9
-
#9 Kedves Vorpal!
Valóban nem a weblapra és annak kinézetére fektettük a legtöbb hangsúlyt,
és a rendezvénynek nem is ez lesz a témája nem akarunk szépek lenni vagy egyediek hogy leszedjünk egy wordpress logót, csak egyszerűen szeretnénk egy szakmai szempontból célratörő, információban gazdag és komplex rendezvényt szervezni!
Amivel egyébként sokkal több munka van mint gondolnád, ezért inkább ügyelünk a részletekre és hogy jul 4.-én minden problémamentesen mennyen sőt lehetőleg mindenki úgy távozzon hogy megérte eljönni! Nem szükséges szebb weboldal marketing szempontból sem, közel 300-an leszünk a rendezvényen, és hát a támogatások is végesek épp elég nagy feladat első alkalommal helyet adni ennek a 300 embernek. Elismerem lehet jobban szebben vagy bárhogyan csinálni, nekünk mindössze 3-4 hét jutott a szervezésre, az ötlettől megvalósításig... igyekszünk a következő negyedéves rendezvényt exkluzívabbá tenni minden szempontból... Köszönjük az építő kritikát... -
#8 "nem pedig a Gizi nénit a közértből." -- én is őket értettem - nekik nem elég jó a lap.
"Egy ilyen rendezvény nem a weboldaltól lesz nívós, hanem az előadásoktól." -- te megválasztanál egy polgármestert aki nem tud mondjuk írni?
"Ha jól tudom emögött a rendezvény mögött semmilyen multi nem áll, hanem támogatásokból jött össze." - wow - wow - tanulság - ne legyél non profit?
A multik alatt nem a pénzt értettem hanem a szakmai professzionalizmust.
"Nem értem, hogy a virtualizációnak mi köze van a weblapkészítéshez." - na mi köze van a marketingnek a rendezvényekhez? kitaláljuk együtt?
"Szerintem inkább örülj, hogy van egy ilyen ingyenes rendezvény." -- kormányunk is van - nincs is sok köszönet benne - weboldalakkal foglalkozom és én pedig azért írtam le a véleményem mert elszomorít amit láttam - ugye nyilván profit vagy non - azért azt a bazinagy wordpress lógót mégsem nívós otthagyni. -
homeless #7 "Ugye látod, hogy a lelkes amatőrökről beszélek - nyilván aki el akar menni - az elmegy ezek nélkül is"
Lelkes amatőrök alatt szerintem azt értették, akik nem ezzel keresik a kenyerüket, de érdekli őket a virtualizáció, nem pedig a Gizi nénit a közértből.
"Ma már abszólút nem divat egy nívós rendezvénynek szar weblapot csinálni"
Egy ilyen rendezvény nem a weboldaltól lesz nívós, hanem az előadásoktól.
"Gondolom láttál már IBM miniszájtokat - mind szar volt ugye?"
Ha jól tudom emögött a rendezvény mögött semmilyen multi nem áll, hanem támogatásokból jött össze.
"Ugye egy weboldal terv megvan 60 80e Ft ból és gondolom összerakni már menne mert témába vág."
Nem értem, hogy a virtualizációnak mi köze van a weblapkészítéshez.
ui.: Semmi közöm a rendezvényhez, csak amikor elolvastam a kommentedet sokkal rosszabbra számítottam. Azért vannak ettől undorítóbb tákolmányok is a weben. Szerintem inkább örülj, hogy van egy ilyen ingyenes rendezvény. -
#6 Hogy egy szóviccel éljek - ami nem is annyira vicces:
Stratégiai fontosságú lehet egy weboldal - vicces, hogy válságban erre költenek legtöbbet a cégek. -
#5 Mind2 ről.
Ugye látod, hogy a lelkes amatőrökről beszélek - nyilván aki el akar menni - az elmegy ezek nélkül is - köszönjük Emese.
Ma már abszólút nem divat egy nívós rendezvénynek szar weblapot csinálni szóval ezt azért már ne magyarázzuk be a kedves közönségnek. Gondolom láttál már IBM miniszájtokat - mind szar volt ugye?
Egy ócska formot a Cofeecup 30dolláros programja is szebbet csinál akárhova és tesz hozzá webkettes gombokat is hogy csillogjon - szóval egy ócska formot csinálni ma már maximális igénytelenség.
A legtöbb Wordpress form plugin alapból szebbet csinál - kifejezettel el kell rontani hogy ilyen legyen valami - törekedni rá.
Ugye egy weboldal terv megvan 60 80e Ft ból és gondolom összerakni már menne mert témába vág.
A weblap egyben marketing is - a legnagyobb közönséget célozza meg és a legolcsóbb módon - aki ennyire lesajnálja ezt - az erősen kocka lehet - vagy nem ebben a világban él. -
homeless #4 Milyen weboldalról beszélsz?
A http://virtualization-day.com-ról vagy a http://virtualization-day.com/jelentkezes/-ről?
Mert az előbbivel semmi baj nincs. A jelentkezős űrlap kinézete tényleg gagyi, de nem hiszem, hogy valaki, aki elszeretne menni emiatt nem fog jelentkezni. -
#3 Ne haragudj de - iszonyatos a weboldalatok - a lelkes amatőröket ezen a fronton elvesztettétek.
50milliós hardver mellé maximális amatörizmus ilyet betenni. -
Mindenkit szeretettel meghívunk július 4-én 10:00 órától este 20:00 óráig megrendezésre kerülő, Magyarország első platformfüggetlen virtualizációs rendezvényére, a Virtualization Day-re. A rendezvény non-profit, azaz teljesen ingyenes. Röviden bemutatnánk miért érdemes eljönni a találkozóra :
* Egy egész napos rendezvény a technológia profi használóinak, lelkes érdeklődőinek egyaránt,
* Több mint 50 millió forintnyi demo hardver amit bárki kipróbálhat, tesztelhet,
* 8 x 50 perc hasznos és érdekes techdemo, amit Magyarország legtapasztaltabb szakemberei közül néhányan mutatnak be az alábbi technológiákkal :
o Microsoft Hyper-V,
o VMware vSphere 4, View,
o XEN hypervisor,
o Sun xVM, VDI
* Kérdezési lehetőség az előadókhoz, és egyéb szakemberekhez.
Helyszín: Microsoft Magyarország nagyterme (Graphisoft Park, a szentendrei úti Auchan mellett).
Mivel a terem befogadóképessége véges, előjelentkezés szükséges, amit itt lehet gyorsan elvégezni: http://virtualization-day.com/jelentkezes/
Szeretettel várunk mindenkit: Vycon klub
-
#1 Ezek szerint akkor beláthatatlan következményei lennének ha terroristák kezébe kerülne.