62
Hotel 626 - 18:00-6:00 -ig
  • Bruk
    18:00 már elmúlt, de várjátok meg még besötétedik. Én eddig csak belenéztem de jónak tűnik. :D
  • ricsa008
    mi az isten ez ???
    :D
  • Shep
    Ha nincs webcamom nem is játszhatok?
  • Shep
    Á ez állatnak néz ki, holnap éjjel lehet belevágok, úgysem nagyon ijedtem meg játéktól már jó pár éve :)
  • Carloska
    éjjel menj fel rá és próbáld ki vélemény kurva jó!!
  • ChuckyHUN
    VAlaki csináljon videót majd, illetve írja le a véleményét.
  • jackcsabi
    Hát én jobban örülnék ha sokkal hosszabb lenne, mert igényesnek néz ki :)
  • Carloska
    látom tele lesz a hotel mais :D

szobafoglalásokat leadni :DDDD
  • fery02
    Én majd éjfélkor kezdem. Feltéve, ha lehet mikrofon nélkül játszani. :) Amúgy örülök, hogy csak pár perces, ilyen kis instant beszarásra pont jó lesz. :)
  • jackcsabi
    Várom már hogy 6 óra legyen, egyböl rávetem magam :D Foglaltam is szobát :D
    Egyébként ha van még ilyen, ehhez hasonló játék akkor tudassátok ^^
  • fery02
    Akkor szóval a végigjátszásához szükséges egy mikrofon is. :P
  • Pepsi Twist
    régebben volt ilyen csak flashbe és menni kellett 1 házba és mindig ugyan az lett a vége mész az ajtó felé és 1x csak beugrik 1 ilyen zombi :D
  • jackcsabi
    Érdemes még megnézni az oldalukat: Doritos
    Szerintem nagyon jól megvan csinálva, egy ideje már nézegetem + van egy The Quest nevü játékuk is, már lezárult az igazi verseny, de attól még ellehet lenni vele. Volt valami igazi forduló ahol a végsö feladatokat már igaziból, való életben kellett megoldaniuk és 100ezer dolcsi volt a nyeremény.
  • VRSDM
    egyszer már bookingoltam szobát, de elfelejtettem felmenni az időmben :D
  • jackcsabi
    ezzel* sry
  • jackcsabi
    Ááá ezt majd inkább késöbb játszok vele. A "she lives in dark...show her the lights" résznél egyböl beparáztam :D
  • jackcsabi
    Na jó én most is szarnék töle nem csak sötétben :S
    De lehet adok neki egy esélyt, max félelmemben altefnégy :D
  • REPS0L
    tejóisten :o
  • Carloska
    [b]Trailer[b]

• norbi56
    Na erre kiváncsi vagyok,kipróbálom:D
  • Carloska
    Le kell kapcsolni a villanyt a játék kezdése előtt.
    Be kell dugnod a Füllhallgatód..vagy Hifid.. de a lényeg hogy hald is a játékot.
    és Webkamot is belehet pipálni.aki szeretné hogy megörökítse mikor betojsz,egyes játék jelenetekben..mikor persze a szívbaj kerülget ( a játék végén,nézegetheted ezeket a fotókat amik másról készültek )

A Játék nem olyan hosszú... Körübelül 10-15 perces..de annál rémísztőbb
    Pár jótanács:
    A kisbabát mikrofonnal altassátok el szépet énekeljetek hogy felne ébredjen :S
    Amikor a telefont kapod.. akkor a fülesen kapod az utasításokat hogy Righ, Left, Right.
    Ha jól tudom egyszer votl csak Left(Balra) a töbi mind jobbra volt..(de nem biztos)
  • Carloska
    Hotel 626

z tényleg parás, úgyhogy aki nagyon akar parázni, annak azt javaslom, sötétedés után sötétben csinálja meg. Amúgy a játékot 18:00-6:00 -ig lehet csak játszani, ezért ha valaki előbb szeretne, át kell állítania az órát.

Van egy kötelező regisztrációs form, utána elég sokáig tölt, de aztán bejön.

A játék furcsasága, hogy némely pályán fogalmam sincs mit kell csinálni, de talán együtt rájöttök. Ellenben át lehet ugrani a pályákat a Skip felirattal, de azért mindenhol érdemes próbálkozni egy kicsit.

http://www.hotel626.com/