Kaukázus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nagyon tetszik a zenéjük, majdnem mind megvan 😄
van kazetta-felvételem is rádióból /mr2-eleven/😄
kedvencem a lift *.*
no pain no game
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
a 30y vagy kaukázus oké (õk félig-meddig be is vallják az inspirációt), de pl a hiperkarmának is nehéz lenne párhuzamokat találni a kispállal, sem témákban, sem zeneiségben. annyi, hogy gitár-alapú zenét játszanak, melyben inkább a szövegen és nem a zenén van a hangsúly.
amúgy ennyi erõvel minden modern popzene a rolling stonest meg a beatlest másolja, minden grunge-zenekar nirvana-pótlék, stb...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
quimby,30y,hiperszar stb mind gagyi utánzat...
\"You are fucking crazy people!\"
Tényleg jók a számaik, az énekes hangja pedig olyan amilyen, de szerintem szándékosan disszonáns - ez illik a dalok, szövegek hangulatához.
Néha azért hiányoznak a régi Gödör-koncertek, amikor még az volt a nagy szám, hogy belépõt is fizetett az a 40-50 ember, aki eljött - most meg a sok tinilány ordibálja a dalaikat. Bár tény, hogy egyre professzionálisabban játszanak...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
igen, a koncertfelvétel elég gány...de a szám az isteni^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nem tudtam hogy ingyenesen letölthetõek a számaik, megnézek többet is, köszi😊
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Racism is a weapon of mass destruction!
fasza együttes, +fav😊
szexualis eletunk, 10000 merfold, teszko 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ha mégis létezne ilyen, elnézést, de mint már írtam, nem találtam!
"A Kaukázus egy magyar alternatív rockegyüttes.
Tagjai: Kardos-Horváth János (ének, gitár, szövegek)
Fûrész Gábor (gitár)
Toldi Miklós (dobok)
Fodor Máriusz (billentyûs hangszerek)
Demeter Zoltán (basszusgitár)
Ádám Kata (manager)"
További infó: Wikipédia
Hivatalos honlap: Kaukázus.hu
Videóklippek: Videóklippek
Albumok : Albumok