Jason hógolyózhat a második részben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Epic comment...
Szerintem majd nekifut és -mint a pingvinek a Madagascarban- hason csúszik majd<#hehe>
Képzelem ahogy Jason kergeti az áldozatát és közben 3-4 lépésenként eltaknyol a jégen. 😊

De persze még ígyis utoléri a teljes sebességgel menekülõ áldozatát. 😊
"Miért?! Láttátok már Jason-t hóban rohangálni?!"
Te meg láttál pókot falon? Voltál már török börtönben?
Bréjn sztorming<#mf2>
"Te Jhony! Itt van ez a szájba rakott Péntek13 franchise. Kéne már valamit kezdeni vele!"
"Hát nem tudom Bill......Te! Képzeld a hétvégén a hegyekben voltunk és síeltünk a családdal. Sok hó volt...."<#banplz>
Egy Freddy vs Predator vagy a 8. utas a Jason nem ártana már 3d-be kvadhádébe...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

lol már a jason x is egy nagyon elszált agymenés volt föleg akkor nevetem benne nagyot mikor a csajt az alvózsákban a fához csapdosta XDXD szakadtam a röhögéstöl haverom sem bírta már ki na kb ennyit errõl.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Mas bolygon igen, ha jol emlekszem azzal vegzodott a JAson X.
"És Jasont hóban futkosni még senki nem láthatta."
Nem ismerem a filmet,de lehetett látni pl. atomerõmûben? sivatag mélyén? Más bolygón?laboratóriumban? bevásárlóközpontban? tengeralattjáróban? vizisizés közben? és a lista végtelen....
PetruZ

Emlékeim szerint volt már... az egyik Avatar kiadású képregényben. 😊
NEOreg3
ott aztán fog piros hó esni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hornymut
Ha sikerül hozni az elõzõ rés színvonalát, akkor nem mindegy hol gyilkolászik Jason? Nekem mindegy, csak legyen még Péntek 13 filmek :-)

\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"

Challanger
nem érted...
a siker garantált, mindegy, hogy milyen a környezet.
Le vagy maradva pár évet...

Challanger
Lehet még azt is megérjük, hogy Freddyvel fog homokozni. Az mekkora móka lesz!

Ez aztán a forradalmian új ötlet! Biztos kasszasiker lesz... 😄