Tárhely szerver üzemeltetése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de jó lett volna privátban is, azért írtam 😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
2. A tárhely amit ad, az vagy 10 napos trial, vagy fizetõs.
3. Ha - mint azt privát üzenetben írtad - webes portfóliót szeretnél közzétenni ügyfeleknek, legyen pénzed rendes tárhelyre+domainre. Egy ingyen tárhely nem fog felelõsséget vállalni, ha valami balul ütne ki. Meg egy saját domain jobb keresõhelyezést is jelent.
4. Ha nagyon ragaszkodsz ehhez a megoldáshoz irányítsd át az URL-t.
Ultrawebnél például ha a http://felhasznalonev.uw.hu/index.html-re vagy a http://felhasznalonev.uw.hu/index.php-ra irányítod át, nem lesz reklámcsík.
Ki használta már ezt a http://co.cc-s szolgáltatót ? Hogy van ez ? Elég igénytelen nem tudok rajta kiigazodni?
Egy egyszerû weboldalt akarok létrehozni, de mindenféle buziságokat kér...
Egy alap programmal dolgozom. Feltöltéskor ilyeneket kér, hogy:
- sitehost
- remote folder
- username
- password
stb...
A magyar atw-s cuccokkal mukszik. Ez a co-s dolog nemzetközi, sokan használják és nincs reklám.
Van valakinek tapasztalata ?
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
U2-es szerver (DELL, PB, HP) minimum 2 vinyóval C2Q/8GB RAM (RAID mirror) - ~600.000Ft
Szerverhoszting gigabites sávszéllel - 50.000Ft/hó
Microsoft Windows 2008 Server - ~500.000Ft
+ Konfigurálás, szakértelem, webszerver+kliensanyag, biztonság, stb
Webszerver:
U2-es szerver (DELL, PB, HP) minimum 2 vinyóval C2D/4GB RAM (RAID mirror) - ~500.000Ft
Szerverhoszting 100Mbites sávszéllel - 20.000Ft/hó
Linux - ingyenes
+ Konfigurálás, szakértelem, webszerver, biztonság, stb
[merlinw.org]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
hát jah, ám index.hu-n van a cikk ha érdekel vkit.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"UPC új szolgáltatását, ami 120 megabitre van belõve, valamint a T-Home 50 megabites üvegszálas hozzáférését."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hosting cégbõl van bõven szóval nem nagyon érdemes belevágni ...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szerintem a tanulási folyamat normál pc-n eltart egy évig, kb... Sok szorgalom és kitartás kell - a szabadidõdben. De ha közben meggondolnád magad (és esetleg rájössz, hogy már az egészhez nincs is kedves), akkor sincs semmi. A tanulással töltött idõ meg mindig hasznodra válik.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Csak csupán merõ kiváncsiság!
Terensz: nem is mondasz hülyeséget sõõt!😄
Hogyan kell játék-programozó szerver üzemeltetõ játékot programozni egy bérelt tárhelyen?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Amúgy #1: tanuld meg a linuxos server-üzemeltetés fortélyait (normál pc-n), lakj olyan helyen, ahol a digi köt 50/20 (remélem jól tudom a feltöltésit) lanos internetet, vegyél egy olcsó szervert (#4), ami kb 2-300 e HUF nál kezdõdik, meg még ezer apróság: cég bejegyzése, stb... és hosztolj!
De elõtte azért gondold át. Tényleg sokan csinálják.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
púúúúú
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Azt meg berakod egy szerverparkba (http://1phone.hu/hir.php?azonosito=10,http://szerverhosting24.net/)
Nem reklám, google elsõ találatai 😄
Game-serverhez elvileg csak a szerverfájlok kellenek, seed szeróhoz meg valami távoli asztalos cucc, amin keresztül tudja letölteni torrenteket. De h pl szerverparkot h tudsz építeni, na azt nem tom 😄
1., Van annyi hosting már, hogy nem egy megy csõdbe.
2., Stabil üzemeltetéshez nagyon jó hardware háttér kell ami sok pénzt jelent.
Senki se szereti azokat a szervereket ahol játék alatt van 200as ping meg egyebek..
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
sávszélt nem adják óccsón...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A hétvégén egy baráti sörözés közben elfilóztunk a haverokkal, hogy is mûködik a tárhely illetve a szerverszolgáltatás,és eljátszadoztunk a gondolattal, én hogyan csinálhaték egy ilyen vállalkozást amibe mondjuk van hosting, seed-szerver, Game-szerver, Domain név reg hasonló (nem mintha akarnék...😄)
Szóval ehhez kellenek: hely, szerverek, ultragyors net kapcsolat, és sokminden egyéb apróság!
Az addig rendben van hogy szerverek..stb.. de pl a egy 1Gb-es netkapcsolatot honnan lehet leakasztani?!
Akinek van fogalma: "How do They do it" az írjon mert érdekel hogy is mûxik ez...