PDF fájlok feldrabolása?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja tényleg, tiszta hülye vagyok, hát a szürkeárnyalat is szín!!
Nekem olyan könyvem van, ami nem képként van ugyan szkennelve, mert ki lehet jelölni a szöveget, de látszik, hogy szkennelt, és képek is vannak benne. Konkrétan errõl van szó. Majd megpróbálom azért a dolgot, bár annyira nem fontos.

LZ forever

Molnibalage
A scannelt képeknek mindig van színbeállíása, még akkor is, ha ez szemmel nem látszik. A scennelt kép egyszerû szürkés színeit is néha nagyon erõforrásigényesen rakja össze a gép. Az ICM intent alatt van asszem 5 fokozat. Nagyon durván befolyásolja a mértet és a képek felbontását. Mivel a scannelt könyv minden oldalal kép ennek számítania kellene.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Értem. Na most a felbontáson kívül az összes beállítás a színkezelésrõl szól. Ha nekem olyan doksim van, amiben nincsenek színek, akkor nem lehet kisebb?

LZ forever

Molnibalage
Nem. Az image color management és az egész graphic rész buherálása segíthet. Válasz ki pár oldalt és tesztelgesd, nem kell az egészet mindig átkonvertálni. Figyeld a méretet és, hogy milyen gyorsan kezeli a gép a kész cuccot a különbözõ beállíások esetén.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Igen, és a papírméret kéne csökkentenem? Úgy is csak nagyobb lesz a méret.

LZ forever

Molnibalage
Nyomtató kiválasztása után tulajdonságok és advanced.
Ez kellene látnod.

Több értékkel is próbáltam, volt, hogy nagyobb lett a mérete, de kisebb nem lett sose.
Én a Cute PDF-nél nyomtatásnál nem láttam olyat, hogy a képek minõségét lehessen állítani. Volt a program doksijában valami parancssoros dolog, lehet azzal kéne buherálni, de az nekem magas.

LZ forever

Molnibalage
Akkor elvileg azért nem érez a DPI állítgatsából semmit. 3600 DPI-ra felhúzott dosival minden gép szenvedne...

autoszimulator
mivel könyv, valszeg képként van szkennelve az egész

.: mobilize.hu :.

Molnibalage
3600? Szent isten. A 600 dpi is eszetlen magas érték. Vannak benne képek? Mert fõleg azok viszik fel a méretet. Azt meg pusztán a DPI értékkel nem tudod állítani. Van a képekre külön rész.

300 DPI és ha szép képeket akarsz akkor azt vedd egy kicsit magasabbra.Ez elvileg ilyen beállításokkal készült.

Ezt hogy érted, hogy lejjebb venni a minõséget?
Én felvittem a dpi-t 3600-ra, de így csak 12 oldalt volt hajlandó "kinyomtatni".

LZ forever

Balidani
A pedofilokat szerintem is fel kéne darabolni!

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Dynamic
Ja. Megpróbálhatod még a minõséget is lejjebb venni. Nekem pl. ugyanaz a 750 oldalas PHP Blackbook megvan 80 megásban és 7 megásban is. Ha nincsenek képek, csak karakterek akkor úgy a töredékére tudod csökkenteni a méretet, hogy különbséget nem nagyon látsz.
Molnibalage
Ha a minõség nem annyira fontos akkor a Cute PDF-fel vedd lejebb a minõségt. Máris villámgyors lesz.

Köszi, pont egy ilyet kerestem! Méretre (😄) tudja vágni a doksikat, és így már nem lesz több kifagyás a szifonon. 20 mega fölött mindig bizonytalan a kicsike (bár így is-úgy is akadozik).

A többieknek is köszi a válaszokat.

LZ forever

Dynamic

PDF Split and Merge (pdfsam)

Ingyenes, semmi csicsa és semmi felesleges fícsör. Pofonegyszerû, néhány megás java-s alkalmazás. Kb. 3 gombnyomással akár oldalakra szedhetsz vagy összeilleszthetsz még egy lexikont is😊
n3whous3
köszönjük a választ, majd értesítjük

púúúúú

cenobite
Photoshop-ban behozhatod oldalanként. Rákérdez, hogy melyik oldalt szeretnéd behozni. Utána abból csinálhatsz újra pdf-t.

gamertag: kenobita

te aztán vágod mirõl van szó <#idiota>

fotográfik kolomp edisön :D

Molnibalage
A legyegyszerûbb, hogy pl a Cute pdf koverterrel újra kipirnteled, de csak szelektíven az oldalakat. (Azt tudod, hogyan kell konvertálni ugye?)
A minõség sem romlik. Kipróbáltam.

autoszimulator
PDF split-ra keress rá google-n, rengeteg találat lesz, gõzöm sincs melyik mûködik, mert én Adobe Acrobattal csinálom. De legfeljebb 10-15 oldal lehet egy pdf-ben (felbontásfüggõ), hogy ne akadja szét magát a pdf. + egy elég jó pdf olvasó, pl a pdf+.

.: mobilize.hu :.

Beers
Adobe acrobat pro!(bár ehez is meg kell nyitnod a teljes file-t)

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Benny04
winrar

Pipör
<#idiota>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Calver
kiírod CD-re és nekiesel kenyérvágó késsel?
vagy ha nem akkor mondjuk Foxit Reader Pro.

"The trees move. Do you not see it?"

-nem

LZ forever

Sziasztok!
Olyan progira lenne szükségem, ami több részre tudja vágni a pdf-eket. Ajfonnak sajnos nem túl kevés a RAM-ja, és a szkennelt könyveket pl. nem tudom olvasni.
Köszi

LZ forever