16
-
nessboth #16 Epic comment... -
cateran #15 Szerintem majd nekifut és -mint a pingvinek a Madagascarban- hason csúszik majd -
Prof William #14 Képzelem ahogy Jason kergeti az áldozatát és közben 3-4 lépésenként eltaknyol a jégen. :)
De persze még ígyis utoléri a teljes sebességgel menekülő áldozatát. :) -
boomsly #13 "Miért?! Láttátok már Jason-t hóban rohangálni?!"
Te meg láttál pókot falon? Voltál már török börtönben?
Bréjn sztorming
"Te Jhony! Itt van ez a szájba rakott Péntek13 franchise. Kéne már valamit kezdeni vele!"
"Hát nem tudom Bill......Te! Képzeld a hétvégén a hegyekben voltunk és síeltünk a családdal. Sok hó volt...." -
Skyline #12 Egy Freddy vs Predator vagy a 8. utas a Jason nem ártana már 3d-be kvadhádébe...:) -
kissssss #11 lol már a jason x is egy nagyon elszált agymenés volt föleg akkor nevetem benne nagyot mikor a csajt az alvózsákban a fához csapdosta XDXD szakadtam a röhögéstöl haverom sem bírta már ki na kb ennyit erről. -
JungleGeorge #10 Mas bolygon igen, ha jol emlekszem azzal vegzodott a JAson X. -
cateran #9 "És Jasont hóban futkosni még senki nem láthatta."
Nem ismerem a filmet,de lehetett látni pl. atomerőműben? sivatag mélyén? Más bolygón?laboratóriumban? bevásárlóközpontban? tengeralattjáróban? vizisizés közben? és a lista végtelen.... -
#8 "És Jasont hóban futkosni még senki nem láthatta."
Emlékeim szerint volt már... az egyik Avatar kiadású képregényben. :)
-
#7 ott aztán fog piros hó esni -
#6 Ha sikerül hozni az előző rés színvonalát, akkor nem mindegy hol gyilkolászik Jason? Nekem mindegy, csak legyen még Péntek 13 filmek :-) -
#5 nem érted... -
winnie #4 a siker garantált, mindegy, hogy milyen a környezet. -
Csak77 #3 Le vagy maradva pár évet... -
#2 Lehet még azt is megérjük, hogy Freddyvel fog homokozni. Az mekkora móka lesz! -
Sliderx #1 "És Jasont hóban futkosni még senki nem láthatta."
Ez aztán a forradalmian új ötlet! Biztos kasszasiker lesz... :D