17
-
Zoliz #17 A Mélység Titka meg a legszórakoztatóbb sci-fi-je. Bolygó neve halál, meg a legjobb sci-fi-akciófilm a világon. -
bvalek2 #16 Üdvözöljük Őszentségét itt az SG.hu köreiben
Elismerem Cameron tehetségét amikor sci-fit rendez, de a Titanic szerintem elég gagyi lett. Mármint az Ő szintjéhez képest, mert ha idén készült volna, az év filmje lett volna, de a mester korábbi munkái által felállított lécet igencsak alulról súrolta. Tudom, almát a körtével, de akkor is így érzem. ha már romantikus film, akkor pl. a Pretty Woman messze lekörözi a Titanicot, ha pedig katasztrófafilm, akkor lehetne vég nélkül sorolni a jobbakat...
Az oscar-okról most ne beszéljünk, két stúdió ölt bele egy rakás pénzt, előre le volt zsírozva a dolog... -
bitbandita #15 hát komám hallottam már rólad, és most már tudom, hogy igaz volt... -
winnie #14 tévedsz. a cloverfieldet még el sem kezdték forgatni, amikor már volt részlet a filmből és nyomták a marketinget. (a cím körüli mizéria volt a legjobb benne.)
és az nem hype, ami ott volt, az mindössze mesterségesen generált szóbeszéd, minek hatására összejött egy 40M-s hétvége, minek után 80M-s lett az összbevétel. ha így nézzük, még a hangover is nagyobb hype-ot kapott, ha 44M-val nyitott (és 220M körül fog zárni.) -
bitbandita #13 Még javában dolgoztak a Cloverfielden is és hónapok voltak hátra a premierig, amikor már dübörgött a gerillamarketing és víruskampány... na AZ a hype, ami ott volt. A fokozott érdeklődés nem egyenlő a hype-al. -
Inquisitor #12 Hát végül is Cameron eddigi filmjei bukták voltak, igaz?
A filmefektjei meg elmaradottak, mind a T1-T2 esetén, az Abyss-ban vagy a Titanicban is.
Én meg az első bantu néger katolikus pápa vagyok ... -
sandor8206 #11 Gondolom vagy 10 éves vagy? Süt rólad az értelem :-) Ki várta a tercsi 4-et, bukás lett nem? Már első hétvégén!
"az Avatár valóban forradalmi lesz és eddig nem ismert magasságokat fog meghódítani." Egyszóval qrva nagy bukás lenne(csilli villi effektekkel megtüzdelt semmi)-> pl: most Transformers 2 ?
+ ott a pont bitbanditánál, nem ők csinálják még a hype-ot (vagyis még nem teljes fokozaton) hanem a fórumozók -
winnie #10 talán, mert dolgoznak rajta?
egyébként ez így működik, tessék érteni a reklámozás tudományához. ők alaposan megterveztek mindent. -
bitbandita #9 Eddig se trailer, se semmi, kurva nagy kuss, max 1-2 concept art. ez aztán a kurva nagy hype... -
GG #8 "az Avatár valóban forradalmi lesz és eddig nem ismert magasságokat fog meghódítani." Egyszóval qrva nagy bukás lenne(csilli villi effektekkel megtüzdelt semmi) de nagy hypeppal megtólják a szekeret hogy azért elinduljon és mindenki várja mint a tercsi 4et ami sar lett. magánvélemény. -
#7 Iszony hype, minnél nagyobb annál nagyobbat bukhat. -
kukacS3K #6 még csak kábé egy kép volt és pár rajz nem? -
sandor8206 #5 Huh még szerencse, hogy szinkronos lesz, utálom a a 3D-s feliratos filmeket. -
Johnny Maize #4 Már volt belőle, nem? -
#3 Valami mozgóképet végre! -
Daryl Hall #2 Igen, igen, igen. A mester visszatért. -
Inquisitor #1 Remélem a ComiCon-ra lesz kint végre trailer, és max. egy héten belül mi is láthatjuk ...