The Bigs 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tök jól néz ki
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
hangulatos játék, kár hogy egyenlõre semmit nem értem a basebalból:), 2k igényes sportjátékokat szokott mostanában kiadni
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem gondoltam volna hogy témát nyitok a játék kapcsán, de elõbb próbáltam ki és nagyon megfogott.
Remélem van még rajtam kívül pár ember és meg tudjuk beszélni a szabályokat illetve a praktikákat a játékkal kapcsolatban.
egyenlõre sokmindent nem tudok róla, úgy vettem észre a demoban még practice sincs. De azt majdnem biztosra veszem hogy ez a kis árkád jellegõ Baseball parádé még a szimes stílusúaknak is tetszeni fog.
Legjobb rész mikor a gyõztes labdánál telibevered a kijelzõt és az ledõl - iszonyat látványosan!
Remélem van még rajtam kívül pár ember és meg tudjuk beszélni a szabályokat illetve a praktikákat a játékkal kapcsolatban.
egyenlõre sokmindent nem tudok róla, úgy vettem észre a demoban még practice sincs. De azt majdnem biztosra veszem hogy ez a kis árkád jellegõ Baseball parádé még a szimes stílusúaknak is tetszeni fog.
Legjobb rész mikor a gyõztes labdánál telibevered a kijelzõt és az ledõl - iszonyat látványosan!