22
Pandorum
-
#22 végezetül azt kell hogy mondjam hatalmas film! -
#21 csak egy kis észrevétel :D
ez azért elég szánalmas.
Saitek X52 Pro
-
#20 határozottan nem a gagyibbak közül való :) -
#19 Jó a film! -
#18 Én most néztem meg, szerintem teljesen korrekt, nekem "átjött"! :P
-
Justil #17 most néztem meg. hát nem dobtam tőle hátast, de azért 1nek fasza volt!
ha el lennénk kényeztetve jóféle scifikkel, akkor talán leszólnám, de így örülök h legalább vmi értelmeset is alkotnak néha! -
Prof William #16 Kijött a film. Látta már valaki? Milyen lettt? -
#15 de ha megnézed a végén, a hibernálókamrák néznek is így néznek ki -
#14 nem is kicsit az -
#13 Vannak akik nemertik a poent! Mindegy!
0:14-nel van egy kicsit dead space-es sisak!:D
-
#12 idióták :D
de a film jópofának tűnik...nem is tudom mikor láttam valami normálsi sci-fi-t moziban...
kicsit tényleg DeadSpace fless (a Downfall is jó lett különben, ha nem láttátok nézzétek meg! :D ) -
#11 sztem direkt írta így a #4-ben
..csak pont úgy fogalmazott ahogy a #2-esben...
Icc veri kuul, bat mivan ha nemertem mi a fakk van odairva?:D
undorító:Dd -
#10 Igazad van, de azt nézd meg hogy aki leszólta még annyira se tud. :) -
#9 Szerintem nem azzal volt a baj,hogy nem beszéli az angolt,hanem azzal,hogy a magyart sem!
"Mennyek el az urbe, hogy megtanuljak engolule"
" mivan ha nemertem mi a fakk van odairva"
Na OFF vége! -
#8 Uhh... nem nagyon kéne leszólnod azt aki sokkal értelmesebben beszél mint te...
-
#7 Nem kötekedésből. De neked sem ártana 1-2 nyelvtan óra ahogy elnézem az írásodat, és jogosan tette szóvá hogy nem mindenki értheti a szöveget hisz angol. Lehet ő németet vagy más nyelvet tanult/tanul mint te.
A filmre pedig kíváncsi vagyok... :) -
#6 nagyon emlékeztet egy galaktika novellára, amikor néhány űrhajós felébred, és nincsen körülöttük semmi, de konkrétan semmi, csillagok sem, és kiderül hogy véletlenül kikerültek az univerzumból vagy vhogy megelőzték a növekedést és a semmiben vannak. Vége. -
#5 Aztaaaa! Hat neked is jolmegy a madzsar "baz+"!
Kosz a forditast! -
Tonto #4 tanuljá má meg valami emberi nyelvet baz+, látom csak középszinten beszéled a magyartot is. A lényeg dióbélben:
2 zűrhajós egy látszólag elhagyatott Uhajón ébred. Tök sötét van, be vannak szarva, és valami istenverte bömbölés hallatszik a hajó gyomrából. Nem emlékeznek semmire - vajh kik ők, és mi a feladatuk? Az egyetlen kiút egy szűk és büdös szellőztető járat Bávver százados- az ifjabbik a 2 közül- bemászik miközben Péjton hadnagy hátra marad hogy egy adóvevővel irányítsa Bávvert. Ahogy Bávver egyre mélyebbre és mélyebbre hatolt a szűk lyukban, elkezd feltárulni a vérfagyasztó valóság. Lassan a zűrjármű sokkoló és halálos titkaira derül fény, és a zasztrónóták rádöbbennek hogy az egész emberisegg túlése múlik rajtuk. Vége. -
#3 dead space fíling :D
nem lesz rossz, úgyis régen volt már normális sci-fi horror a mozikban... -
#2 Icc veri kuul, bat mivan ha nemertem mi a fakk van odairva?:D
Mennyek el az urbe, hogy megtanuljak engolule? -
#1 "Two astronauts awaken in a hyper-sleep chamber aboard a seemingly abandoned spacecraft. It's pitch black, they are disoriented, and the only sound is a low rumble and creak from the belly of the spacecraft. They can't remember anything - who are they, what is their mission? The only way out of the chamber is a dark and narrow airshaft. Corporal Bower (Foster), the younger of the two, crawls inside, while the other, Lt. Payton (Quaid), stays behind for guidance on a radio transmitter. As Bower ventures deeper and deeper into the ship, he begins to uncover a terrifying reality. Slowly the spacecraft's shocking and deadly secrets come unraveled, and the astronauts realize that the survival of mankind hinges on their actions."