9
-
BM #9 így van -
diablo1336 #8 nem kötöszködésből,de kicsit furán jött ki,amit irtál: "Az első két rész sem volt nagy durranás, de még mindig jobbak voltak, mint kategóriájában a többi"
és mi a kategoriája,vigjáték? mert akkor azt jelenti, hogy eléggé csipázod, vagy azt h utálod a vígjátékokat, de ezt pont szeretted. Nem kell ráválaszolni,csak megjegyeztem.
Amugy nekem kimondottan tetszett , igazából Ben Stiller legjobban tetsző filme, és szerencsémre másoknak is tetszett jöhet a 3. rész. Ezenkivül már csak egy részt tudnék elképzelni amikor öregek és székletrekedés problémákkal küzdenek :D SEGG lyúúúk xd(jah és grat a magyar szinkronosoknak, ezt a filmet kimodottan ajánlom szinkronba istentelen nagy munkát végeztek,nagyon idea gazdag forditások születtek) -
#7 Az első két rész sem volt nagy durranás, de még mindig jobbak voltak, mint kategóriájában a többi. Egész jó poénok, jó színészek. -
winnie #6 én már nem emlékszem a filmekre, de mintha ebben is lettek volna szarós-fingós poénok. nem? meg kisállat kínzósak, miegymás. az apádra ütök inkább az egyszerű humor vonulatát képviselte, ellentétben a mostani komédiák jó részével. -
#5 Szerintem kifejezetten jó humorú sorozat, remek színészekkel. Inkább ebből még egy részt, mint a szarós-fingós-pucér csöcsös igénytelen szarokból, amiket manapság vígjátéknak neveznek. -
xido #4 Magyar cím:
Gyerekedre ütök
aztán jöhetnek a családjogi perek:))) -
ldavid #3 a worst week poénjait hátha viszontlátjuk benne xD -
winnie #2 most kéne azt írnom, hogy már az egyért is kár volt, de hát mocsok sikeres volt, a második részben két nagyágyút is bevetettek pluszba, a közönség szereti, tehát le vagyok ejtve. megyek és nézek natgeot meg disocvery-t:)
(igazéból nem is értem, miért nem jött be, hiszen a hasonló gegre épülő worst week of my life mindhárom szezonja arany.) -
AZTA #1 Ebből még jöhet, sztem messze több jó poén volt ezekben mint az éjszaka a muzeumban filmekben. Owen Wilson karaktere meg már az első részben is erőltetettnek tünt.