31
  • Kagemusha
    Mar bocs, de mennyi sci-fit olvastal eletedben? Mint az itt hozzaszolok nagy tobbsege?
    Mert ugy veszem eszre, a kerdezett szam erosen konvergal a nullahoz... az itteni szovegelesek alapjan...
    Ha valami egy kicsit is nem happy-end, akkor mar gyenge? Mindenkinek a szirupos lanyregenyek kellenek?
    Reszemrol pont az volt a jo a filmben, hogy vegre van egy kis realitas benne, nem az a hiteltelen "a vegen ugyis mindenki megmenekul" erzes...
    Igaz, vannak benne pontatlansagok, de ha szakerto szemmel nezel minden filmet, akkor az osszes mehetne a kukaba, amennyi tudomanytalansag van bennuk... masfelol eppen ezert lesz science-FICTION!
    Szoval a film szerintem korrekt. Vegre egy jo kis sci-fi, ami nem sima akciofilm, hanem annal egy kisse elgondolkodtatobb... nekem tetszett.
    Ahogy nimfas is mondta: "kép jó.. hang jó..." Raadasul a tortenet is jo... a CGI meg olyan, amilyen, de nem zavaro, mint sok mas esetben... lasd szegeny Vuk...
  • nimfas
    kijött a "képletből" dvd-rip.... kép jó.. hang jó... de hogy a végét hogy elcseszték a béna CGI-al... a legvégét.... :-S arra már nem maradt zseton :-D
  • bippo
    Ezt én sem értem, sokszor olvashatatlan. Angol filmnél annyira nem érdekel, de franciául sajnos nem tudok.
    Ráadásul tök szélesek a betűk, egyszerűen kényelmetlen és lassú olvasni. Végig kell pásztáznom az egész vásznat 2x, mire elolvasom.

A filmről én sem sokat hallottam előtte, a Terminátornak meg a Nászajánlatnak erősebb a marketingje.
  • winnie
    42 ezres után lett 13 ezres bp-en. nem mintha ez nem lenne nagy zuhanás.
  • Jubei
    Igen pontosan.
  • Barakukk
    Mi az, hogy "feszkó"?

Amúgy az is érdekes, hogy a Terminator Megváltás 75 ezres rekord nézettsége után már csak 13+12 ezres hétvégét produkált.
  • ZeemanX
    Jah. Camosat...
  • Yany
    Ja és a film közepes, ennek ellenére elég sokszor élveztem a feszkó, vagy a látvány miatt.
  • Yany
    Én is a feliratosra esküszöm most már... DE(!) miért nem lehet árnyékot adni annak a szerencsétlen szövegnek??????????? Miért kell a felirat feléről lemaradni csak azért, mert pár évvel ezelőtt képesek voltak rá, most meg fehér alapon fehér betűket kell megfejtenünk pergő események alatt. Még jó, hogy a java részét megértem...

Szóval jó dolog a feliratozás, de nem így. DVD-n miért egyszerűbb ezt megcsinálni? Egy többtízmilliós moziterem technikája miért alkalmatlan erre?
  • Nethyrrea
    inkább lusták az emberek angolt tanulni.
  • winnie
    ááá...
  • Jubei
    Szerintem azért nem nézték annyian a filmet moziban mert már rég letölthető, torrentrol 2-3 hónapja hogy megnéztem a filmet nekem tetszett.
  • CaptainRumi
    tudom én hogy többen vannak, nem is zavar...
    csak nehogy már ez legyen a döntő tényező, hogy beül e egy filmre...

végülis most hogy belegondolok nálam lehet hogy döntő tényező csak épp fordítottan...

pl hogy megint a Transformersről legyen szó...erősen gondolkozok azon hogy megnézzem e a moziban mert az egy tipikus olyan film amit bűn szinkronizálni (a robotok magyar hangja nagyon nem jó... Peter Cullen hangja utánozhatatlan)

de nem akarok várni DvD ig viszont utazni sincs kedvem egy feliratosért mert ha jól tudom pécsett nincs ilyen opció...szóval ja,
  • winnie
    erre iszunk:))
  • pepe792
    Ritka pillanat mikor egyet értek veled. :D
  • Dynamic
    Szerintem elég gyenge film, úgyhogy nem csodálkozom. Pontosan azt kaptam, amit a bemutató ígért. Az is gyenge volt. Ezért sem moziban néztem meg.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tipikus faszság: "Külső erők" megsúgják a kislánynak a jövőben várható szerencsétlenségeket. De mér? Miért jó az, hogy elmondják egy szerencsétlennek, hogy mi várható a jövőben, ha aztán úgysem lehet változtatni rajta? Hadd legyen egy a depressziós picsa egész életében? Ráadásul miért jó az, hogy ez a szerencsétlen kis hülye rébuszokban(számok) adja tovább az utókornak, amit nagy valószínűséggel senki nem ért majd meg. Ja, mert ettől misztikus? Szánalmas.
  • neoG
    Aha...kibír mi:)
    Transfomers 1.Mozi.Mögöttem egy baráti társaság egyként hördült fel: b*meg...feliratoooooos...
    1.azt nem voltak képesek megnézni, hogy szinkronosra vagy feliratosra ülnek be
    2.még a transformers nem éppen Shakespeare-i szövege is sok volt nekik:)))
  • Neton
    A film szerintem teljesen korrektre sikeredett, az utolsó pár másodpercet rontották el eléggé durván, de ez egyéni meglátás. Ettől függetlenül aki szereti a sci-fi filmeket meg a borzongást, az vizsgálja be, megéri a kedvezményes napi alig ezer forintot.
  • winnie
    ez is igaz, a másik oldal is igaz, de nem a felirat miatt bukik a film, hanem a sikergyanús filmeknek adnak szinkront (néha persze elméretezik). tény, hogy a szinkron keresettebb, de feliratos sikerek is vannak.
  • Etinger
    Már pedig hidd el abból vannak többen akik egy szinkronos filmet választanak, mint azokból akik örülnek neki, hogy eredeti nyelven hallják (sajnos)!
  • BM
    igazad van
  • CaptainRumi
    még hogy a feliratra fogni egy film bukását...

hát a kisgyerekeket nem hiszem hogy érdekelné ez a film...mindenki más meg tud olvasni (talán) és ki bír ennyit...

én inkább arra fognám, hogy megint annyit várattak idehaza a premierrel, hogy lassan kint a dvd ... (pl én ezért nem néztem meg)
  • narumon
    Meg annyira jó lehetett a reklámja, hogy én most hallok róla először egyébként :)
  • narumon
    Feliratosan nincs nagy jövője a filmnek? Hát én néha frászt kapok ha moziban szinkronosan adnak egy filmet. Nem lehet olvasni vagy mivan?
  • TonySoprano
    Ugyan ugyan!Ez a film már ki tudja mikor lement amerikában is!aki akarta és kiváncsi volt rá már réges rég le torrentezte!
    Pffff
  • pepe792
    Azt már megszokhattuk hogy egy-két filmnek nevetséges magyar címet adnak.
    Ebben a filmben viszont kellemesen csalódtam (nem a címe miatt :) ). Nálam 8pont a 10ből.
  • ShadoWSteve
    Ez a film jó, de feliratosan idehaza nem lesz nagy jövője. A magyar címe pedig egyenesen nevetséges.
  • krampampuli
    Az az igazság, hogy a film nem jó. Ettől függetlenül azonban a magyar közönség zömének mozilátogatási szokása köszönőviszonyban sincs a minőséggel. Sajnos.
  • Zombee
    Ráadásul sci-fi, nem kutyás családi... ebben a filmben minden megvan, hogy ne kelljen a magyar nézőknek.
  • BM
    a feliratos filmek zöme elhasal idehaza. Ezért kell szinkron. Úgy tuti többen nézték volna meg.