39
Rock Free online Guitar Hero Clone
-
#39 [IMG][/IMG] -
#38 De ettől függetlenül bírom a játékot... :P
McKinson néven futok mellesleg. -
#37 Jaja,nekem is feltűnt,ezért nem is szórakozok vele... -
#36 És ezt nem értem, a magyaroknak van itt csak jó nete? :O
Minden külföldi olyan lassan tölt, hogy az már szégyen komolyan mondom... -
#35 az még a kisebb gond, mert lehet kickelni... de az, hogy nemtudsz értelmes játszópajtásokat találni, mert kurvalassan töltenek... meg mert kibelépkednek...
találtam egy gyerkőcöt aki nagyjából tudásilag velem van egy szinten. vele tegnap pöpeceket zúztunk ketten, fury of the stormban megvert, de Satch - surfing with the alien-ben és ttfatf-ben én vertem :D a neve 8paramore8 -
#34 Jaja,az tényleg kurva zavaró.Kár,hogy nem lehet a megvárásuk nélkül elkezdeni.Van,hogy 3 ember szop egy miatt. -
#33 xD mind1.
az még a másik, hogy a legtöbben annyit töltenek mint álalt.
mire megvárod őket a fél szoba kilép... gyűlölöm ezt a rendszer....
rohadtlassan tölt be mindenki, mindig belépnek egy pillaantra aztán kilépnek csomóan... egyszerűen lehetetlen akár 6 embert összehozni... jó ha 3-at sikerül... -
#32 A faszt nem,azért megyek be,mert vannak 5-en,és egy jót szórakozhatunk úgy,meg fair verseny folyik,erre átrakja legnehezebbre,ő egyedül összeszed 200ezer pontot,és mindenki más meg csak bénázik. -
#31 abszolút nem :D
még úgy is több pontot szerzel, ha rockstaron bénázol, mintha noviceon majdnem hibátlanra tolod. -
#30 Mondjuk amikor valaki novice szinten indítja a szobát,és kezdés előtt átvált legnehezebb fokozatra,az eléggé geciség. -
#29 a másik meg amikor rájönnek hogy túl nehéz a szám azt kilépnek...
ezzel engem basztatnak mer sokkal keevsebb pontot kapok így érte.
nemértem mért nem lehet végigcsinálni hamár egyszer nekivágtak...
nemszabadna engedni hogy csakúgy kiléphessen mindenki kényére kedvére. -
#28 akkor valószínűleg a szerver túlterhelt :S -
#27 Nekem is baszakszik.Tegnap este is ezt csinálta... -
#26 ti se tudtok belépni? -
#25 ezt támogatnám.
mellesleg az is felbaszó, amikor vki kilép a szobából szám közben, és ez okoz annyi laggot hogy elrontsam.... -
#24 na bazdmeg most kurvára kaikadtam...
Through the fire and the flames rockstar, egyedül votlam direkt.
rekordot akartamc sinálni, meglett volna! bőven! nagyon jól csináltam, 90% fölé mentem volna meg minden, bazisok pontom volt.
erre a szólók után: disconnected
aszittem ott halok meg... -
#23 aki akar most jöjjön ChuckyHUN clubba, 17:00 ig várunk -
#22 asd kl
regular strum, a vessző az adrenalin -
#21 0 1 2 3 4
pengetés jobb shift és ctrl.
de inkább regular strummingba nyomom. szigorúan csak rockstaron. -
#20 Rockstar nekem egyedül is lehetetlen:D
Ti a bill-t hogyan használjátok?Én átraktam A,S,D,bal,jobbra,így nekem kényelmesebb valamivel. -
#19 nem is azért csinálja...
többi ember miatt.. 5-en toltuk, szinte lehetetlen volt végigtolni through the fire and the flamest rockstaron, mer sok ember miatt annyira akadt mint a vadállat... -
#18 Faszomat, laggol össze vissza, adjusting graphic, mi a francért? pedig nem gyenge annyira a gépem... -
#17 Belejössz,ha már csak 3 gombot kell nyomni,akkor alig hibázok,csak 4-5-öt:D -
#16 De béna vagyok az ilyen játékokban -
#15 jó ez, regelek, aztán toljuk mi SGsek :D -
#14 Kurva jól el lehet vele szórakozni:D Csak van pár szám,ami bugos,nem jönnek a gombok,csak végigmegy a szám:D Vagy van,aminek a vége buggol be. -
#13 jaaa, ilyen böngészős buziság... legalább lenne rendes letölthető mmo szint -
#12 Kipróbálom, +fav -
#11 laggol! -.- -
#10 :D:D -
Lareee #9 próbáld ki a guitar hero-t és majd +látod h nincs köze a gitáros játékokhoz... :D -
#8 jó lehet hogy nincs túl sok köze hozzá, de gitáros játék és sztem kurvajó :D -
Lareee #7 nekem ez nagyon nem gyere be... köze sincs a guitar hero hoz... xD -
#6 de ennek nemtúlsok köze van a GH-hoz.
ezilyen mindenféle agyonbonyolított hülyeség, csak sztem elég gyengén mixelték össze. -
#5 Ha már guitar hero klón, nekem ez a kedvencem, utóbbi időkben rákattantam nagyon :D -
#4 Jóféle,bár nagyon nem megy:D -
#3 segítek: ez egy ingyenes guitar hero klón, amit online játszhatsz.
te magad tölthetsz fel különböző zenéket(FoF-osakat, és átkonvertálja a fejlesztőcsapat).
toplistákra kerülhetsz eredményeiddel, versenyezhetsz a jó pontokért.
Sajnos nem a legjobb Guitar Hero klón.
van egy regular strumming mód, ahol nem kell pengetni, az a lényeg, hogy a megfelelő időben a megfelelő fret legyen lenyomva.
advanced strummingban GH-hoz hasonlít.
fejlesztheted magad, szinteket léphetsz, ezzel újabb song slotokat unlockolva, amibe pakolhatod a nagy zenetárból a számokat.
ezeket parctice-ban kipróbálhatod, majd online módban a többiekkel zúzhatjátok. csak ha online nyomod, akkor kapsz érte pontot, amit ügyesen elneveztek "fan"oknak. ezeket gyűjtve léphetsz szintet.
minél több emberrel játszol, és őnáluk több pontot gyűjtesz, annál több pontot kapsz.
szintlépéskor új ruhákat, felszerelést unlockolsz, vagy song slotot.
az online mód pedig úgy zajlik, hogy szobák vannak, ahol csetelhettek, kiválaszthatjátok a legjobban tetsző számot és azt zúzzátok.
egyszerű, de azért megjárja. jó móka, ha haverokkal játszhatsz, illetve más emberekkel. -
#2 ok -
Lareee #1 http://rockfree.acclaim.com/index.jsp