946
-
#63 lvl 3-as craft skill kell hozzá -
#62 helló!
van egy kérdésem. venni akarok pár dolgot és azt írja ki hogy :requisite craft LV :3. ez mi ? léci help. kösz -
Tomy Lee #61 NeutronT vagy RainArcher
Próbáltam már PM-et küldeni neked de offline-t írt. -
#60 Egy kari nevet mondj már hogy megtalálhassalak :) -
#59 TAB-al váltogatod a targetet. -
Tomy Lee #58 Target hotkey,létezik ilyen?Hotkey-t be lehet valahol állítani mert nem találok ilyen opciót sehol. -
Tomy Lee #57 Reggelt!
Indítottam 1 Arden-t(elkerülhetetlen,hogy ne húzzak fel max szintre nyilast:) és egy human-t akiből több mint valószinü Modo lesz.Full curse karakter,had bénuljon a nép tőle;-)
Durva a game,sokan is játszák..
-
#56 Ha gondolod csatlakozhatsz a klánunkhoz, igaz csak én és barátnőm vagyunk benne magyarok( ő a klán vezér), de nagyon jó összetartó családias hangulat van :) Segítünk egymásnak és mindíg van fent valaki online. -
#55 legerősebb karakter szerintem az athan fajból az arden :D 113-ason széjjel aláztam egy 118-as lupint pedig eddig ők voltak a pvp királyok :D ráadásul arden pve-ben is nagyon jó, csak ajánlani tudom,van egy 110-es modo-m is,ami inkabb endgame kari, picit lassabban fejlődik az elején de magas szinten már nem lesz ellenfele és nagyon érdekes a játék is vele mert 2 féle démonná is át tud alakulni :) -
Tomy Lee #54 Tetszik bizony.Mivel régen játszottam P.World-al ezért maga a világ sem ismeretlen és sz.tem ez még jobb is.
PvP-re Modo?Lupin? -
#53 lényeg hogy megoldódott :) hogy tetszik a játék? -
Tomy Lee #52 Na jó lett:P
launcherben windowed mod aktiváltam beléptem játékba majd ott beállítottam mindenböl a maxot,save kilog és így mikor ujraindítom a játékot akkor mostmár fullba van minden és nem tesz le tálcára ha kattintok bármire.
Persze a window mod-ot már kivettem launcherböl.Úgylátszik ez a művelet kellett hát megadtam neki:)
-
#51 na nem vágom mi lehet a hiba :S -
Tomy Lee #50 igen az a max launcher-ben de nekem az nagyon kicsi.Játékban engedi a nagyobbat jóval viszont ha átállítom ott akkor ledob tálcára,bakker ne már,mi lelte ezt:(( -
#49 nemtom ilyen hibával még nem találkoztam és nem is hallottam róla :S Egyébként a launcheren is van settings mielőtt indítod a játékot, szal ott is be tudod lőni a felbontást(nekemk 1280x1024-ben van) -
Tomy Lee #48 Valami nem jó,alapból a felbontás kicsi és csak a játékban tudom megváltoztatni.Viszont ha ingame felhúzom maxra akkor utána a cursor átváltozik és ha klikkelek akkor ledobja játékot asztalra,mi franc lehet vele? -
#47 Ha valami nem megy vagy kérdésed van vegyél fel msn-re. -
#46 van ranger, az Athan fajon belül az Arden az, megismered mert róka farka és füle van :P meglepő módon Gubberx a karim neve :) -
Tomy Lee #45 Ingame nevet ps küldjél,ty -
Tomy Lee #44 Felhasználók 9 pontokkal szórták a játékot elég sok helyen sőt IGN-en pl 9.5!
Persze itt közrejátszik az ugye,hogy free és ez már manapság sokat jelent,nah mind1.
Ranger van??? -
#43 np, majd este leszek én úgy 9 körül :) -
Tomy Lee #42 Oks.Mindjárt megy az update,thanks -
#41 Shura az eu server neve :) -
#40 aham, annyi az egész, majd mielőtt a launcherrel indítod a game-t ne felejtsd el kiválasztani az európai szerót :) -
Tomy Lee #39 Sziasztok!
Itt regisztrálok,letöltöm és ennyi?link
Patch az majd a szokásos automata frissítés lesz mikor feltelepült a kliens?
Thx Gubberx az ajánlást jónak tünik a game:-) -
Norberto88 #38 Kucsi névvel játszok a Shura 7-es szerverén :D -
#37 miylen néven játszol? -
#36 45, 60, 75 stb :) 15 szintenként -
Norberto88 #35 Nah lvl 30 vok a következő szett csak lvl60-on lesz? :D -
#34 kiemelt arany szinű lesz a quest neve, automatikusan kapod ahogy eléred a 15-t -
Norberto88 #33 És letudnád írni mi a quest neve? :D
Vagy ma majd jelzi nekem? Mert én ebbe az MMO-ba nem nagyon boldogulok a Questekkel... -
#32 Igen a ha human fajt választasz akkor lvl 15-n kapsz egy questet amit ha megcsinalsz válaszhatzs kasztot, az uj fajnál pedig alapból azzal a kasztal indítasz amelyiket választod. Lényegében minden kasztot kipróbáltam már és mindd nagyon jó, azt válaszd ami a te játékstílusodnak a legmegfelelőbb. -
Norberto88 #31 Én meg elég új vok ebbe a játékba, és azt szeretném kérdezni h ha majd eléream a 15-lvl-t akkor valamilyen féle küldetéssel kell kiválasztani h melyik kasztot szeretném?
Meg azt szeretném kérdezni hogy melyiket ajánljátok? :) -
#30 Idén nov. 12-én hatalmas tartalmi bővítés várható:
néhány dolog:
* Egy teljesen új faj (Athan)
* 2 új faction (Balo és Arden)
* Új területek
* Transformation rendszer
* Pet befogás rendszer
Itt találtok bővebb infót: Expansion -
random001 #29 Nincs mit. Apofisznak köszönet inkább az oldalért :) -
Metts #28 Hát ha már van akkor nem fogok csinálni, csak egy fél órám veszett kárba de az semmiség:)
Kösz hogy szolsz
-
random001 #27 Sziasztok. Van egy magyar oldal. Ami fent van az korrekt és részletes. Nézzétek meg érdemes.
link -
#26 oksa:) ha kell az msn címem szolj és elküldöm priviben -
Metts #25 Hát majd anyagot feltölteni -
#24 ha tudok bármiben segíteni csak szólj