26
-
nessboth #26 Igazából a predatorról akármilyen sztorit lehetne írni...szamurájok korában, egy indián törzsben, afrikai törzsben,egy bérgyilkos ellen, 2. világháborúban a fronton...erre: a predik bolygóján...pfff -
boomsly #25 Most komolyan! Háliwúdban is válság van?
Ennyire nincs egy eredeti ötlet se? -
FuryAlpha #24 ez egy kurva regi forgat konyv rodrigez keszitette anno.
de az avpgalaxy.net oldalon utanna nezhettek pontosan az egesz forgatokonyvnek:) -
stukov #23 A film utolsó nagy összecsapása:
Az arénában Alan "Dutch" Schaefer vs Mike Harrigan hadnagy !
( az időeltolódást valahogy megoldják...) -
CaptainRumi #22 jajj könyörgöm ne dőljetek már be minden légből kapott hülyeségnek...
pletyka...oda van írva...Lehet Tibi pletykálja ezt most itt nektek....ti meg beveszitek. -
Harkat 89 #21 Most tekertem bele, és szerintem a falon bal oldalán lévő koponya egy T-rexé, de lehet nem:) Amúgy jaja, az AvP 2 játékban , vagyis a kiegészitőben voltak dínófejek a falon. -
cateran #20 "A legújabb pletykák szerint ugyanis maga a Predators az első rész után játszódik majd és az eredetileg Schwarzenegger alakította Alan "Dutch" Schaefer áll majd a sztori középpontjában, akit egy csapat Ragadozó elfog és elvisz egy olyan bolygóra, ahol több bolygó Predator-gyilkosaival kell, hogy összecsapjon."
Hát ettől lefordultam a székről....csak azt nem tudom sirjak vagy nevessek?
Ugye lesz benne fatality,friendship meg flawless victory is? Ja bocs,az másik történet... -
#19 Pedig már kezdtem bizakodni, hogy talán valami értelmes is kisűlhet belőle..Megint kételkedem.. -
benkoszabi #18 na ez tipikusan az a film, amiről illene megkérdezni a rajongókat...amúgy nem baj..elviszik Dutch-t..ott összejön egy Predator nővel, vad és szenvedélyes sexbe kezdenek, és ember-predator keverékeket készítenek....jó lessz:D HAHAHAHAHAHA -
#17 Ott nem voltak dínó koponyák,csak más idegen fajoké,az AvP2 elején volt dínó koponya,méghozzá 1 triceratopsé:) -
Rolee83 #16 Emberek küzdenének egymás ellen egy Predátor filmben?! Tuti lesz valami csavar a sztoriban. Pl az emberek összefognak, megszöknek a Predátorok meg hajtóvadászatot indítanak ellenük, aztán kezdődhet a darálás... :) Schwarcinak meg annyi lenne a szerepe, hogy ő hullik el először :D -
CaptainRumi #15 Nem tudom Tibi hol vetted te ezt a sztorit, de Schwarczinak csak egy kisebb szerepet ajánlottak...nem központi figurát. -
#14 tegyük hozzá, hogy Neil Marshall-nak köszönhetjük a látványos, de rettentően ostobenkó Doomsday-t is. -
Gilgamesh #13 Schaefer hozta olyan állapotba a predatort, hogy annak már nem maradt más választása, mint az öngyilok - lezúzta egy méretes fatörzs-csapdával, ti. Ennek ellenére szerintem is hülyeség ugyanezt a karaktert beletenni.
Kövezzetek, de én féltem Rodriguez rendezőségétől, a gollamos direktor viszont most megnyugtatott kissé. Kissé. -
zoltanszon #12 Teszem hozza, hogy Alan "Dutch" Schaefer (a mi Arnolunk) nem tudta megolni a Predatort. Ongyilkos lett ugyanis. Erre a bravurra a 3 altala latott Ragadozo filmben csak par alien es Mike Harrigan hadnagy (Danny Glover) volt kepes, aki a sajat fegyverevel vagta kette az idozitett bombat a Ragadozo kezen. Ezert is kapta az a pisztolyt a vegen a Predatorok urhajojanak a kapitanyatol. Legalabbis en igy emlekszem, de nyugodtan lehet javitani. -
Kferro #11 A 20th Century Foxnak józan esze? Ugyan már! Nekik csak a pénz számít, s az, hogy az emberek bemenjenek a moziba. Így várható, hogy ez a film is lesz 80-90 perces mindössze, mert attól tartanak, hogy hosszabb filmekre az emberek nem ülnek be.
Ugye azt nem kell mondanom, hogy egy ilyen rövidségű filmnél mennyire nem lehet egy sztorit megfelelően kibontani? -
viizo #10 neeeeeeeee: ne Neil Marshall, ne ez a sztori....
remélem lesz egy kis józan esze a 20th Centurynek... -
tyuklepes #9 Elkapott a 'hát, majd meglátjuk' érzés: Neil Marshall jó pont, ami eddig kiderült asztoriról - rossz pont ... -
Wolfi24 #8 A T-Rex mellé ingyen jár Sam Neil is. :D -
Harkat 89 #7 Nagy újítás. A Predator 2-ben a falon még dínó koponya is díszelgett úgy rémlik. A végén még a filmben az "arénába" egy T-rex -et is beraknak xD -
#6 Igen, igen már látom is. Predator, Rick Moranis és Benji kutya főszereplésével egy jópofa családi akció-vígjáték körvonalazódik előttem. Predator: Hárman slamasztikában. -
Wolfi24 #5 ...de végre valami újítást visznek bele ha igaz a pletyka. Mert a predator 1-2 arról szólt hogy jött egy predator, vadászott és talált egy erős ellenfelet. Kettőben voltak újítások, hogy ne legyen ugyan az de mégis az lett. Mindkettő részt imádom de a 3-ra valami tényleg nagy újítás kéne. -
haxoror #4 Hát elég béna történetnek hangzik... -
xido #3 Ugyanazt a karaktert mással játszatni veszélyes....és mi ez a más Predator-gyilkosokkal?...Arénás-Menekülő emberes közdelem csillagközi figurákkal,miközben vagy 1000 Predator ujjong a lelátókon?:) -
Drakeamarth #2 Engem felcsigázott a sztori, elég sok potenciált rejt magában, egy jó kis '80-as évek feelinges filmet. Várjuk. -
Harkat 89 #1 Pont most készülök megnézni a Predator első két részét. Amúgy a hírnek olyan szinten örülök, hogy mégsem feldolgozás lesz a dolog hanem folytatás. Ha így haladnak tovább hogy mielőt elkövetnék a hibát, kijavítják, lehet egy jó filmet fogunk kapni.