16
  • nessboth
    Epic comment...
  • cateran
    Szerintem majd nekifut és -mint a pingvinek a Madagascarban- hason csúszik majd
  • Prof William
    Képzelem ahogy Jason kergeti az áldozatát és közben 3-4 lépésenként eltaknyol a jégen. :)

De persze még ígyis utoléri a teljes sebességgel menekülő áldozatát. :)
  • boomsly
    "Miért?! Láttátok már Jason-t hóban rohangálni?!"
    Te meg láttál pókot falon? Voltál már török börtönben?
    Bréjn sztorming
    "Te Jhony! Itt van ez a szájba rakott Péntek13 franchise. Kéne már valamit kezdeni vele!"
    "Hát nem tudom Bill......Te! Képzeld a hétvégén a hegyekben voltunk és síeltünk a családdal. Sok hó volt...."
  • Skyline
    Egy Freddy vs Predator vagy a 8. utas a Jason nem ártana már 3d-be kvadhádébe...:)
  • kissssss
    lol már a jason x is egy nagyon elszált agymenés volt föleg akkor nevetem benne nagyot mikor a csajt az alvózsákban a fához csapdosta XDXD szakadtam a röhögéstöl haverom sem bírta már ki na kb ennyit erről.
  • JungleGeorge
    Mas bolygon igen, ha jol emlekszem azzal vegzodott a JAson X.
  • cateran
    "És Jasont hóban futkosni még senki nem láthatta."
    Nem ismerem a filmet,de lehetett látni pl. atomerőműben? sivatag mélyén? Más bolygón?laboratóriumban? bevásárlóközpontban? tengeralattjáróban? vizisizés közben? és a lista végtelen....
  • PetruZ

Emlékeim szerint volt már... az egyik Avatar kiadású képregényben. :)
  • NEOreg3
    ott aztán fog piros hó esni
  • Hornymut
    Ha sikerül hozni az előző rés színvonalát, akkor nem mindegy hol gyilkolászik Jason? Nekem mindegy, csak legyen még Péntek 13 filmek :-)
  • Challanger
    nem érted...
  • winnie
    a siker garantált, mindegy, hogy milyen a környezet.
  • Csak77
    Le vagy maradva pár évet...
  • Challanger
    Lehet még azt is megérjük, hogy Freddyvel fog homokozni. Az mekkora móka lesz!
  • Sliderx

Ez aztán a forradalmian új ötlet! Biztos kasszasiker lesz... :D