83
Az 5800 kistestvére
  • Harangozóó
    persze csekély áldozat, ha valóban megnyered
    mondjuk engem kereshetnek, majd átlépek ezeken az ajánlatokon. hát ha lesz olyan is ami engem érdekel. amúgy te regisztráltál már?
  • Mostmegyunk
    A hátülütő a szokásos, bekerülsz a Nokia adatbázisába és ezentúl elképzelhető, hogy direkt marketing ajánlatokkal fognak felkeresni téged a megadott elérhetőségeiden. De hát ez minden nyereményjátéknál fennáll, s szerintem igen csekély áldozat azért cserébe, hogy mit lehet nyerni.
  • Harangozóó
    egyre jobb
    Mit is kell tennem? Hol van itt a hátulütő?
  • Vinkypale
    Most már nem is azért, de én inkább nyerném meg a Mini-t, és vennék belőle egy N91-et példának okáért... és akkor még futná az előfizura is :)
  • Harangozóó
    köszi, valóban átsiklottam a link felett:)
    nem igazán látom értelmét, az a baj:D de mond ha nem így van...
    könnyű mondani, hogy nyerjek egyet... utoljára általánosban nyertem a tombolán egy plüss elefántot

• Mostmegyunk
    Már pár hozzászólással alattunk írták, de azért belinkelem, hátha nem olvastál vissza addig: http://microsite.nokia.hu/teigen/miazovi.html
    Tehát a hozzászólásodra a válaszom: ha drága, akkor nyerj egyet! :D
    (ha pedig nem sikerül, még mindig vehetsz egyet használtan, elég hamar le szokott menni az áruk)
  • Harangozóó
    jó kis telefon, csak nekem drága :(
    Mi az az OVI?
  • bocker
    Ebben mondjuk baromira igazad van, főleg, hogy az új Opera Mini böngésző nem igazán működik rendesen az újabb nokia mobilokon, ami azért ciki. az a nagy szerencse, hogy az OVI-val teljesen kiküszöbölhető ez.
  • madmaxelek
    húú, útvonaltervezésre is jó...na ez fontos lenne nekem, mert elég sokszor eltévedek xD
  • Coriander
    Így van, azért érdemesebb Nokia telefonokon használni, mert az újabb típusokra már rá van telepítve az OVI szoftver, és így nem kell böngészővel bajlódni.
  • maszaniszlo
    Meg ha másról használod, akkor a telefonod böngészőjén keresztül kell, és azok nem éppen a túl jó használhatóságukról híresek..
  • supperlevi
    Megírtad helyettem :) Ha jól tudom, ez nem egy rövidítés, hanem márkanév.
  • analfa
    Jaja nem csak nokiáról lehet elérni, bár másról szinte nem is érdemes. mert szinte alig lehet használni vmit. Csak mail, képmegosztás, meg útvonaltervezés.
  • maszaniszlo
    Azt nem tudod véletlenül hogy minek a rövidítése? Vagy jelent valami finnül? :D
  • Coriander
    Az OVI a Nokia online szolgáltatásainak a gyüjtőhelye, ami Nokia telefonokról elérhető, de egyes szolgáltatásai más telefonokon is elérhetőek, mint pl.: webmail.
  • madmaxelek
    mi az az OVI ???
  • supperlevi
    Valaki tudja használni 5530-on rendesen az ovi-t?
  • RS
    Nekem valahogy az 5800 jobban bejön :)
  • HTS s3rg1nh00
    igazán megcsinálhatnák ezt a főképernyőt 5800-ra is,mert elég szar hogy egy elméletileg "gyengébb" telefon főképernyője sokkal jobb...
  • spy803
    Én 56e olvastam az origón, de szinte biztos, hogy valamelyik szolgáltató beveszi az akciós listájába és inkább megéri mint az LG KP500. :)
  • gfreak
    69e a bemutatkozó ára? hmm...akkor meg minek ha 79ért meg megveszem az 5800át? az a tizes ide vagy oda...
  • Petka
    "Persze, akinek otthon digi net megy, annak nem kell a HSDPA... :)"

Erről beszéltem. Nekem pl otthon nincs túl sok választási lehetőségem. Vagy ADSL 1mbit/s, vagy kábel 3mbit/s. Ellenben T-Mobile HSDPA 6mbit/s szóval... Persze nyilván nem a telót használnám netezésre, mert van HSDPA modem, de azért, ha már egy okostelefonról van szó, akkor elvárható lenne.
  • SrAta
    hát nekem van a gépen jókis 8megás net a telón meg lesz wlan (ami mára már eléggésok helyen van pl sulimba mindenhol....) szal akk minek HSDPA?:D
  • Petka
    Vagy közvetlenül a telón.
  • SrAta
    a HSDPA az a telefonnal történő netezés gépen keresztül nem?
  • Petka
    Persze, akinek otthon digi net megy, annak nem kell a HSDPA... :)
    Egyébként meg ja...
  • Prince of Máté
    Ok, neked nem kell, másnak meg kell. Te megveszed, valaki meg nem. Így van ez rendjén :)
  • SrAta
    nemtom te hogyvagy vele de én a jóbüdösrohattéletbe nemhasználtam még Se a HSDPA-t se a GPS-t(ezutóbbi nincs a telefonomba)sőt még a 3G kamerát se
    Ez a telefpn ígéretes, ha megjön az eszük és előfizuba részletre odaadják összvisz 40 kér akkor lehet beruházok egybe (törlesztőrészletek kifizetésével együtt)
    Nemek se HSDPA se 3G se GPS nemkell (ezutóbbi talán...)
    A WLANnak viszont nagyon jó hogy helyet szorítottak
  • spy803
    Most is használom, szóval. :P
  • Máté94
    Minek?Úgyse használnád!:D
  • spy803
    Remélem az USB már tölti is a telót. Hiányzik az előlapi kamera, de azért bevállalnám.
  • jackcsabi
    Ez jól néz ki, elfogadnék egyet :)
  • REPS0L
  • Petka
    Mostanában már nem alap legalább a HSDPA? Mert még a GPS hiánya oké...
  • BB7
    Na látod, ez lehet! :D
  • Máté94
    Már elég sok frissítés van hozzá szóval te még csak az alap 1.0 verziót használtad!:D
  • BB7
    Most leszögezném, hogy nincs egy darab Nokiám se!
    Sőt, az is, hogy SE fan vagyok!
    De huzamosabb ideig használtam egy 5800-t! [2nap]
    S meg kell valljam, bőven elég volt! Rengetegszer fagyott és borzasztóan laggolt.. pl.: menüben!
  • Fehercsoki
    Az 5800 szoftvere bugos és fagyogató?
  • BB7
    ERGO: Az amúgy is néha fagyogató és bugos 5800 szoftvere még annyira szarabb lesz?
  • Prince of Máté
    Kisebb kijelző, nincs benne HSDPA,3G és GPS, belsőre talán gyengébb proci vagy kevesebb ram.