Hamarosan ismét mozikban a Watchmen - Az őrzők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is így voltam vele mikor megjelent nem röhögtem rajta vagy ilyesmi....persze a hátam mögött a csajok azért adták neki......õk már nem bírták ki😄
Mind sejtettük.
mondom, primit..., izé, éretlenség. ha nem lett volna neki, akkor meg az a baj. én speciel nem is vettem észre. vagyis amikor leesett, hogy meztelen, akkor természetesnek vettem.
Rendesen idegesítõ már, hogy a Watchmen fórumok(legalábbis a magyarok) hozzászólásainak 50%-át dr. Manhattan nemi szervén való vihogás vagy megbotránkozás teszi ki. Érdekes, hogy én 2 haverral néztem, és valahogy nem égett bele az agyunkba az élmény, hogy utána hetekig kék faszt emlegessünk.
Baszki tényleg? Én csak a pélóját figyeltem! Buzi-e vagyok?<#banplz>#banplz><#action>#action>
nem tudom, feltûnt-e, de az egész ember kék volt, nem csak a pélója. 😊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Jó lehet, hogy túloztam de azért 200 millát csak összekapart szerda óta.<#wilting>#wilting>
Ha röhögnöm kell egy kékek világító fasztól akkor már prûd lennék? Érdekes erre nem is gondoltam eddig. Mindig jó az sg-re járni itt ingyen van az agyturkász.<#taps>#taps>
"ez nem prûdéria, hanem éretlenség mindössze."
hihetetlen, de egyetértek veled.
hihetetlen, de egyetértek veled.
szó sincs okoskodásról, szimpla fact checking volt. csak nem akartam, hogy a kollega szégyenben maradjon. figyeld meg, amikor visszajön, õ fogja megköszönni.
"ezt nem értem, miért. miért ilyen prûdek az emberek? a dávid szobron is röhögsz?"
ez nem prûdéria, hanem éretlenség mindössze. ha egy szinkronos filmben kimondják, hogy "fasz" vagy hogy "segbbekúrt", akkor azon nevet a közönség. mert ezek vicces szavak, ha más mondja õket sok ember elõtt. és innen már csak egy lépés a legendás, hovatovább kultszinkron.
"ezt nem értem, miért. miért ilyen prûdek az emberek? a dávid szobron is röhögsz?"
ez nem prûdéria, hanem éretlenség mindössze. ha egy szinkronos filmben kimondják, hogy "fasz" vagy hogy "segbbekúrt", akkor azon nevet a közönség. mert ezek vicces szavak, ha más mondja õket sok ember elõtt. és innen már csak egy lépés a legendás, hovatovább kultszinkron.
fõleg, hogy nem is céltalanul használták, annyit hozzátennék.
winnie: "bocs az OFF-os közbevetésért, de tudom, hogy ha én nem javítom, akkor más teszi meg. neki szerettem volna spórolni"
te egy áldott jó ember vagy, de azért jó volt mellékesen okoskodni egyet, nem? 😊
winnie: "bocs az OFF-os közbevetésért, de tudom, hogy ha én nem javítom, akkor más teszi meg. neki szerettem volna spórolni"
te egy áldott jó ember vagy, de azért jó volt mellékesen okoskodni egyet, nem? 😊
"Csak dr.Manhattan kék pélója késztetett mindig röhögésre."
ezt nem értem, miért. miért ilyen prûdek az emberek? a dávid szobron is röhögsz? pedig a dávid szobor mikor készül és azóta hol tartunk? MINDEN MÉDIÁBÓL a szex és az erotika folyik, egyáltalán nem meglepõ az ilyesmi. én legalábbis nem lepõdök meg rajta.
ezt nem értem, miért. miért ilyen prûdek az emberek? a dávid szobron is röhögsz? pedig a dávid szobor mikor készül és azóta hol tartunk? MINDEN MÉDIÁBÓL a szex és az erotika folyik, egyáltalán nem meglepõ az ilyesmi. én legalábbis nem lepõdök meg rajta.
"Ja közben a Trnasformers 2 megdönt minden rekordot. "
lol😊 nem dönt meg semmilyen rekordot. na jó, minden idõk legjobb szerdáját megdöntötte. mert szerdai premier. puff. (miért hisz el az ember mindent, amit olvas?)
(bocs az OFF-os közbevetésért, de tudom, hogy ha én nem javítom, akkor más teszi meg. neki szerettem volna spórolni.)
lol😊 nem dönt meg semmilyen rekordot. na jó, minden idõk legjobb szerdáját megdöntötte. mert szerdai premier. puff. (miért hisz el az ember mindent, amit olvas?)
(bocs az OFF-os közbevetésért, de tudom, hogy ha én nem javítom, akkor más teszi meg. neki szerettem volna spórolni.)
Chocho :
Valami hivatalos linket tudsz nekem errõl adni?
Valami hivatalos linket tudsz nekem errõl adni?
Nekem tetszett. 2X is megnéztem moziban. Csak dr.Manhattan kék pélója késztetett mindig röhögésre.<#buck>#buck> Ja közben a Trnasformers 2 megdönt minden rekordot. Péntekig 125 milliót szedett össze.(Ennyire azért nem volt jó szerintem).
Sajnálatos.... akkor marad a torrent ugyebár
Pedig jó lett volna, ha legalább 1 kópiát bepróbálnának valami pesti moziban ...
Tudtommal Magyarországon még BD-n sem kapunk bõvített változatot.
sajna nálunk sem moziban, sem dvd-n nem jut el a bõvített változat. moziban eleve bukta volt MO-n, így érthetõen nem tûzik újra mûsorra, DVD változat pedig tudtommal egész Európában a moziváltozatot fogja tartalmazni. 😞
Az elmúlt évek legjobb filmje a Dark Knight mellett, és nálunk csak BluRay-re jön a bõvített változat, odaát meg DVD-n is, ez kiszúrás.
Mire megjelenik itthon, átolvasom még egyszer a képregényt, és remélem hozzánk si eljut a kibõvített kópia a mozikba
Mire megjelenik itthon, átolvasom még egyszer a képregényt, és remélem hozzánk si eljut a kibõvített kópia a mozikba
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Remek hír!!!!!
Viszont sajna a Bõvített verzió is csak Blue Rayen fog megjelenni ami egyáltalán nem jó....
Viszont sajna a Bõvített verzió is csak Blue Rayen fog megjelenni ami egyáltalán nem jó....
akkora szar film...
Már az eredeti verzió miatt is pereskedni akartam, hogy két és fél órát elvettek az életembõl! 😉