Operation 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
Bump bizony.

Szerintem jó gém, toltam régebben is és most megint elõvettem.

sIko néven vagyok!

armageddon666
BUMP!

@

n3whous3
Igen, csak nézzük már meg az mikori játék meg ez.

púúúúú

Banano
CS se jobb nála , 1 tártól még futkározik az ember...

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

repvez
A video alapján tényleg realistic FPS <#eplus2>
Banano
Azért mert nem találta a keresõ, próbáld ki , írd be hogy operation és nem ad ki semmit, de ezt már egyszer leírtam az #5-ös hosszomba.:=)

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

kezd szarakodni a keresõ?Ets topikba beírom h új nem táláll semmit amikor ott van az uccsó hsz-be h új

KILLER2
Gondolom nem találta meg a keresõ. Én is megnéztem, beírom, hogy operation és egyik operation 7 topic sincs a találatok között.

Töltsük le az internetet!

n3whous3
Azta, ez biztos oda baszott 8 éve.

púúúúú

Seth
Nade miért nem írtál abba,mi a francnak kellett újat csinálni ?? Tudtad, hogy ha beleírsz egy témába,akkor az feljön a lista elejére ??

PSN ID.: Beegabor

Bocs de ott játékról van szó de itt 5-10 hsz az h zárni kell<#nezze><#beka2>

Banano
Több hozzászólás = nézettebb fórum = nem ezt kell törölni hanem a másikat

Seth
Mert ez vmi verseny ,vagy mi? -_-

Banano
De ebbe már lassan több hozzászólás van , másikat fogják törölni.

pedig az sajnos

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Seth

KILLER2
Ez tényleg egész jónak tûnik!

Töltsük le az internetet!

Banano
Nincs ilyen téma,beírtam a keresõbe hogy Operation <#guluszem1>

Nana zárni fogjál van má ilyen téma de nem sokan játszanak vele.Kiprób de nem vmi jó .

Banano
Mert nem is rossz!<#integet2>

Gameplay

RAZOR27
Láttam róla még régebben videót, nem tûnik rossznak.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Banano
http://operation7.fiaa.eu/

Egy fps játékról van szó , olyasmi mint a CS , csak még elég kezdeti fázisban van , de már bõven játszható.
Ha clanbase/esl oldalon regisztráltok akkor 40.000 ill. 30.000 bónusz aranyat kaptok.Ami jól jön majd fegyvervásárláskor.
10haver meghívása ugyancsak 10.000arany,óvatosan a vásárlással mert elég nehéz aranyat szerezni,fõleg úgy h általában a fegyverek javítására költi az ember az egészet.