16
Levélküldés a tengerentúlra.
-
#16 Majd te fogod meghatározni hogy mit szeressek mi? Sok sikert ;)
Amúgy meg nyugodtan törölhetö a topik, elég segítséget kaptam egykét értelmesebb embertöl (#2,#4,#5) -
#15 rakjál bele lisztet had szarjon be hogy lépfene -
#14 evanescence, the veronicas, 25fölött?hát, neharagudj.
-
Ronny #13 a télapó az? -
Nekem annál többet jelent... -
#11 keress a google képkeresővel egy autogrammot -
#10 jóazneki...majd kinövi -
#9 Ha a saját címem ilyen formában írom a levélre az megfelel?: pl:
Levelezo Janos
71 Kossuth Lajos street
Budapest, HU 7720
(ez csak egy példa, nem valósak az adatok)
Javítsatok ki ha valami nem jó. Nem tudom mit kéne még ráírni... -
#8 ugye tisztában vagy azzal h azok a levelek elsem jutnak az "nagykedvencekhez" hanem az asszisztens vagy a külön erre a célra alkalmazott emberek irogatnak vissza autogrammokat(10ből 4 esetben)! -
#7 vegyél IM-et, abba szoktak ilyen autgramm lévő tutorialok lenni, legalábbis régen volt:D -
#6 Az ennél ezerszer komolyabb dolog.
Többieknek kösz a segítséget. -
Monoton #5 A kereső is segít -
#4 A Magyar Posta (is) tud neked segíteni ebben. -
#3 ez az az álom amit a szavazó topikban említettél?:D -
#2 mindent a Googleben kell megkeresni
tessék -
#1 Nos üdv mindenkinek!
Szeretnék küldeni egy levelet az USA-ba (rendes régimódi levelet, mert nagy kedvencemnek küldeném és hátha megajándékozna a válaszában egy autogrammal ;) )
Nem igazán vagyok vele tisztában milyen formában kell ezt a levelet megírnom, mit hogyan kell ráírnom és hova.
A címet ahova küldeném tudom, de az én címemet az amerikai (illetve külföldi) levelezésnek megfelelöen szeretném ráírni, de nem vagyok jártas benne, hogyan kell.
Nagyon megköszönném a segítséget, ha leírná valaki mit hogyan kell elintéznem a levélen, milyen formában kell megírnom. Illetve milyen tipusú levélben küldjem, hogy túlélje a tengerentúlra jutást.
Elöre is köszi.