Ingyen filmek egy hazai fizetős filmnézős oldalon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oldboy. egybe.
b*szki, jó neked, én csak 16-ot láttam belõlük. az mondjuk meglep, hogy ha az old boy szerinted értelmes, akkor az első részét miért nem tartod annak. a mr. vengeance is hasonló, sőt.
(azt hiszem szavazásra kéne bocsátani az ízlések és pofonok elv eltörlését azzal szemben, aki szerint az isten városa nem értelmes film. nem, az eszembe sem jut, hogy egy fórumon hangemberbe botoljon a gyanútlan user.)
b*szki, jó neked, én csak 16-ot láttam belõlük. az mondjuk meglep, hogy ha az old boy szerinted értelmes, akkor az első részét miért nem tartod annak. a mr. vengeance is hasonló, sőt.
(azt hiszem szavazásra kéne bocsátani az ízlések és pofonok elv eltörlését azzal szemben, aki szerint az isten városa nem értelmes film. nem, az eszembe sem jut, hogy egy fórumon hangemberbe botoljon a gyanútlan user.)
Egyedül az Old boy ami értelmes film
még jó, hogy nem itt olvastam 😊
amit az sg-n olvasol, nem kell feltétlenül elhinni.
Íjj gyerekek... sehogy sem kapcsolódik ide, de úgy néz ki Antal Nimród nagyon esélyes az új Predator film rendezõi székére 😄 jó lenne.
A Bin-jip: Lopakodó lelkek nekem nagyon tetszett, adjatok neki egy esélyt.
Nálam már kissé a mûvészfilm kategóriát verdesi, de szerencsére nem volt túl elvont és érdekes.
Sok akcióra mondjuk senki se számítson. x)
Nálam már kissé a mûvészfilm kategóriát verdesi, de szerencsére nem volt túl elvont és érdekes.
Sok akcióra mondjuk senki se számítson. x)
https://twitter.com/foodlfg
Ugye ezt csak viccnek szántad? <#whatever>#whatever>
én maradok a jó és a rossz film felosztásnál😊 én sem vagyok oda a komédiákért, de olykor belefutok egy-egy jobbfélébe.
hát igen. nem szeretem: dráma, thriller, horror
"hát ezek pont azok a filmek, amit ha ingyen adnának se nézném meg"
azt hiszem ez mindent elmond az ízlésedrõl😊
edukators, isten városa, oldboy, mielõtt az ördög rádtalál, sötétkékmajdnemfekete - mind alapfilm.
azt hiszem ez mindent elmond az ízlésedrõl😊
edukators, isten városa, oldboy, mielõtt az ördög rádtalál, sötétkékmajdnemfekete - mind alapfilm.
A gépész az egy jó film. nézzétek meg
"idõvel monopol pozícióba kerülve, volt versenytársai tetemei fölött uralja azt a piaci szegmenst" csak én gondolom, hogy ez a cikk pont ezt segiti elõ???
Fent van a sunday school musical 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
hát ezek pont azok a filmek, amit ha ingyen adnának se nézném meg. talán pont ezért adják ingyen?? <#nyes>#nyes>
oké, most ezen hangosan felröhögtem😊