17
  • winnie
    oldboy. egybe.

b*szki, jó neked, én csak 16-ot láttam belőlük. az mondjuk meglep, hogy ha az old boy szerinted értelmes, akkor az első részét miért nem tartod annak. a mr. vengeance is hasonló, sőt.

(azt hiszem szavazásra kéne bocsátani az ízlések és pofonok elv eltörlését azzal szemben, aki szerint az isten városa nem értelmes film. nem, az eszembe sem jut, hogy egy fórumon hangemberbe botoljon a gyanútlan user.)
  • Jubei
    Egyedül az Old boy ami értelmes film
  • CaptainRumi
    még jó, hogy nem itt olvastam :)
  • winnie
    amit az sg-n olvasol, nem kell feltétlenül elhinni.
  • CaptainRumi
    Íjj gyerekek... sehogy sem kapcsolódik ide, de úgy néz ki Antal Nimród nagyon esélyes az új Predator film rendezői székére :D jó lenne.
  • FoodLFG
    A Bin-jip: Lopakodó lelkek nekem nagyon tetszett, adjatok neki egy esélyt.
    Nálam már kissé a művészfilm kategóriát verdesi, de szerencsére nem volt túl elvont és érdekes.
    Sok akcióra mondjuk senki se számítson. x)
  • Hunreal
    Ugye ezt csak viccnek szántad?
  • winnie
    én maradok a jó és a rossz film felosztásnál:) én sem vagyok oda a komédiákért, de olykor belefutok egy-egy jobbfélébe.
  • torcipepe
    hát igen. nem szeretem: dráma, thriller, horror
  • winnie
    "hát ezek pont azok a filmek, amit ha ingyen adnának se nézném meg"

azt hiszem ez mindent elmond az ízlésedről:)

edukators, isten városa, oldboy, mielőtt az ördög rádtalál, sötétkékmajdnemfekete - mind alapfilm.
  • technopeter
    A gépész az egy jó film. nézzétek meg
  • M0RN1NGST4R
    "idővel monopol pozícióba kerülve, volt versenytársai tetemei fölött uralja azt a piaci szegmenst" csak én gondolom, hogy ez a cikk pont ezt segiti elő???
  • Hegi90
    Fent van a sunday school musical :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • torcipepe
    hát ezek pont azok a filmek, amit ha ingyen adnának se nézném meg. talán pont ezért adják ingyen??
  • winnie
    oké, most ezen hangosan felröhögtem:)
  • finaltrekker
    Ahogy nézem a moovie.hu illegális, tehát nem versenytársa a filmklik.hu-nak.
  • zola2000
    Nah, feltalálták a spanyolviaszt. A www.moovie.hu oldalon már régóta lehet ingyen online nézni a filmeket, és nem csak husz filmet...