13
Alexander Rybak - Fairytale
-
#13 nem lámázok, csak egy egyszerű kérdést tettem fel. vegyél be nyugtatót pepsimaxi -
#12 te hibbant vagy?Jó lenne ha leálnál a lámázással.....senki se oylan IQ bajnok mint te....popsibuksi -
#11 ja sry nem tudtam , a lengyel info miatt gondoltam :D -
Cat #10 Főleg hogy norvég a csávó. -
#9 de MIÉRT kell olyanoknak angolul énekelniük akiknek ilyen szar a kiejtésük? biztos vagyok benne hogyha lengyelül énekelte volna még tetszene is. -
#8 "És engem érdekelne honnan lehetne megszerezni ezt a zenét"
te még csak most ismerkedsz az internettel, ugye? -
#7 Pedig szerintem a máltai hölgy vagy a izlandi szőke bombázó jobbak voltak tőle. Tény, hogy ez a Fairytale is jó, de sztem voltak jobbak. -
#6 hát a veronikákat jobb hallgatni, de főleg nézni:) -
#5 fú de utálom ezt a számot -
#4 Érdekes módon, azzal hogy kik nyerték meg ezeket a versenyeket, szinte sosem értettem egyet (tavaly, meg idén már meg sem néztem az eredményhirdetést). Viszont ha most ő nyerte meg, akkor azzal kivételesen egyet értek (tavalyival is egyet értettem :D). Az tény, hogy éneklése technikailag nem a legjobb, előadáson többhelyen is kicsit hamis volt), de mégis egyedi stílusu volt a többihez képest. A dal is jó, a hegedű, a csajok, és az ő hangszíne érdekesen szólnak, meg harmóniailag is vannak érdekes dolgok benne.
Ha tavaly énekelt volna, akkor biztos csak 2. lett volna. :D
Amúgy idén (meg tavaly is) szerintem összességébel nagyon igényesek, jók voltak az előadók. Hangszerelés terén lehetnének végre változatosabbak a számok :)
Torrentről egyébként le tudod tölteni, mindenhol fenntvan... -
#3 http://www.4shared.com/
itt tuti fenntvan
amúgy rühellem ezt a zenét:DD lány ismerősöm meg ezt hallgatja már egy ideje... (előtte meg veronicas - untouched lázban égett) -
#2 Eurovision-Eurovision.Song.Contest.Moscow.2009-2CD-2009-VERiTAS -
#1 Sziasztok.Aki nem ismerné azt a személyt aki az Eurovision 2009-ben fölényesen diadalmaskodott:
Eurovision 1. hely legtutibb zenéje
És engem érdekelne honnan lehetne megszerezni ezt a zenét :)