Yann Tiersen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yann Tiersen - La Valse Des Monstres
Yann Tiersen (FR) @ Gödör Klub 28.11.09.
Jegyár elõvételben: 4900 Ft, helyszínen: 5900 Ft.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Nekem bátyám játszotta gyerekkoromban sokszor, talán ezért is maradt meg szép emlékként. 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Szóljon, aki szeretne kottát.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Egyébként én sok filmzene kottát letöltöttem, vannak egyszerûbbek (és szépek!), érdemes letölteni. De tudok küldeni is, ha a torrent akadályoz valakit 😊
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hugom is zongorázik.
ne tudjátok meg milyen érzés mikor 11kor arcotokra süt a nap. csicseregnek a madarak. kellemes 24°van hála klíma, és a hugom a l'apres midi-t játsza. és zeng a ház...
fenomenálisan jó!!!
u dont have to listen anybody else but me
Ha kell valakinek kotta ezekbõl (zongorára), itt van 1-2 (torrent): link