4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
#549 Ha kell megpróbálok csinálni egy tárhelyet a képeknek:) -
#548 IDE feltöltöd, és képet beszúrod ide -
gabcsi13 #547 SYLAR, képeket hogy rakjak fel hogy ha csak 20kb méretűeket lehet? -
gabcsi13 #546 az angol verzió novemberben jelenik meg
Nézzétek meg -
gabcsi13 #545 -
#544 Patchek a GY.I.K-ban. -
gabcsi13 #543 http://www.citybussimulator.com/index.php?id=257
letöltöd a frissitéseket, kapsz új buszokat és térképet -
#542 Ismét felhívom a figyelmeket hogy lehet ám képeket beszúrni a játékból.
Ezzel is színesítve a fórumot! -
kokajo0123 #541 Ebben nincs térkép?? úgy idegesít h nem tom hova kell menni! ha tudtuk térképet vhol megköszönném! -
kuntakinte86 #540 sziasztok!!
elméletileg 9 küldetés van benne!! és én ezeket meg csináltam:)
de sajna az új buszokal akkor se lehet menni pedig ott van a nevük és rámegyek és a gép azt írja ki hogy alkalmazás hiba!! :( és ki lép a játékbol !!
tipp hogy mi lehet a gond?? :) szar a gépem?? :))
na csákány !! -
gabcsi13 #539 csak mdl modelt lehet bele importálni.
ide kell belerakni: citybussim\data\game\userdata\vehicles\ és ide berakod aztán editorban meg tudod nyitni -
#538 hi mindjart probalom.bizti franko -
#537 Direktx9c frissítés!!!(csak tipp) -
kokajo0123 #536 az alkalmazást nem sikerült elindítani meg XIMPUT9_1_0dll. nem található
ez mit jelent? lééééccccci segítsetek!!! -
#535 Amúgy van már valami hír az angol verzióról? -
#534 Ctrl+n -
gabcsi13 #533 editort hogy kell megnyitni? -
#532 busz editor nem lesz, hanem van, bele van építve a játékba, csak ezt nem tudjuk, külső kész buszmodellt hogy lehet importálni. -
#531 Értem, akor jó:P:)
És téleg nem tudok még sajnos semmit erröl a játékrol, de majd idövel belejövök..:DHa lesz bus editor az jó lesz, akor csinálok ebbe is ikarust, már van egy modelem ac3dben, vagyis ugy alakitotam átt, nem a legszebb de amig nincs más jó lesz:) -
#530 Tényleg nemtudsz semmit a játékról. :)
Bus editor lesz, és mintha nemrég olvastam volna pálya editorról is, később. Majd meglátjuk. :) -
#529 Szerintem ne éljétek bele magatokat;)
De reméljük a legjobbakatat:P -
#528 Háát nem is ismerem, sajnos még nem játszotam vele sokat:S
De én ugy gondoltam, hogy nem lesz hozzá kiegészitö, mert a Busz szimulátorhoz sem volt, és a bus driverhez sem:SMég olvastam régeben azt hiszem, pont te írtad de nem tuti, hogy csinálnak hozzá belsönézetet meg nem tudom mit, de sajna abol sem lett semmi:S -
#527 Pálya editor is lesz? Jó lenne budapesti útvonalakon mászkálni a BKV buszokkal. :D
Bár egyelőre az angol verzióra várok, hogy kipróbáljam majd a játékot. -
#526 A Kedvenc Típusom!!HEHE!
-
#525 Akkor tehát lesz?Az király lenne!! -
#524 Akkor Te nem nagyon vagy képben a játékról.... -
#523 Na az téleg jó lenne:P
De nem nagyon látokrá esélyt, hogy lesz belöle valami... -
#522 OFF topik! -
#521 Nem kellene itt ilyent. -
SipiDani16 #520 Valaki tud a játékhoz serial numbert? Ha igen, lécci írja le! Köszi -
#519 Topik kérdése, na meg, hogy mennyi spicli jár arra! -
#518 Nemtudom melyik topikokba jársz , de mindenütt ban jár érte .. Feltéve ha szólnak róla. -
#517 segítsetek pls :/ mert a data.hu-s letöltés vírusos :S -
#516 Na ne fárassz, az egész sg egy nagy warez fórum. Amikor megjelenik valami, a topikjában a következő pár száz hsz. csak arról szól, honnan lehet letölteni, és bizony bőszen linkelgetnek is. Büntipontot ezekért még igen ritkán láttam, sőt még csak nem is törlik a hsz-t -
mk452001 #515 Sziasztok!
Én még csak a Demót próbáltam, de már tetszik.
Remélem a jövőben már Ikarusokat is tudunk majd vezetni :) -
#514 Na szóval. Annyit akkor elmondanék hogy most ezért büntetőpontot is kaphatnál. De így elsőre ezt nem szeretnéd. És hogy miért is?
Az egész fórumban tilos a Warez! -
#513 Köszi:)
Csak azzért vigyázz, mert ilyenért meg bannolhatnak:S -
#511 Nekem mind1 csak az egész legyen torrenten letölthető!:) -
landwir #510 köszi a segítséget.de én nem darabokban akarom leszedni mert az sokáig tart -
gabcsi13 #509 Nézd meg a 4-es oldalt, fent van a német verzió linkje több mint 4 helyről le lehet tölteni.