39
Gravitációt nélkülöző FPS a 3DMark készítőitől
-
#39 Shattered Horizon To Get Bot Support
Rock, Paper, Shotgun - [email protected] (Jim Rossignol)
UPDATE: This is now available on the Steam version of the game, and will update automatically.
The next update for zeg-G astro-manshooter Shattered Horizon is called Last Stand, and it’s going to add bot support to all the multiplayer modes. It’s also got one of those co-op “fight waves of bots” modes added to it, “which pits a team of four against waves of increasingly difficult bot enemies.” No exact launch date for this yet, but “before the end of the month”. It’s turning out to be quite a rounded shooter. If they have another one of those free weekends we’ll have to organise an RPS pile-on.
----
An update for Shattered Horizon is now available. The game will update automatically.
The update adds the Last Stand pack, a free expansion that includes single player, online co-op and a new game mode.
SHATTERED HORIZON 1.3.0.53
Play all game types in single player mode with bots.
Choose the number of bots and set the difficulty level, play for fun or challenge yourself to improve.
Play the new Last Stand game mode which pits a team of four against waves of increasingly difficult bot enemies.
Last Stand can be played with bots on your team in single player, or with friends in online co-op.
SHATTERED HORIZON SERVER 1.3.0.17
Server hosts can optionally add and configure bots for multiplayer games.
Bots will leave a game to make room for real players, and rejoin to make up team numbers.
-
#38 Én még 20 euróért vettem a fenébe is... -
#37 Steam-en ingyenes játék van, illetve 10€-ért megvásárolható. Én beruháztam rá, jópofa cucc. -
birno #36 Hi All,
Vettem egy 4-es packot, most az akcióban s az egyik acc-nak még nincs gazdája, 2081Ft lenne, ha valakit érdekel keressen meg privátban. -
#35 hát, az én 384-es ati mobile kártyám lószart nem ért neki... -
#34 ehhez is brutál gép kell ahhogy nézem ugyhogy uninstall. -
barmi #33 Néhány ingame shot tőlem -> Itt <-
Rosszabra számítottam .
Kimondottan jól szórakoztam ! -
#32 Akkor nem vagyok egyedül a problémával.Pedig nem lenne rossz játék.Azért utánanézek hátha van valami megoldás. -
#31 engem is folyton kivág, öt percet tudtam játszani össz. -
#30 Aztán időközben én is rájöttem haverral a szerver problémára. Viszont Engem magas pingre hivatkozva kidobál a szerverekről.Másnál nincs ez? -
#29 thx utána néztem így már megy! -
#28 #25 -
#27 nemcsoda hogy hétvégén ingyenes, biztos hétfőn indítanak szervereket....:D -
#26 jah tudtommal csak ott lehet. -
#25 itt a megoldás a szerver gondra!
katt -
#24 skacok, ti steamen keresztül töltöttétek? -
#23 Nálam se lát szerót... fasza lesz ez így... -
#22 Nálunk se talált szervert.WTF? -
#21 miért nem lát szervereket? -
#20 Steam-ről tölthető most, még 2 és fél napig ki lehet próbálni ingyen. :) El lehet vele szórakozni, ez a súlytalanság nagyon megbolondítja a játékmenetet. :P -
#19 Jól láttad, de azon kívül hogy menüt nézegeti az ember, sok mindent nem tud vele kezdeni... -
strebacom #18 Hol??? -
#17 Lehetséges, hogy már megjelent?! Csak mert már láttam a neten. 1,3GB -
#16 Gépigény:
Minimum:
- Intel Core 2 Duo E6600 / AMD Athlon64 X2 5600+
- NVIDIA GeForce 8800GT / ATI Radeon HD 3870
- 1.5 GB HDD
- 2 GB-Ram
Ajánlott:
- Intel Core 2 Quad Q6600 / AMD Phenom II X4 940
- NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870
- 1.5GB HDD
- 2 GB-Ram -
#15 már késő bétáért toporogni? -
#14 Folyamatosan jönnek a mail-ek hogy így meg ugy update azt szervereken 0-3 fő amiket látok szal ez olyan felejtős lesz hogy életbe nem csinálnak ezek játékot az biztos! -
#13 Hi ColdF,
Welcome to the Shattered Horizon closed beta. -
#12 "You might have already heard that Shattered Horizon will not be a full priced game. To help us choose a fair price we'd like to know how you feel about the cost of other popular first-person shooter games."
Na az jó hír küldtek is mellé kérdőívet játékok árairól kapcsolatban amit szívesen kitöltöttem volna ha nem bugzik :( -
#11 Üres konganak a szerverek! De amugy szerintem egész jó ötletes és szép is.
Lebegni kell el kell foglalni pontokat után na meg megvédeni.
De nem toltam vele sokat mert kevesen voltak és azok is leléptek egy idő után. -
#10 na milyen? :) -
#9 Na megjött a béta kulcsom!Mindjárt kiprobálom! -
#8 Shattered Horizon: DirectX 10-only, Vantage Engine
As we already reported Futuremark now officially announced that Shattered Horizon will be one of the few games that requires a DirectX 10 graphics card and Windows Vista respectively. But according to Futuremark Shattered Horizons shall run under Windows 7 as well. During our hands-on test with 30-40 fps the game run fluently. A Geforce 8800 GT might be enough to play Shattered Horizon without stuttering.
The game is based upon the Engine of the 3D Mark Vantage which had to be completely overhauled of course. Futuremark is intensively working on shadows which play an important role due to the "hard” light in space. Physx will be the basic physics engine.
Hát ebben a 8800GT-vel való futtatásban kételkedem amiket a bétáról irnak elég elszomorító mennyire szarul fut. -
#7 Képek
Sajnálatomra csak multis lesz :( -
#6 Jött mail.De csak az hogy nemsokára kezdődik a béta lehet jelentkezni :( -
#5 Remélem nem csak multi lesz benne.Jelentkeztem a bétára reménykedek hogy kiprobálhatom.
Section 8 -éra is jelentkeztem de semmi hír :( -
n3whous3 #4 lol mekkora szar a teaser :D -
#3 xD -
#2 /noclip
-
#1 Shattered Horizon - Gravitációt nélkülöző FPS a 3DMark készítőitől
A finn Futuremark Games Studios bemutatkozó FPS-éhez már keresi a lelkes bétatesztereket. Szállás, ellátás, fizetés nincs.
Egy ideje már tudjuk, hogy a 3DMark-ról elhíresült finnek szeretnék magukat játékfejlesztőként is megméretni, de a Futuremark Games Studio megalakulása óta nem sokat hallattak magukról.
A tavalyi Games Convention keretében bemutatták ugyan a Shattered Horizon nyálcsorgatónak szánt videóját, de bővebb információt már nem szolgáltattak a srácok.
Most viszont, hogy már előrehaladott állapotban leledzik a projekt, s szeretettel várják a Shattered Horizon bétatesztje iránt érdeklődőket, kiadtak 2, azaz kettő darab képet is. Ez ugyan még nem sok, ráadásul semmitmondóbb nem is nagyon lehetne, de néhány apróság már kiderült a játékról.
A csak PC-re érkező alkotás érdekessége, hogy felborítja a multiplayer FPS-ek szabályait a gravitáció kiiktatásával. Ennek történeti háttereként a nem túl távoli jövőben a Hold kolonizálása, illetve erőforrásainak kitermelése során nukleáris robbanássorozat következik be, ami cafatokra tépi az égitestet. A törmelék Föld körüli pályára áll, és olyannyira összeszűrűsödik, hogy gyakorlatilag elvágja az ISS űrállomás alkalmazottait és a túlélő bányászokat anyabolygójuktól. Életre halálra menő harc kezdődik a két társaság között.
Hivatalos oldal
Info: Gamestar