Nokia E65

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké-zsoké!😊

De most õszintén, milyen telefon progit szeretnél?
AMúgy a wifi még mindig jó ötlet. Menj egy plázába, ha nincs wifis routered, azt gogogo😊
plu604
nem azt mondtam hogy nem tudom rárakni a cuccot telóra géprõl, olvass vissza 😊
vannak olyan wap oldalak ahol lecsekkolja a telód típusát és csak akkor engedi letölteni az alkalmazást ha a telód tudja futtatni. És ha õ a "teló típusa" alatt azt látja hogy firefox wml addon, akkor bizony nem enged letölteni. Levágós?

Üdv!

E65 van 1.5 éve, de ezt még nem probáltam ki...
plu604: wifit ajánlom telón való netezésre. Ha meg nem tudok rárakni a cuccot telóra a géprõl, az meg beállításbéli probléma! Sok fórumozás megoldja. Ha írsz konkrét hibát, akkor tudok segíteni.

Milyen progikat akarsz? Rengeteget használok.

Ja és ajánlom a bluetooth adaptert a gépbe!
engem is érdekelne, hogyan lehet fordítva csinálni ezt

SrAta
wifin netezz ne kábelen😊

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

plu604
azért akarok így konkrétan, mert van egy oldal ahonnan szeretnék jópár cuccot letöltögetni, viszont úgy nem engedi hogy gépre leszedem aztán rátöltöm telóra.

passatgt
ha kábellel van összekötve, nem érdemes inkább a számítógépen netezni?

plu604
Nem találtam errõl a telóról topicot, szóval egyrészt ide jöhet minden ami ezzel a telefonnal kapcsolatos, kezdeném is egy kérdéssel:
Hogyan tudom megoldani, hogy a számítógéppel összekötött telón a gép internetkapcsolatát használva tudjak szörfözni a weben/wapon?