79
  • bakagaijin
    szerzői jogi törvény alapvető gondolatainak támogatása ugyanis nem minősül ennek. Hmm, senki nem mondta hogy a gondolatok támogatása miatt részrehajlóak. A bírók és a nyomozást vezető rendőr azért volt részrehajló, mert a kiadók/jogvédők ALKALMAZÁSÁBAN állt. Értsd: folyamatosan pénzt kaptak azért hogy elítéljék őket. Színház...
  • Vantulok
    Arany életük lessz a sitten , a bírót meg öcsém az ózdiak maj' jó' seggbeszúrják de ha más nem akkor majd ők egy év múlva, vazelin nélkül.
    Szerintem wifis hotspotot fognak kapni saját laptoppal, ez a minimum amit még el lehet viselni. Magánzárkában , nyugisan csetelgetnek majd egymással és eltervezik, hogy hogyan fogják a bírót alaposan seggbeszúrni, gumibottal.
    A jelentésben pedig annyi fog állni, hogy a bíró menekülés közben hátulról megmérgezte / seggbeszúrta magát és végelgyengülésbe elhunyt. RIP
  • valentine2
    Azért a fiúk nem adják fel amit csinálnak: most már saját videómegosztó oldalt is fejlesztenek Videobay néven.

http://www.isite.hu/internet_hirek/pirate-bay/20090629/videobay-kal%C3%B3z-youtube
  • webcsabi
    Egy kis szösszenet:
    Dr. Csath Magdolna: A luganoi tanulmány

Dr.Csáth Magdolna: A luganoi tanulmány
  • Mor Tuadh
    "az EU emberi jogi bíróságához fordulnak,"

csak megjegyezném, hogy ilyen szerv nem létezik. van emberi jogi bíróság, strasbourgban működik, de semmi köze az EU-hoz. illetve az EU-nak van bírósága, úgy hívják, hogy az Európai Bíróság (vagy Európai Közösségek Bírósága), de ahhoz biztos nem tudnak fordulni ebben az ügyben

ne keverjük már össze-vissza a dolgokat
  • Tsol
    Ez hányadik reged? Vagy nem tudsz addig számolni? Amúgy a nacionalizmusoddal szánalmas vagy.
  • Sanyix
    "...csak helyett a többi ellenérv MELLÉ"
  • Sanyix
    Max a pöcsüket kaphatták elő :)
    Ennyi erővel a magyarokat is előkaphatták volna, mert 1100 éve a kedvenc szórakozásuk volt a nyugati népek lemészárlása, és kifosztása :D Meg elővehették volna németországot, hogy nácik voltak.

Ez max valami "mondjunkmár valamit a csak helyett a többi ellenérv" szöveg lehetett, már ha volt ilyen nyilatkozat egyáltalán...

Mit nemértesz? Könybe NEM érkezhet csavarás nélkül a rendszer érdekeivel ellentétes téma, márpedig a 2. vh, és holokausztos hiszti, a rendszer érdekeivel ellentétes. Viszont a netre érkezhet, mert nem lehet szabályozni. És mint mondtam, aki ügyes, meg tudja keresni az igazságot a sok kamu között. Viszont könyveknél ilyen nincs, mert azok eleve cenzúrázva nyomtathatóak, és ahhoz nagyobb infrastruktúra kell, nem lehet megkerülni a rendszert...
  • tomcsa4
    Van olyan könyv, ami elavult, de nem mind az. Minthogy nem minden weboldal manipulált. De nem te szoktál panaszkodni,hogy manapság az SG is félrefordít, meg kihagy dolgokat? Lehet hozzájuk is ár csavarva érkezik a cucc. A web jó, csak több a kamu infó. Miért több? Mert egy weboldalt megváltoztathatnak akárhányszor (így szinte végtelenül lehet fals infókat írni), míg a könyveket nem változtatják ennyiszer.

Nem, amikor Törökország szeretett volna csatlakozni, benyújtotta az igényét (még csak az igényét) és máris előkapták a hódításokat.

Öngól? :)
  • who am I 7
    ajjj, tomcsa :D ennyi butaságot..ne legyé má te is birka :) a hold egyébként is finom és sajt izű... :D
  • Sanyix
    "Voltak problémák velük. Igen és? Ők is változnak, képzeld el. Akkor az ázsiaiakat miért nem égetik el? Hisz ott van a legtöbb terrorista."

Öngól! Terrorista jelenleg= mindenki aki az aktuális rendszer ellen van. Manapság pl a "terroristák" a jók, mivel egy alapvetően romlott, igazságtalan, és szar rendszer ellen vannak, és persze az adott rendszer úgy állítja be őket mintha ők lennének a gonoszok.
    Mellesleg még az lehet terrorista akit annak jelölnek (aki pl nem tetszik a rendszer vezetőinek).

"Forrás? Könyvtár. Egyszer be kéne menned, nem csak a gép előtt, mindenféle manipulált oldalakat olvasgatni."

Jajde öngól már megint. A könyvek manipuláltak. Mind. Ugyanis ha olyan dolgok vannak bennük ami nem összeegyeztethető a rendszer normáival, nem adják ki, vagy meg kell változtatni a kérdéses részt. A net az egyetlen hely, ahol az igazságot IS meg lehet találni, ha az ember jól keres, mivel kontrollálhatatlan, nem tudja a rendszer cenzúrázni.

"Ez olyan, minthogy Törökországot nem látnák szívesen az Európai Unióban, mivel anno annyi fejfájást okozott (hódítások). Ehhez mit szólsz?"

Azt hogy elképesztő baromság. Azért nem látják szivesen az eu-ban, mert: 1. nem európában van, és 2. mert nem elég stabil a rendszere, 3. fejletlen és nagy, jól lehúzná az eu gazdaságát (magyarország legalább kicsi).
  • tomcsa4
    Voltak problémák velük. Igen és? Ők is változnak, képzeld el. Akkor az ázsiaiakat miért nem égetik el? Hisz ott van a legtöbb terrorista.

Forrás? Könyvtár. Egyszer be kéne menned, nem csak a gép előtt, mindenféle manipulált oldalakat olvasgatni.

"Nekem is volt 2 tiszteségges cigány ismerősöm. És? De mivel a 99% egyáltalán nem ilyen, így lehet általánosítani, mert a kivételeket úgy is messziről látni."

Pontosítok. Ha az a két ember megfelelően magam pozícióban áll, akkor látni. Amúgy nem. Lásd Hitlernek is voltak zsidó "nagy emberei".

Ez olyan, minthogy Törökországot nem látnák szívesen az Európai Unióban, mivel anno annyi fejfájást okozott (hódítások). Ehhez mit szólsz?
  • Sanyix
    Amúgy a cikkhez:

itt is látszik, hogy fantasztikus világrendszerünkben a szabadság, és az alkotmány, csak addig érvényes, amíg nem vásárolják ki ;)
  • Sanyix
    Már megint nem ismered a történelmet, és úgy pampogsz.

adolf "agonoszmaga" hitler-re érted ezt az elmebeteg vezetőt, ez 100%. Csakhogy a zsidók elleni előítéletek már akkor is sokszáz/ezer éve léteztek... kb azóta mióta külön közösség lett a zsidóság. Főleg a mindenki egy darab szar rajtuk kívül mentalitásuk, sunyi áskálódásuk, és kapzsiságuk miatt. Nem véletlen hogy a középkorban az európai országok többségében (ha nem mindben) volt egy olyan szabály, hogy zsidó nem lehet köztisztviselő. De már az ókorban is egy sértés volt ha valakit lezsidóztak. Vajon miért?
    hitler csak ezt lovagolta meg.
    A gépezet beindulását, meg az őrök lelki problémáit honnan szedted? Forrás? Bizonyítékok?
    A cigányok többsége meg egyszerűen beilleszkedni képtelen állat, ez tény. Se itthon nem tudnak beilleszkedni a sok támogatás ellenére, sem máshol! Olaszországban miért küldik rájuk a katonaságot? Miért nem tudták elviselni őket svédországban? Vagy franciaországban? Miért van rossz véleménye róluk az angoloknak is? Miért van kb minden népnek rossz véleménye róluk akikkel valaha is nagyobb számban kellett együtt élniük? Mert mindenki ráászistááá? Ráadásul szelektíven rááászistáá (merthogy ezernyi nemzetiség él minden országban, velük még sincs gond)?
    Nekem is volt 2 tiszteségges cigány ismerősöm. És? De mivel a 99% egyáltalán nem ilyen, így lehet általánosítani, mert a kivételeket úgy is messziről látni.
  • mousee
    Jelképesen értettem...
  • Sir Ny
    te a cigányok mellett bújsz el? akkor megtalálnak. a skinhead-ek mellett kell elbújni, ott biztosan nem keresnek majd.
  • tomcsa4
    Volt anak alapja, hogy anno a zsidókat és a cigányokat pécézték ki. Tudod mi? A hülyeség! A felesleges előítélet. Természetesen ehhez kellett egy elmebeteg vezető, aki szintén pszichikailag kevésbé beszámítható embereket húzott maga mellé. Pár pszichopata.

Ellengeb a közkatonák nem voltak azok és ők szívtak de kurvára. Például a haláltáborokban. Az elején még bírták az őrök, mivel éheztették és dolgoztatták a zsidókat. De amikro már elindult a gépezet, felépültek az égetők, bizony rövidültek a munkaórák és elkezdtek nagyon keményen inni, hogy az őrök elviseljék azokat a borzalmakat, maikor ők okoztak.

De neked ez nem jelent semmit, mivel könnyű a szobában pofázni és forradalmat üvölteni.
  • who am I 7
    Persze, pont ezért mondtam, hogy 2009-ben, így elítélni valamit fa*zság..Egyénenként kellene, az, hogy milyen népcsophoz tartozik nagyjából mindegy.Viszont, azért nem lehet azt sem kijelenteni, amit mondtál példának okáért : hogy van 100cigusból 1 aki tisztességes és akkor a cigusok mind tisztességesek..szóval csalóka, és sajnos az arányok, azok tények, megbélyegzik a csoportot...mindenkinek fejlődni kellene társadalmilag...
  • mousee
    Annyi a lényeg, hogy nem népcsoportot kell elítélni, hanem embereket. Van olyan cigó ismerősöm, aki olyan tisztességes, tanult (villamosmérnöki diplomája van), hogy én elbújok mellette. Viszont van olyan magyar ismerősöm, aki rombol, pusztít, vandálkodik, és mindenre szarik. Persze akad ellenpélda is dögivel.

Mindenhol van jó, és rossz. Ha egy népcsoportot ítélsz el, az általánosítás, ami hülyeség.
  • who am I 7
    Jah, a dolog pikantériája, h a ZS-k (v. akár a jogvédők) ugye legálisan tolvajkodnak (irreálisan magas árak stb), még a torrentezők (akik mellett arrakistor is áll) azok illegálisan tolvajkodnak (művek ingyen lehúzása stb..)
    Akkor most mi az igazság?
  • who am I 7
    A hírhez hozzászolva, nevetséges a bíró is...a börtön büntetés is és a 3.800.000$ is...Minél többen össze kell fogni, csak ez az út járható.Mondjuk, kíváncsi lennék, hogy a háttérből tényleg kik irányítanak...
  • who am I 7
    Jah, érdekes arrakristor..mert nyílván van alapja annak amit mond, és nem VÉLETLENÜL lettek kipécézve a ZSk meg Cigók stb nép annak idején..Nyílván köztük vannak legnagyobb arányban a csalók/tolvajok...Nem véletlenül nem a buddhistákat égették el...Ha érted mire gondolok.Viszont van köztük tisztességes is...Ígyhát nem nagyon lehet igazságot tenni...2009-ben pedig ez a fenyegetőzés tényleg nem normális.
  • slickboy
    Most nem tudom eldönteni, hogy demokráciában élünk-e, mivel a szólásszabadság nevében nem moderálják ki ezt a rengeteg ostoba, buta, szánalmas, stb., szélsőséges és ijesztő hozzászólást amely már elmeorvosi kezelés után kiált; vagy haladunk teljes káosz felé, legalábbis ami az észbeli képességeket illeti.
    Egyáltalán milyen lelke van egy olyan embernek aki más ember vagy csoport halálán viccel? És még közszemlére is teszi a gondolatait?
  • Indomagyar

Elolvastam és akkor most mi van? Én ott voltam, mint SS tiszt és igenis hús-vér zsidókból csináltunk hollókosztot, a szabadság felé az út csak a kéményen át vezetett ! A vége-felé már csak az égetőgödröket használtuk, mert az volt a legolcsóbb megoldás, itt egyszerre 200-300 zsidót is el lehetett égetni és mindössze egy kis olajra volt hozzá szükség, vagy bármire ami jól ég. Csak a nagy lárma, a non-stop tartó üvöltözés volt az egyetlen hátránya. Egy-egy ilyen égetőgödörből 10-20 kiló aranyat szedtünk ki a végén a fogakból.

Volt is egy jó vicc akkortájt:

- Mikor lessz jó a zsidó?
    - Ha jó alaposan át van sütve
  • Indomagyar
    A zsidók pontosan azt kapták, amit megérdemeltek.
  • mousee
    #50-ben linkelt oldalt elolvastad? Hasznos lenne...

#52 Kár volt emlegetni :D
  • Indomagyar
    Ahhoz , hogy kollektív így megutáljanak egy népet, ahhoz pontosan ilyen patkány ítéleteket és ilyen patkány nyomorbadöntő törvényeket kell hogy hozzanak, mint amilyeneket hoztak. És ezért megint hollokosztot fogunk belőlük gyártani !

tomcsa4 #48: nem, te ZSIDÓközpontúbban látod a dolgokat, s mondod ezt te, akinek a fél családjából szappant főztek a nácik. Menjél az SZDSZ-be melegfelvonluni te kis csíra !
  • Tsol
    Ki tiltották "isztánlátó" (-.-) barátunkat?
  • ilf667
    Viszont elég szomorú hogy 2009-ben mentegetőznöm kell, hogy zsidó vagyok-e vagy sem.

és mi oka lehet, hogy nem amiatt kell mentegetőznöd, hogy hottentotta vagy baszk vagy e? ezen is el lehet tűnődni azért. nem kockadobással döntik el és pécéznek ki egy népet
  • hol9672
    Te is csak a hivatalos hazugságot szajkózod, nem voltál ott, hogy lásd.
  • tomcsa4
    De ha nagyon égetni akarsz sok nicket létrehozó szerencsétlenség, akkor magaddal kezd. Köszi!
  • tomcsa4
    Én emberközpontúbban látom a dolgokat. Második Vh szégyenfolt lesz örökre. Nem tudom miért utálod a zsidókat (egyet se láttál szerintem). Le merem fogadni akármennyi pénzbe, hogy mind különb volt nálad.

De egyik emberrel sem lehet így bánni, elmebeteggel sem, senkivel. Elég volt maga a háború, sok katona halt meg, akiknek nem lehetett jövőjük (sokaknak még emlékként sem). De ez, amiről Te beszélsz, rátett egy lapáttal. A németek sokáig nem ellenkeztek, mivel nem is tudták (pont olyan hülyék voltak, mint te), csak utána. Aztán jött a nagy "hát mi nem tudtuk" szöveg. Szégyen.

Ma is rásütik a németekre a szégyenbélyeget, pedig nem kéne. De a mai napig szégyellik is. Hál istennek, anno kikaptak.
  • Tsol
    Na bazz, fail :(
  • Tsol
    [nagy] Köszönjük! [nagy/]

• B0nFire
    btw, hol van ilyenkor a modi? Alszik? Biz'Isten, ha lenne egy "jelentem" gomb itt, már tegnap este felnyomtam volna, aztán regisztráljon újra, nem bánom, de ami sok, az sok. Holnapután már "kurvaanyázni" fog itt, meg terrorveszéllyel fenyegetni, ami már ráadásul nem csak ízlés kérdése, hanem törvénybe ütköző.
  • Gamecube86
    Gratulálok barátom, kiállítottad a "szegénységi" bizonyítványod.
    Egyébként pedig egyet értek az ítélettel, bár az elfogultság is nyilvánvaló.
  • Tsol
    Tényleg végünk van.
  • Tsol
    Végünk van.
  • Ahoy
    Erre csak annyit tudok mondani, hogy szánalmas, és egyben rémisztő is, hogy emberek ide süllyednek. Nekem vannak rokonaim akik megjárták az auswitzi haláltábort. Ha élnének még, tudnának neked mesélni. Mielőtt rámküldenéd az SS-t IP cím alapján, megmondom neked, hogy én "fajilag tiszta" vagyok, mivel nem vérrokonaim. Viszont elég szomorú hogy 2009-ben mentegetőznöm kell, hogy zsidó vagyok-e vagy sem. :( Van a családban egy óvónéni, aki 3 kisgyermek anyukája, és egy mérnök. Egyikőjük sem zsidó vallású, tisztességes magyar polgárok...

Mégis őket fogjátok elvinni, ha újra beindítjátok az egész gépezetet mert nemtudják majd igazolni hogy "emberek" :( Mégis nekik kell majd sárga csillagot viselni. Mégis őket fogod belelőni az árokba.

DE ebben a nagy faji keveredésben itt Mo-n, mi lenne ha kiderülne hogy benned is van zsidó vér??? Na?? Esetleg megnyitnád a kemping Pb gázpalack csapját??

Szomorú, hogy az SG-n is ezt kell olvasnom :(
  • mousee
    Aha, oké, akkor összegezzünk:
    Szóval értelmesebbnek tartod, hogy egy teljesen más irányú/érdekeltségű fórumot írj tele, ahol tisztában vagy azzal, hogy mindenki elhajt, mintsem hogy valamely politikai, esetleg katonai szervezetben kamatoztatnád az indulatodból fakadó felesleges energiáidat. Mindemellett kitérsz arra, hogy saját honfitársaidat, akik veled azonos eszméket vallanak, sértegesd, másik (általa nem igazán kedvelt) népcsoporthoz sorold, sőt, még a halott hozzátartozóit is sértegeted. Hát gratulálok, nem véletlenül tartunk itt, ahol tartunk. Azoknak, akiknek az országért, egy nemesebb célért kéne harcolni, azok igazából elenyésző kisebbségben vannak, akik viszont szeretnek lázadozni, gyújtogatni, és anyázni, azok pedig egyre többen. Veled az élen.

Gratulálok.