38
  • Ferrer
    Ok, fejezzük be.
  • KillerBee
    Jobb lett volna, ha eleve meg sem szólalsz.
  • chuky123
    Mivel előrehozott választás ugy se lesz MO.-n még 1 évet ki kell birni.
    Kitartás.
  • Ferrer
    Hülye vagy. Ennél többet már nem tudok, és nem is akarok mondani. Kellemes macskakövezést!
  • KillerBee
    Bizony, nem úgy, mint nálad.
  • Ferrer
    Szellemi szint megvan.
  • KillerBee
    Na látod, ez már értelmes dolog lenne és hatalmasat segítene az országon. Ferrer okoskodása ellenben csak erősítené a patkányfajzatokat.
  • Sanyix
    Például millióan elmegyünk a parlamenthez, elfoglaljuk, és a bentlévőket meglincserlük, + megkeressük a többi egyértelműen bűnös, de felfüggesztett börtönt és 200 ft birságot kapott milliárdos csalókat, majd őket is meglincseljük.
    Így megtisztítva az országot a hatalommal rendelkező ürülékfajzatoktól.
  • KillerBee
    Vagy legalábbis egy kósza maflás. :D
  • Dragoff
    az ilyen népnevelőket pedig meg szokta találni egy kósza golyó a tömegből

cikk: a kérdés már csak az, ha választható, akkor ki fogja majd ezt az utat választani?
  • Ferrer
    Valakinek muszáj viselnie a népnevelés (nemes) feladatát.
  • KillerBee
    Nem, nem csak te érzed... :D
  • Julius Caesar
    nem, szerintem meg mindneki idióta és hülye aki itt vitázik, és őt nem érdekli. igaz, van accountja és hozzászól hatodszorra is, de azért őt nem érdekli, van jobb dolga. csak én érzem az ellentmondást?
  • KillerBee
    Én meg neked a hasonló tematikájú óvodai gyakorlatokat.
    Tudom, szerinted mindenki idióta ezekben a fórumokban és te vagy a tündöklő kivétel.
  • Ferrer
    Ajánlom a kisiskolás szövegértős gyakorlatokat :)
  • KillerBee
    "Egyik párt se fogja megváltani az országot, de mi, civilek sokat tehetünk."

"Hát az nem én leszek, aki kihúzza az országot a "gazdasági csődből", de azzal biztos nem segítek, hogy erről vitázok idióta netes közösségekben."

Vagyis elismered, hogy semmi hasznosat nem tudsz tenni. De legalább van annyi önkritikád, hogy magadat is az idióták közé sorolod.
  • Ferrer
    Hát az nem én leszek, aki kihúzza az országot a "gazdasági csődből", de azzal biztos nem segítek, hogy erről vitázok idióta netes közösségekben. A politikusok meg csak az átlag magyar tükörképei.
  • KillerBee
    Ne viccelj! Ezzel húzod ki az országot a gazdasági csődből? Ezzel akadályozod meg, hogy a politikusok szétlopják, generációkra eladósítsák az országot? Ezzel akadályozod meg a rendőrállam már folyamatban lévő kialakulását?

Ébredj fel végre!
  • Ferrer
    Önkénteskedj civil szervezeteknél, tanulj nyelveket, készíts művészeti alkotásokat, gazdagodj meg, akármi, ami jó példát adhat másoknak.
  • Julius Caesar
    nem hisszük, de a komcsiknál csak jobban lehet teljesíteni.

djdano meg tuti örül a jobbik 15%-nak. az van vörösök, hogy a nép elküldött titeket a picsbe. ha szabad választásokon radikális párt jól szerepel, akkor mi a teendő? (demokrácia egyik problémája).

kína meg húzzon a sunyiba... lehet hogy nálunk is van cenzúra, de azért rá kereshetek a tianmanen térre meg megnézhetem a cnn oldalát anélkül, hogy gulágba küldene a söpredék.

(a komcsik nem egy söpredék, hanem A söpredék)
  • KillerBee
    Például?
  • Ferrer
    Egyik párt se fogja megváltani az országot, de mi, civilek sokat tehetünk. Mondjuk azzal, hogy ha értelmetlen politikai viták helyett valami hasznosat csinálunk.
  • Rexhawk
    "akinek viszont van esélye megdönteni,"
    igen és egy másik diktátort ültetni a helyükre... Nehogy azt hidd majd hogy a Fidesz megváltja az országot
  • KillerBee
    Na abban is komolyan van valami, amit írsz. Az efféle körmönfont, alattomos technikák nem idegenek a szociktól és a liberálisoktól.
  • jaspercry
    Ami nem kínai,az hamisítvány'!!!!!!
  • bvalek2
    Gyurcsány nem bezáratni akarta a kurucinfót, hanem reklámozta. Annak idején én is beleolvastam, a kormánnyal nem szoktak foglalkozni, a Fideszt viszont megállás nélkül szidják. Ne azt nézd, hogy mit hazudnak magukról, hanem azt, hogy kinek a malmára hajtják a vizet. A regnáló hatalommal nem foglalkoznak, akinek viszont van esélye megdönteni, azt ütik-vágják ahol érik. Elég egyértelmű, hogy ki van a háttérben...
  • Garrett27
    Én már egy ideje nem olvasom a kuruc.info-t, mégpedig azóta, amióta változást érzékeltem bennük még a múlt évben. A cikkek már sajnos túl sok káromkodással meg alantas szöveggel vannak tele, elég lenne a híreket közölniük, ha már ennyire szókimondónak tartják magukat, világosan lejön, mi történik a közügyekben Magyarországon. Lassan pedig ott tartunk, hogy amíg a ballib oldal piszkos ügyeit kritizálva kapunk hideget-meleget a rasszistázással, antiszemitizálással meg fasisztázással, a másik oldal kritizálásával lecionistáznak meg hasonlók.

Ha el tudnának az emberek rugaszkodni már attól, amit a szadeszes "értelmiség" próbált meg belénk sulykolni éveken keresztül a Napkeltétől az Estén át a Tényeken keresztül, akkor a normális kritikát el lehetne fogadni és esetleg elgondolkodni a dolgokon... de addig marad a pocskondiázás és gyalázás sajnos...

• Pharaoh
    Szerintem a bírók személyes adataira gondolt.
    Azzal nincs semmi gond , ha egy bűncselekményt nyilvánosságra hoznak és közlik az elkövetőket.
  • Pharaoh
    Megpróbálták ,de nem sikerült. Kínában meg beírták volna a nagy szűrőbe a címét és onnantól fogva senki nem érhette volna el, a szerzőket meg pár év kényszermunkára ítélték volna a rendszer és a párt szidásáért. Szal elég durva minket kínához hasonlítani.
  • B0nFire
    Igen, nyilvánosságra hoznak személyes adatokat olyan bűncselekmények elkövetésekor, amelyek kapcsán soha nem indulna eljárás. Lásd a legutóbbi kiscsaj cigányok általi elverését és nyilvános megszégyenítését, amit még fel is vesznek videóra, majd feltöltik a YouTube-ra. Érdekes módon, amikor kipattan a botrány, a videó nagyon gyorsan törölve lesz, de addigra felpakolják az Indára, majd onnan is el lesz távolítva, és bárhová felteszik, mindenhonnan le van törölve. De mindegy, mert már a fél ország úgyis látta, a médiában pedig egy szó nem sok, annyi sem hangzik el az afférról - mint minden olyan esetben, ha cigányok az elkövetők és csoportosan garázdálkodnak -, csak akkor, ha már olyan nagy a közfelháborodás, mint a vasútállomáson bántalmazott gyerek kapcsán, ami szintén a YouTube-on pattant ki. Először ott indul meg mindig a "riadólánc" a kommentelők között; ismerősök nézik át az iwiwes és myvipes adatlapokat; az adatok onnan származnak. És először általában már a YouTube-on olvashatók, a kuruc.info szinte már csak összefoglalja egy cikkben zanzásítva.

Fordítsuk már meg ezt a személyes adatok nyilvánosságra hozatalát, és tegyük fel a kérdést úgy, hogy miért van agyonhallgatva egy ilyen ügy, amikor a videót saját magukról készítik, és mindenki beazonosítható rajta, a személyes adataikat pedig ők maguk pakolják ki a nyilvános társasági oldalakra, még sincs sosem következménye a dolognak.

Én nem vagyok sem rasszista, sem kirekesztő, sem szélsőséges, sem náci, sem nyilas, sem fasiszta, de szoktam olvasni a kuruc.infót és csak csodálkozni tudok, hogy mennyi nagy horderejű, tömegeket érintő dolgokról nem nyilatkozik soha a "hivatalos" média. Ha demokrácia van, akkor miért kell egy hírportálnak földalatti mozgalomként működnie, és Amerikában bérelnie a szervert? Ha Amerikában nem sérti a demokratikus jogokat, akkor Magyarországon miért? Talán kétféle demokrácia van? Nem hiszem.
  • Tetsuo
    Es mi van a Gyurcsany-felekkel??
    Ugy beszelsz, mintha a Budahazy lenne a legnagyobb problema, nem pedig az, amirol beszel: hogy szetlopjak az orszagot..
  • Rexhawk
    "a szabad véleménynyilvánítás alkotmányos határain belül van."
    Feltéve ha nem adnak meg címeket, telefonszámokat, konkrét neveket.
    Ezek ugyanis már személyiségi jogokat sértenek (pff)

Djdano:
    Én meg remélem, hogy egyszer talán minden Szapolyai-féle oda kerül ahova való... (a Pokolba)
  • KillerBee
    Miért, szerinted nem cenzúra, amikor itt rutinszerűen törlik a cikkekben lévő hibákat kijavító hozzászólásokat?

Vagy szerinted nem cenzúra (pontosabban annak csak elfuserált kísérlete) volt, amikor a Kurcsány-kormány be próbálta záratni a kurucinfót? Mert bárkinek bármi is a véleménye az oldalról, az tény, hogy bőven a szabad véleménynyilvánítás alkotmányos határain belül van. Márpedig csak ez számít, nem pedig az egy bizonyos pártocska által a parlamenten átvert "gyűlöletbeszéd-törvény" igencsak kreatív értelmezése.
  • DjDano
    Hagyjad majd egyszer talán minden Budaházy féle oda kerül ahova való....
  • Pharaoh
    Ha neked az a cenzúra, hogy egy mod töröl és hozzászolást, vagy egy törvénysértő honlapot betiltanak akkor fogalmad sincs mi van kínában.
  • Amergin
    A kínai még mindíg becsületesebb mint a cionista cenzura, mert erről elismerik, hogy létezik. Míg az előbbit elismerik és csinálják, az utóbbit nem ismerik el de csinálják.
    A kínai cenzura felett pálcát törni olyan, mint a másik szemében a szálkát meglátni...
  • Garrett27
    Aki majd telepíti, kap egy szép piros pontot az előző mellé.
  • Rexhawk
    egyik kutya másik eb...