83
Az 5800 kistestvére
-
Harangozóó #43 persze csekély áldozat, ha valóban megnyered
mondjuk engem kereshetnek, majd átlépek ezeken az ajánlatokon. hát ha lesz olyan is ami engem érdekel. amúgy te regisztráltál már? -
Mostmegyunk #42 A hátülütő a szokásos, bekerülsz a Nokia adatbázisába és ezentúl elképzelhető, hogy direkt marketing ajánlatokkal fognak felkeresni téged a megadott elérhetőségeiden. De hát ez minden nyereményjátéknál fennáll, s szerintem igen csekély áldozat azért cserébe, hogy mit lehet nyerni. -
Harangozóó #41 egyre jobb
Mit is kell tennem? Hol van itt a hátulütő? -
Vinkypale #40 Most már nem is azért, de én inkább nyerném meg a Mini-t, és vennék belőle egy N91-et példának okáért... és akkor még futná az előfizura is :) -
Harangozóó #39 köszi, valóban átsiklottam a link felett:)
nem igazán látom értelmét, az a baj:D de mond ha nem így van...
könnyű mondani, hogy nyerjek egyet... utoljára általánosban nyertem a tombolán egy plüss elefántot
-
Mostmegyunk #38 Már pár hozzászólással alattunk írták, de azért belinkelem, hátha nem olvastál vissza addig: http://microsite.nokia.hu/teigen/miazovi.html
Tehát a hozzászólásodra a válaszom: ha drága, akkor nyerj egyet! :D
(ha pedig nem sikerül, még mindig vehetsz egyet használtan, elég hamar le szokott menni az áruk) -
Harangozóó #37 jó kis telefon, csak nekem drága :(
Mi az az OVI? -
bocker #36 Ebben mondjuk baromira igazad van, főleg, hogy az új Opera Mini böngésző nem igazán működik rendesen az újabb nokia mobilokon, ami azért ciki. az a nagy szerencse, hogy az OVI-val teljesen kiküszöbölhető ez. -
madmaxelek #35 húú, útvonaltervezésre is jó...na ez fontos lenne nekem, mert elég sokszor eltévedek xD -
Coriander #34 Így van, azért érdemesebb Nokia telefonokon használni, mert az újabb típusokra már rá van telepítve az OVI szoftver, és így nem kell böngészővel bajlódni. -
maszaniszlo #33 Meg ha másról használod, akkor a telefonod böngészőjén keresztül kell, és azok nem éppen a túl jó használhatóságukról híresek.. -
#32 Megírtad helyettem :) Ha jól tudom, ez nem egy rövidítés, hanem márkanév. -
#31 Jaja nem csak nokiáról lehet elérni, bár másról szinte nem is érdemes. mert szinte alig lehet használni vmit. Csak mail, képmegosztás, meg útvonaltervezés. -
maszaniszlo #30 Azt nem tudod véletlenül hogy minek a rövidítése? Vagy jelent valami finnül? :D -
Coriander #29 Az OVI a Nokia online szolgáltatásainak a gyüjtőhelye, ami Nokia telefonokról elérhető, de egyes szolgáltatásai más telefonokon is elérhetőek, mint pl.: webmail. -
madmaxelek #28 mi az az OVI ??? -
#27 Valaki tudja használni 5530-on rendesen az ovi-t? -
#26 Nekem valahogy az 5800 jobban bejön :) -
#25 igazán megcsinálhatnák ezt a főképernyőt 5800-ra is,mert elég szar hogy egy elméletileg "gyengébb" telefon főképernyője sokkal jobb... -
spy803 #24 Én 56e olvastam az origón, de szinte biztos, hogy valamelyik szolgáltató beveszi az akciós listájába és inkább megéri mint az LG KP500. :) -
#23 69e a bemutatkozó ára? hmm...akkor meg minek ha 79ért meg megveszem az 5800át? az a tizes ide vagy oda... -
#22 "Persze, akinek otthon digi net megy, annak nem kell a HSDPA... :)"
Erről beszéltem. Nekem pl otthon nincs túl sok választási lehetőségem. Vagy ADSL 1mbit/s, vagy kábel 3mbit/s. Ellenben T-Mobile HSDPA 6mbit/s szóval... Persze nyilván nem a telót használnám netezésre, mert van HSDPA modem, de azért, ha már egy okostelefonról van szó, akkor elvárható lenne. -
#21 hát nekem van a gépen jókis 8megás net a telón meg lesz wlan (ami mára már eléggésok helyen van pl sulimba mindenhol....) szal akk minek HSDPA?:D
-
#20 Vagy közvetlenül a telón. -
#19 a HSDPA az a telefonnal történő netezés gépen keresztül nem? -
#18 Persze, akinek otthon digi net megy, annak nem kell a HSDPA... :)
Egyébként meg ja... -
#17 Ok, neked nem kell, másnak meg kell. Te megveszed, valaki meg nem. Így van ez rendjén :) -
#16 nemtom te hogyvagy vele de én a jóbüdösrohattéletbe nemhasználtam még Se a HSDPA-t se a GPS-t(ezutóbbi nincs a telefonomba)sőt még a 3G kamerát se
Ez a telefpn ígéretes, ha megjön az eszük és előfizuba részletre odaadják összvisz 40 kér akkor lehet beruházok egybe (törlesztőrészletek kifizetésével együtt)
Nemek se HSDPA se 3G se GPS nemkell (ezutóbbi talán...)
A WLANnak viszont nagyon jó hogy helyet szorítottak -
spy803 #15 Most is használom, szóval. :P -
#14 Minek?Úgyse használnád!:D -
spy803 #13 Remélem az USB már tölti is a telót. Hiányzik az előlapi kamera, de azért bevállalnám. -
#12 Ez jól néz ki, elfogadnék egyet :) -
#11 -
#10 Mostanában már nem alap legalább a HSDPA? Mert még a GPS hiánya oké... -
#9 Na látod, ez lehet! :D -
#8 Már elég sok frissítés van hozzá szóval te még csak az alap 1.0 verziót használtad!:D -
#7 Most leszögezném, hogy nincs egy darab Nokiám se!
Sőt, az is, hogy SE fan vagyok!
De huzamosabb ideig használtam egy 5800-t! [2nap]
S meg kell valljam, bőven elég volt! Rengetegszer fagyott és borzasztóan laggolt.. pl.: menüben! -
#6 Az 5800 szoftvere bugos és fagyogató? -
#5 ERGO: Az amúgy is néha fagyogató és bugos 5800 szoftvere még annyira szarabb lesz? -
#4 Kisebb kijelző, nincs benne HSDPA,3G és GPS, belsőre talán gyengébb proci vagy kevesebb ram.