19
-
Hosszú használat után az én telefonjaimról csak műanyagdarabkák törtek le, erről gyémántok fognak. :D Milyen poén. -
Annyira nem is izléstelen, wc-csőnek el tudnám képzelni. :D Egyes lovagpáncélokhoz is kimondottan passzolna. -
Tudod: "A súly a megbízhatóság jele. Ha nem működik, ütni is tudsz vele." :D -
seci #16 Nem igazan vagy tisztaban egy mobiltelefon bonyolultsagaval.
( hardver reszhez nem ertek ugyhogy arrol nem mondok velemeny)
Viszont szoftver oldalrol nezve legalabb 100 emberevnyi munka van egy nagyon-nagyon but, alap-telefonban (kb a 80as evek vegenek a szintje, hivas+sms). Ha ez neked kijon egy milcsibol, akkor gratulalok!
A kepen levo telefon persze csunya, nem is igazan ertem, hogy mi volt vele a cel. Miert nem egy Vertus kepet tettek fel? Azokbol van olyan, amik a Rado ora kategoriajat testesitik meg, azaz elegans, de megsem hivalkodo. Persze draga, de akinek futja Ferrarira annak nem szamit 10-20K Euro.
-seci -
cateran #15 Szvsz ez az emberi ostobaság iskolapéldája..vannak dolgok amik azért léteznek,hogy önmagukban "szépek" legyenek,más funkciójuk nincs (festmények,szobrok,műtárgyak) A mobiltelefon célja -mint a neve is mutatja- kapcsolattartásra, kommunikációra való alapból. Nem mondom,nem árt ha van vmi design,de ez simán értelmetlen és felesleges túlzás (persze rám lehet fogni,hogy irigy vagyok,de istenuccse nem:) sosem irigyeltem senkitől ha luxusyachtja van vagy 30 milliós autója..egészségére) -
A Talmud meg kotelezove teszi a gojoknak :) -
A képen lévő telefon valami elképesztően ronda darab. -
Ez a telefon egyszerűen hányás! Ennyi pénzből még az 7 éves fiam is szebb telefont csinál. -
Rexhawk #11 Nem, mert az SMS-zést az Korán tiltja
-
tomcsa4 #10 Unalmas már és lerágott csont ez a terroristázás. Amúgy is, nem érdemelnék meg? -
Archenemy #9 Ja igen, és terroristák kezébe se kerüljön! -
Archenemy #8 Szerintem nagyon ízléses, Ti pedig csak irigyek vagytok! Ezért tart itt ez az ország!
.
.
.
:p
-
Cat #7 Ez már ékszer kategória, nem pedig használati eszköz. -
chuky123 #6 Ez a telo ami a képen van ez tuti arabsejkeknek készült. Ez arra a törre hasonlit amit mindenki hord magánál. -
ezzel a telefonnal te üthetsz le akár egy vizilovat is
-
tomcsa4 #4 Nem tudom, nem voltam, nem vagyok és nem is leszek gazdag. Nem tudom ,hogy gondolkodnak. De szerintem ennyi pénzért már ők is kapálóznak. Ha meg nem, akkor, hát akkor nem.
-
zolis #3
Akinek már ilyen van, az nem aggódik amiatt, hogy ellopják vagy leütik...
-
Adamul #2 ráadásul milyen súlyos lehet... még egy mellényzsebbe se fér be, ingyen se kéne plusz folyton aggódjak hogy mikor lopják el/ütnek le érte... -
kvp #1 Ez is jol mutatja, hogy a gazdagabb emberek kozott is vannak nagyon butak es igenytelenek. 1 millio eurobol mar olyan telefont fejlesztethet maganak barki amilyet akar es abbol biztos, hogy nem adnak el meg masik kettot, tehat teljesen egyedi lenne. Ez tipikus peldaja annak viccnek amikor ket ujgazdag beszelget: -Te mennyiert vetted ezt a nyakkendot? -Ezer dollar. -Hulye vagy! Egy sarokkal odebb ketezerert is megvehetted volna.
ps: A kepen levo telefon iszonyatosan-nagyon-bun ronda.