19
-
Eriongtk #19 Tényleg nem trollkodni akarok, és tisztában vagyok h nem mostani a kép sem, de...
-
#18 szerintem meg qrvára nem vagytok képben... -
dez #17 1. A minőségi, gyári PC-kkel van kb. egy szinten az ára (legalábbis az USA-ban).
2. Az árban az OS-X is benne van. -
pixx #16 Ez jó, ez tetszett, de inkább 3x-os ár az szerintem... -
#15 igazából egy sima pc 2x-es áron. De nem a gépet fizeted, hanem az almácskát, ami adja az apple életérzést! És így már könnyebb is bevallani a szülőknek, hogy buzi vagy :D -
sh4d0w808 #14 Nem, az nV olyan chipeket gyárt, amiknek a tokozása nem bírja a hőingadozást. Megoldás nV módra: nem javítunk a tokozás minőségén, hanem megkérjük a BIOS- (EFI-)gyártókat, hogy előbb kapcsoljon be az aktív hűtés, eltolva a meghibásodás idejét garanciaidőn túlra... -
pixx #13 Azért megnézném Jobs arcát, amikor ezek után az Ati elküldi melegebb éghajlatra, aztán mehet az intelhez a félkész valamiért... -
FoodLFG #12 Még epül életérzés:
http://www.youtube.com/watch?v=w4TpfVSDnWc
Nem mondom, hogy minden hülyeség, amit ott a srácok mondanak, de erősen reklámszaga van a dolognak.
Jó régi felvétel, de maradandó. A kedvencem a kopasz gyerek, aki olyan ízesen beszél. Néha azért el van szállva, bár elvileg valami kereskedő, szóval megértem.. >:DD -
AndRobid #11 Szóval, az apple életérzést árul nem számítógépet? Én asszem kihagyom az általuk árult életérzést...
Én azt sem értettem, hogy az ippodjuk mitől olyan nagy szám. Abban is az életérzés volt a drága, nem az anyag... -
#10 Végre a mac mini is GF9400M-et kapott erre tessék, megint visszarakják a jó kis 950GMA-kat -
pixx #9 Hiába, mindig kiderül, hogy nem is annyira jó az Apple...hiába no... -
pasi29uk #8 Ha kiköhögöd a Pro árát (ami nem kevés) nyugodtan elvárhatod, hogy ne melegedjen túl és semmi baja ne legyen... oldják meg máshogy. Nincs min vitázni
-
#7 És mégis mit raknak a csodagépeikbe ezután? Intel VGA-t? -
cateran #6 Besz..ás Szeretném látni most a sok Apple életérzés fan arcát... -
FoodLFG #5 ja, én elhiszem, de így a még a javításokat is pénzért adják. És azért elég sok hibát írtak ott, nem lenne haszontalan telepíteni őket.. Az sem túl pozitív, hogy az iPhone-osoknak nem kell fizetni, a többieknek pedig igen..
De ezeket már a másik fórumon is felvetették. Érkezett is rá egy-két válasz:
http://itcafe.hu/tema/re_patchpenz_nincs_ingyen_az_ipod_touch_biztonsag/hsz_25-25.html -
#4 én úgy tudom nem a "kritikus szoftverfrissítésekért" kell fizetni, hanem a 3.0-s szoftverért
akinek meg nem kell, megy a 2.0-val, és nicns semmi baj vele:) -
FoodLFG #3 jaj, ez a cím.. xD Bulvár!
Én meg azt nem értem, hogy hogy tervezték meg a pc-k hűtését, amikor nem is tudták, hogy az NV chipek mennyi hőt adnak le.. Ez teljesen értelmetlen. Vagy az NV gyárt olyan chipeket, amik néha így-néha úgy melegednek. Azt meg hogy ? :P
Mindenesetre "az igazi epül érzés":
http://itcafe.hu/hir/nem_ingyenes_apple_ipod_touch_biztonsagi_javitas_s.html
(érdemes elolvasni a hozzászólásokat is) -
#2 Lol, azért néha nem értem az Apple-t. Oké, hogy itt dollármilliókról van szó, stb. de azért így mindenképpen az apple szív, ha fürdősk*rva módjára összeveszik a 2 legnagyobb grafikuschip-gyártóval. Most ezután mégis milyen gpukat fognak belepakolni a csodagépeikbe? :) -
pixx #1 Na Mac majd grafikus chip nélkül jön ki, akkor meg azért lesz divat venni.