Haumea, a Naprendszer legkülönösebb objektuma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beleolvastam a Neumann-szondákba is. Érdekes. A legérdekesebb azonban, hogy eddig egy ilyent sem találtunk.

Kara kánként folytatom tanításom.

Ja, bocs, a magyar tudja.
(Berágtam a hu-wikire, és mostanában egybõl az angollal indítok.)

Mi ez a Bracewell-szonda?
Nem vagyok lusta, az angol wikin rákerestem, de nem ismeri.

Mit nem értesz?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

nem vágom.

a cikk végén választ kaptam a kérdésemre, hogy miért nem irányítják oda a hubble-t, hiszen ha galaxisokat lát, akkor ilyen közeli ojjektum nem eshet nehezére. vagy van más akadálya?

Bracewell-szonda jégbefagyva?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Bandew
Feltéve ha valaha is kialakult ott az élet. Egyébként a vizalapú élethez meg kell a szén. Összességében a viz elég gyakori az ûrben, szal tényleg lényegtelen, hogy van-e, nekünk csak kurv@nagy mázlink van, amit fel sem fogunk.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ott is ahol nincs.

de, ahol van víz, ott képes az élõlény megmaradni.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

A víz nem jelent semmit, legalábbis nem jelenti azt hogy élet van és azt sem hogy képes valami élõlény megmaradni

Menjen oda a Bruce Willis kapálni...

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

Szerintem küldjünk embert rá, hogy térképezze fel, hiszen egy ember 100x annyi vizsgálatot tud elvégezni egy mp alatt mint egy gép, tehát megéri.<#vigyor5>
Azzal, hogy ez nagy valószínûséggel az ûrhajósok életébe fog kerülni nem kell törõdni, hiszen egyrészt önként fognak rá jelentkezni, másrészt meg áldozatokat sajnos mindíg is követelt "az ûr meghódítása"<#nevetes1>
Ja, és itt nagyobb is az esély vizet találni, mint a Marson, ami pedig mint tudjuk alapvetõ eleme az életnek<#idiota>

iSS!

nekem a régi jobban bejött.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

"vagy valamilyen más okból tûntek-e el"
Valszeg bányaként használta el õket egy másik civilizáció 😊
Inkább egy új típusú halálcsillag!<#eplus2>
Ez nem egy alien anyahajó? <#alien2><#alien2><#alien2><#alien2>
Van-e köze a Haumeának a Haunebuhoz?

csak nehogy a ter....
jackcsabi
Az jó volt <#beka3>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Néhány kérdésre nem kaptunk választ. Mi lesz ebbõl, ha kikel, mikor kel ki, háziasítható-e és hol van aki tojta?

Mézga Aladár is járt egy ilyen bolygón. <#idiota>
<#taps>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/