Nokia 5000
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az enyémmel is ez volt a baj, végül addig szenvedtem, amíg a bluetooth segítségével nem sikerült.
\"Azért jöttem, mert senki nem várt!\"
köszönöm a válaszokat de nem értem miért kell pen-drive-ot vennem ahhoz hogy felrakjam a drivert?
van 2 pendrive-m
van 2 pendrive-m
Anno régi nokiámmal nekem is ez volt a helyzet a gép és a teló között ritkán ment bluetooth, én akkor memóriakártyát áttettem kártyaolvasóba rázúztam ami kell majd vissza a telóba 😄
=D Vegyél USB-s Pendriveot és tedd fel softwarét menni-e kell :-D
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A pc suit ha jóltudom csak a kábelen folyó dolgokat kezeli...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Vidd viszza az üzletbe,és kérdezd meg tõlük hogy hogy kell.
Egyszerû megoldás nem?
Egyszerû megoldás nem?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
sziasztok
vettem egy nokia 5000 telót s az a gondom hogy nem tudom csatlakoztatni a géphez. vagyis nem teljesen igaz. feltelepítem a pc suitot meglátja a telót telepíti majd a gép letiltja az eszközt. és disconektol. gép újraindít teló tiltva. frissítés keresése, megvan telepít majd csatlakozik. még a progit el sem indítom máris disconekt. eszköz engedélyezése s már meg sem látja a Bluetooth.
újraindítom a gépet s minden kezdõdik elõlrõl.néha kicsit enged benézni de pár pill múlva lekapcsolja
tud valaki segíteni?
elõre is köszi
vettem egy nokia 5000 telót s az a gondom hogy nem tudom csatlakoztatni a géphez. vagyis nem teljesen igaz. feltelepítem a pc suitot meglátja a telót telepíti majd a gép letiltja az eszközt. és disconektol. gép újraindít teló tiltva. frissítés keresése, megvan telepít majd csatlakozik. még a progit el sem indítom máris disconekt. eszköz engedélyezése s már meg sem látja a Bluetooth.
újraindítom a gépet s minden kezdõdik elõlrõl.néha kicsit enged benézni de pár pill múlva lekapcsolja
tud valaki segíteni?
elõre is köszi