PDF fájlok feldrabolása?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem olyan könyvem van, ami nem képként van ugyan szkennelve, mert ki lehet jelölni a szöveget, de látszik, hogy szkennelt, és képek is vannak benne. Konkrétan errõl van szó. Majd megpróbálom azért a dolgot, bár annyira nem fontos.
LZ forever
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
LZ forever
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
LZ forever
Ez kellene látnod.
Én a Cute PDF-nél nyomtatásnál nem láttam olyat, hogy a képek minõségét lehessen állítani. Volt a program doksijában valami parancssoros dolog, lehet azzal kéne buherálni, de az nekem magas.
LZ forever
300 DPI és ha szép képeket akarsz akkor azt vedd egy kicsit magasabbra.Ez elvileg ilyen beállításokkal készült.
Én felvittem a dpi-t 3600-ra, de így csak 12 oldalt volt hajlandó "kinyomtatni".
LZ forever
A többieknek is köszi a válaszokat.
LZ forever
PDF Split and Merge (pdfsam)
Ingyenes, semmi csicsa és semmi felesleges fícsör. Pofonegyszerû, néhány megás java-s alkalmazás. Kb. 3 gombnyomással akár oldalakra szedhetsz vagy összeilleszthetsz még egy lexikont is😊
gamertag: kenobita
fotográfik kolomp edisön :D
A minõség sem romlik. Kipróbáltam.
.: mobilize.hu :.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
vagy ha nem akkor mondjuk Foxit Reader Pro.
"The trees move. Do you not see it?"
LZ forever
Olyan progira lenne szükségem, ami több részre tudja vágni a pdf-eket. Ajfonnak sajnos nem túl kevés a RAM-ja, és a szkennelt könyveket pl. nem tudom olvasni.
Köszi
LZ forever