11
-
Hoz_Hun #11 Süthetem, ha aztán el is kaszálja őket! Dark Angel miatt valóban sokmindent hajlandó vagyok nekik elnézni (James Cameron neve nélkül, mondjuk szerintem a fox sem válalta volna be). Amúgy szerintem az HBO sorozatok a legjobbak (de ez egyéni vélemény). -
TeDDyRuSh #10 És mi van a Caricával??!! -
winnie #9 ez egy dolog, de ettől még a fox a legjobb csatorna, a fox a legkedveltebb a fiatalok és a warezolók körében, mert csak a fox mer bevállalni egy dark angelt, firefly-t és sorolhatnám. -
Hoz_Hun #8 Egyetértek: fox. Ők kaszálták el annó a Dark Angelt meg a Fireflyt. Ráadásul a Fireflynél nem is a pilottal kezdték a sorozatot, mert szerintük az unalmas. -
winnie #7 ez egyébként érdekes kérdés. legyen egy sorozat egy megbízható készítőtől lebutítva vagy akkor inkább ne is legyen? a mi szemszögünkből, mit választanánk?:)
ehh, szurkolok, hogy legyen gagyi a pilot. mert, ha jó lesz, akkor kiátkozom a foxot. -
bitbandita #6 "vágják meg és tegyék érthetővé a pórnép számára is" deszaaar -
avman #5 fox. ez mindent megmagyaráz. -
#4 Azért rendesen értékelték az Amcsi nézök intellektusát...
Mondjuk ez köztudott volt eddig is... -
kukacS3K #3 és mennyi pénzt kidobnak ezzel - felkérnek csomó színészt, finanszírozzák az egészet majd az elkészült részeket kidobják csak úgy -
bippo #2 Bírom ezeket a stúdiókat.
pl. - Legyen egyszerű, mint egy faék.
- Oké, átalakítom. ... Itt van.
- Á, így mégsem tetszik. Tudod mit, hagyjuk az egészet. -
atis78 #1 Így kicsit hasonlít a Csillagutasok című régi disney sorozatra