15
  • galocza
    bárcsak azóta is efféle fossal traktálna minket 8).
    g
  • thinkedem
    Bábfilmrendezésben pl. szerintem nem jeleskedik. A Corpse Bride erősen közepes volt, a Nightmare Before Christmas-t pedig ugyebár nem ő rendezte... :P
  • SRobert
    A film is csodaország néven fut mindenhol.
    Valószínű, hogy azért, mert jóval ismertebb név a tükörországnál.
    (Egy régi csodaországos filmbe amúgy beleépítették a tükörország egyes részeit, a nyolcvanas években pedig készült már film tükörországról is)
    A cikk azt írja, ha csodaország folytatása lesz, az meg ugye a tükörország.
    Ezt látszik alátámasztani az egyik képen látható ikerpár, subidam és subidu, akik emlékeim szerint csak a tükörországban szerepelnek...

szóval a filmipar a megtévesztő. ;)
  • gojszi
    Lalee1: Köszi, közben megtudtam, és már értem, miért nem volt ismerős...
    SRobert: Hű, tényleg! A címét régebben hallottam már :D, de a történetet egyáltalán nem ismerem. A cikk megtévesztő, a film kapcsán egy szó sem esett Tükörországról. :P
  • SRobert
    online: Lewis Carrol: Alice tükörországban
  • SRobert
    "Kicsit tartok a történettől, nem mindig jó ómen ugyanazokkal a karakterekkel folytatást készíteni."

Lewis Carroll: Alice tükörországban

:)
  • Seth
    Mi a bajod vele? Általában mindenhol ezt szokták kiírni, bevett szófordulat
  • Hoz_Hun
    Haha, igen! Tim Burton, Johnny Depp nagy kedvenc. Szeretem Tim Burton filmjeit, nagyon hangulatosak. A képek alapján nagyot alkot most is. De soká fogják még ezt bemutatni.
  • moRtiZ
    American McGee fele Alice-nak jobban orulnek. Felek tole ez olyan lesz mint a charlie es a csokigyar, az meg borzalmas lesz. Pedig Alice szürreális világa remek talaj bármilyen film készítéséhez
  • Lalee1
    A fehér királynőt.
  • gojszi
    Hűha, erről most hallok először. Ilyet még nem írtam soha, de ezek annyira guszta képek, hogy máris nagyon kíváncsi lettem. Az Aliz Csodaországban pszichedelikus fantáziavilága amúgy is remek alapanyag lehet egy igazán látványos filmhez, és ahogy látom, Tim Burton faszán fel is kapta a fonalat. Megjegyzem, nem vagyok elfogult timbörtönrajongó. Kicsit tartok a történettől, nem mindig jó ómen ugyanazokkal a karakterekkel folytatást készíteni. :/ Egy (vagy két-három) lövés biztos van ebben is (sajnos), csak az a kérdés, mekkorát durran.
    Kit játszik Anne Hathaway?
  • galocza
    beteg barom brilliáns burton... nem nagyon tud mellényúlni, (majdnem) minden filmje ünnep.
  • 1Obi1
    Könyörgöm, KÖNYÖRGÖM, hanyagoljátok már ezt a "van képünk hozzá" szöveget. Az első ezer alkalommal vicces volt, de most már a milliomodiknál..
  • MeoH #2
    Durva. Varom.
  • Polemius
    \o/