24
-
Watchmen #24 Én is így voltam vele mikor megjelent nem röhögtem rajta vagy ilyesmi....persze a hátam mögött a csajok azért adták neki......ők már nem bírták ki:D -
1Obi1 #23 Mind sejtettük. -
winnie #22 mondom, primit..., izé, éretlenség. ha nem lett volna neki, akkor meg az a baj. én speciel nem is vettem észre. vagyis amikor leesett, hogy meztelen, akkor természetesnek vettem. -
#21 Rendesen idegesítő már, hogy a Watchmen fórumok(legalábbis a magyarok) hozzászólásainak 50%-át dr. Manhattan nemi szervén való vihogás vagy megbotránkozás teszi ki. Érdekes, hogy én 2 haverral néztem, és valahogy nem égett bele az agyunkba az élmény, hogy utána hetekig kék faszt emlegessünk. -
ddt500 #20 Baszki tényleg? Én csak a pélóját figyeltem! Buzi-e vagyok?
-
#19 nem tudom, feltűnt-e, de az egész ember kék volt, nem csak a pélója. :) -
ddt500 #18 Jó lehet, hogy túloztam de azért 200 millát csak összekapart szerda óta. -
ddt500 #17 Ha röhögnöm kell egy kékek világító fasztól akkor már prűd lennék? Érdekes erre nem is gondoltam eddig. Mindig jó az sg-re járni itt ingyen van az agyturkász. -
#16 "ez nem prűdéria, hanem éretlenség mindössze."
hihetetlen, de egyetértek veled. -
winnie #15 szó sincs okoskodásról, szimpla fact checking volt. csak nem akartam, hogy a kollega szégyenben maradjon. figyeld meg, amikor visszajön, ő fogja megköszönni.
"ezt nem értem, miért. miért ilyen prűdek az emberek? a dávid szobron is röhögsz?"
ez nem prűdéria, hanem éretlenség mindössze. ha egy szinkronos filmben kimondják, hogy "fasz" vagy hogy "segbbekúrt", akkor azon nevet a közönség. mert ezek vicces szavak, ha más mondja őket sok ember előtt. és innen már csak egy lépés a legendás, hovatovább kultszinkron. -
#14 főleg, hogy nem is céltalanul használták, annyit hozzátennék.
winnie: "bocs az OFF-os közbevetésért, de tudom, hogy ha én nem javítom, akkor más teszi meg. neki szerettem volna spórolni"
te egy áldott jó ember vagy, de azért jó volt mellékesen okoskodni egyet, nem? :) -
#13 "Csak dr.Manhattan kék pélója késztetett mindig röhögésre."
ezt nem értem, miért. miért ilyen prűdek az emberek? a dávid szobron is röhögsz? pedig a dávid szobor mikor készül és azóta hol tartunk? MINDEN MÉDIÁBÓL a szex és az erotika folyik, egyáltalán nem meglepő az ilyesmi. én legalábbis nem lepődök meg rajta. -
winnie #12 "Ja közben a Trnasformers 2 megdönt minden rekordot. "
lol:) nem dönt meg semmilyen rekordot. na jó, minden idők legjobb szerdáját megdöntötte. mert szerdai premier. puff. (miért hisz el az ember mindent, amit olvas?)
(bocs az OFF-os közbevetésért, de tudom, hogy ha én nem javítom, akkor más teszi meg. neki szerettem volna spórolni.) -
Watchmen #11 Chocho :
Valami hivatalos linket tudsz nekem erről adni? -
ddt500 #10 Nekem tetszett. 2X is megnéztem moziban. Csak dr.Manhattan kék pélója késztetett mindig röhögésre. Ja közben a Trnasformers 2 megdönt minden rekordot. Péntekig 125 milliót szedett össze.(Ennyire azért nem volt jó szerintem). -
#9 Nem, DVD-n is kiadják. Csak pletyka volt, amit később cáfoltak. -
knightbali #8 Sajnálatos.... akkor marad a torrent ugyebár -
tyuklepes #7 Pedig jó lett volna, ha legalább 1 kópiát bepróbálnának valami pesti moziban ... -
Barakukk #6 Tudtommal Magyarországon még BD-n sem kapunk bővített változatot. -
#5 sajna nálunk sem moziban, sem dvd-n nem jut el a bővített változat. moziban eleve bukta volt MO-n, így érthetően nem tűzik újra műsorra, DVD változat pedig tudtommal egész Európában a moziváltozatot fogja tartalmazni. :( -
#4 Az elmúlt évek legjobb filmje a Dark Knight mellett, és nálunk csak BluRay-re jön a bővített változat, odaát meg DVD-n is, ez kiszúrás.
Mire megjelenik itthon, átolvasom még egyszer a képregényt, és remélem hozzánk si eljut a kibővített kópia a mozikba -
Watchmen #3 Remek hír!!!!!
Viszont sajna a Bővített verzió is csak Blue Rayen fog megjelenni ami egyáltalán nem jó.... -
BM #2 akkora szar film... -
marcee #1 Már az eredeti verzió miatt is pereskedni akartam, hogy két és fél órát elvettek az életemből! ;)