Jade Dynasty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
a bot jó a bot szép szeressük a botot.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
AndrewHUN a karim neve.
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
Armin & Ayu fan
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Nagyon ügyes vagy, akkor a Tome panel megtalálása sem fog nagy fejtörést okozni.
"...már egyfél skill build kész is...
Visítok!
Amúgy szerintem bealudt/elment bulizni a plvlerem :D. masfel oraja nem reagal, de legalább 68as initiate vagyok :D.
Ja meg nyomj R-t, kattints a Skill Tree-re. ott megnézheted minden skilled, kicsit lehet "tervezni".
AoE build meg nemhogy létezik, de pveben igencsak odabasz.
Endgame aoe-s jadeonok pl oránként 80g-t is elkérnek a plvlér ha nem többet.
Am sztem jobban jarsz, ha egy aoe buildre mesz ra. Majd plvleztetsz egy pvp karit kesobb, ha lesz mibol csinalnod neki normalis geart.
Többen is leírták már az ingame nevüket.
Channel meg teljesen random, mindenhol ott vagyunk, megszálltuk a szervert :).
gameplay 7/10
irányitás 7/10
egész jó game:D
eleinte nem orultem neki, de jelenleg is questmobokat öl a karim. én eszek fürdök msn/forum stb :D. végre nem kell atomkockának lenni.