24
-
moikboy #24 http://en.wikipedia.org/wiki/Bracewell_probe
ehm :) -
Epikurosz #23 Beleolvastam a Neumann-szondákba is. Érdekes. A legérdekesebb azonban, hogy eddig egy ilyent sem találtunk. -
Epikurosz #22 Ja, bocs, a magyar tudja.
(Berágtam a hu-wikire, és mostanában egyből az angollal indítok.) -
Epikurosz #21 Mi ez a Bracewell-szonda?
Nem vagyok lusta, az angol wikin rákerestem, de nem ismeri. -
Pares #20 Mit nem értesz? -
Epikurosz #19 nem vágom. -
SonicBoom #18 a cikk végén választ kaptam a kérdésemre, hogy miért nem irányítják oda a hubble-t, hiszen ha galaxisokat lát, akkor ilyen közeli ojjektum nem eshet nehezére. vagy van más akadálya? -
Pares #17 Bracewell-szonda jégbefagyva? -
#16 Feltéve ha valaha is kialakult ott az élet. Egyébként a vizalapú élethez meg kell a szén. Összességében a viz elég gyakori az űrben, szal tényleg lényegtelen, hogy van-e, nekünk csak kurv@nagy mázlink van, amit fel sem fogunk. -
polarka #15 Ott is ahol nincs. -
Sir Ny #14 de, ahol van víz, ott képes az élőlény megmaradni. -
lotsopa #13 A víz nem jelent semmit, legalábbis nem jelenti azt hogy élet van és azt sem hogy képes valami élőlény megmaradni -
Dinosaur #12 Menjen oda a Bruce Willis kapálni... -
Amergin #11 Szerintem küldjünk embert rá, hogy térképezze fel, hiszen egy ember 100x annyi vizsgálatot tud elvégezni egy mp alatt mint egy gép, tehát megéri.
Azzal, hogy ez nagy valószínűséggel az űrhajósok életébe fog kerülni nem kell törődni, hiszen egyrészt önként fognak rá jelentkezni, másrészt meg áldozatokat sajnos mindíg is követelt "az űr meghódítása"
Ja, és itt nagyobb is az esély vizet találni, mint a Marson, ami pedig mint tudjuk alapvető eleme az életnek -
Sir Ny #10 nekem a régi jobban bejött. -
snorbi #9 "vagy valamilyen más okból tűntek-e el"
Valszeg bányaként használta el őket egy másik civilizáció :) -
Tsol #8 Inkább egy új típusú halálcsillag! -
Ahoy #7 Ez nem egy alien anyahajó? -
Epikurosz #6 Van-e köze a Haumeának a Haunebuhoz? -
Archenemy #5 csak nehogy a ter.... -
#4 Az jó volt -
Nos #3 Néhány kérdésre nem kaptunk választ. Mi lesz ebből, ha kikel, mikor kel ki, háziasítható-e és hol van aki tojta?
-
Tsol #2 Mézga Aladár is járt egy ilyen bolygón. -
bvalek2 #1