19
Home (2009) dokumentumfilm a Földről
-
#19 Gondolom a hozzászólások számából és gyakoriságából..nem nehéz.
Pl a ma nyitott "drága jó CRT" című fórumban MÁR 157 komment van
Dehát kockafórum,mit is várunk
Egyébként én már többször is láttam a filmet,és "sajnos" azt kell mondjam mocskosul jól rávilágít a helyzetünkre,és szerintem legtöbbünkben valamilyen szinten még szégyenérzetet is kivált.. Persze mi kis pontok vagyunk a környezet pusztulásában,de sajnos mégiscsak ugyanúgy részesei vagyunk,maximum van aki megpróbál kevésbé környezetszennyező életmódot élni,van aki meg teszik az egészre magasról. És az utóbbi a jellemzőbb,talán ezért is tartunk ott,hogy ilyen filmekkel kell (vagyis inkább csak próbálják) felnyitni az emberek szemét,hogy kurva nagy a gáz.. -
ldavid #18 és miből szűrted ezt le? -
#17 Hat, nem sok embert erdekelt a film, ugy latszik.. -
#16 Nagyon jó film, tegnap láttam! Ajánlom mindenkinek! Gyönyörű felvételek vannak benne. -
polarka #15 Már leadták szinkronosan a TV2-n. -
#14 Home.2009.Bluray.ONLY.CUSTOM.HUNDUB.ac3-NoScEnE -
#13 tudjuk, a kereső szar nem a te hibád
szóval csak az egyik karod vágjuk le -
#12 mind1 mar ez lesz a film topikja. :P
kulonben sem youtube projekt.. onallo film. :PP -
#11 pedig beirtam a keresoben, h "home", de a "home projekt"-et nem irta ki.. LOL -
#10 még csak 720p van :) várunk még 1-2napot h jöjjön az 1080, majd akkor megnézem :) -
#9 (off: ez az avatar nagyon tetszik, zsir aranyos ^^ :D) -
#8 Már készül hozzá a magyar szinkron. Magyar feliratos DVD-t én már láttam torrenten, addig az is megteszi... -
#7 Azonos ezzel? http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1244208646
-
#6 Magyar verzió hol található? Megy az angol, de azért magyarul mégis jobb lenne. -
#5 Van már topicja. -
#4 ez olyan mint az Earth meg a Last Hour???? -
#3 Láttam, néha kicsit vontatott, de mindenképpen végignézős.
Sztem alapmű mindenkinek, aki ebben a században ezen a bolygón szándékozik élni.
A többieknek nem fog sokat mondani . -
#2 köszi! -
#1 Jo kis film. Ájánlom mindenkinek..