22
Realistic Online Fps
-
#22 Bump bizony.
Szerintem jó gém, toltam régebben is és most megint elővettem.
sIko néven vagyok! -
#21 BUMP! -
n3whous3 #20 Igen, csak nézzük már meg az mikori játék meg ez. -
#19 CS se jobb nála , 1 tártól még futkározik az ember... -
#18 A video alapján tényleg realistic FPS -
#17 Azért mert nem találta a kereső, próbáld ki , írd be hogy operation és nem ad ki semmit, de ezt már egyszer leírtam az #5-ös hosszomba.:=) -
Immigrants #16 kezd szarakodni a kereső?Ets topikba beírom h új nem táláll semmit amikor ott van az uccsó hsz-be h új -
#15 Gondolom nem találta meg a kereső. Én is megnéztem, beírom, hogy operation és egyik operation 7 topic sincs a találatok között. -
n3whous3 #14 Azta, ez biztos oda baszott 8 éve. -
#13 Nade miért nem írtál abba,mi a francnak kellett újat csinálni ?? Tudtad, hogy ha beleírsz egy témába,akkor az feljön a lista elejére ?? -
Immigrants #12 Bocs de ott játékról van szó de itt 5-10 hsz az h zárni kell -
#11 Több hozzászólás = nézettebb fórum = nem ezt kell törölni hanem a másikat -
#10 Mert ez vmi verseny ,vagy mi? -_- -
#9 De ebbe már lassan több hozzászólás van , másikat fogják törölni. -
Thanatos #8 pedig az sajnos -
#7 Van már topikja -
#6 Ez tényleg egész jónak tűnik! -
#5 Nincs ilyen téma,beírtam a keresőbe hogy Operation -
Immigrants #4 Nana zárni fogjál van má ilyen téma de nem sokan játszanak vele.Kiprób de nem vmi jó . -
#3 Mert nem is rossz!
Gameplay -
#2 Láttam róla még régebben videót, nem tűnik rossznak. -
#1 http://operation7.fiaa.eu/
Egy fps játékról van szó , olyasmi mint a CS , csak még elég kezdeti fázisban van , de már bőven játszható.
Ha clanbase/esl oldalon regisztráltok akkor 40.000 ill. 30.000 bónusz aranyat kaptok.Ami jól jön majd fegyvervásárláskor.
10haver meghívása ugyancsak 10.000arany,óvatosan a vásárlással mert elég nehéz aranyat szerezni,főleg úgy h általában a fegyverek javítására költi az ember az egészet.