10 másodperces bootidőt ígér az Ubuntu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
az emberek állatokat tartanak...
a wow kockák virtuális állatokat tartanak...
és az SG meg hottoldot... XD
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Soha nem mértem még le mennyi idõ alatt áll fel az ubuntum, de piszok gyors bármelyik win hez képest ... XP üresen sem volt soha ilyen gyors. A Vistam hát annak kell egy teányi szünet mert el tud molyolni a világegyetem problémáin perceket látszólag értelmetlenül.
Nem a Linux a leg felhasználó barátabb, de érdemes kipróbálni akit érdekel, akit meg nem az ne fikázza. Melóhelyen is szépen át fok térni elõbbb utóbb mindenki a Linux -ra. Teljeyen jól hsználható a kis ubuntu már most is. Néha linuxosan macerálni kell apróságokkal míg belövi az ember, de utánna tökéletes. Ami furcsább a júzereknek hosszab távon is a win tõl eltérõ betû típusok.
Lehet kevesen hasznaljak a Linuxot de az atlag linux user felhasznalasai szokasai mellett nincs sok eselye egy virusnak hogy fusson. Valamint a rendszerek valozatossaga ismet gatolja a virusok hogy sok gepen hatasosan fussanak.
Linux nincs tele innen onnan le totott (es/vagy) warez programokkal.Win felhasznalok nagy resze nem is ismeri a csomag kezelo fogalmat, es az implementacio probalkozasok is eleg gyengek...
itt is osztja az észt.
ezt hogy érted? két napja regisztrált:S
FlyingV:
te mit értesz az alatt hogy fapados?azt hogy kevés funkció érhetõ el a menükbõl asztalról vagy hogy nem túl designos?
"nem kell perceket várniuk amíg feláll a széttrojanozott OSük, amin aztán egybõl vért izzadnak mire eltüntetik az összes adware popupot a képernyõrõl, vagy éppen még plussz 3 percet várnak mire a NOD32 splash képernyõje eltûnik az asztalról"
Ha van egy jó vírusírtód, pl. Avira vagy valami ingyenes, és egy jó OP rendszered is van, tehát XP vagy 7 (Windows esetében), akkor 1 perc alatt teljesen feláll a rendszer, amin nincs trójai és semmimás. Elég naiv azt hinni, hogy a gépen csak azért lesz vírus, mert ez törvény. Hozzászólásodból ez jön le, így gondolod. Nagyobbrészt a felhasználótól függ, kedves Sanyópapa, hiszen ha valaki olyan oldalakra merészkedik, az ne csodálkozzon, hogy fertõzött lesz, és persze: aki hülye, haljon meg, vírusírtó nélkül nem szabad netezni Windows alatt. Az meg megint érdekes, hogy hozzászólásodból az világlik ki, hogy aki Windowst használ annak csak olyan szar gépe van, hogy 3 perc kell az egyébként keveset evõ NODnak. Ja vagy azért jobb gépeken is megy Windows? Ez esetben olvass fentebb.
A saját hozzá nem értésedet, lámaságodat bizonyítja hozzászólásod. 14-18.
http://picasaweb.google.com/lh/photo/wqWPOP4qFV6SClri_7iWPQ?feat=directlink
2, A KDE felület hasonlóan vagy még jobban néz ki, alig lehet közöttük választani.
3, A kikapcsolás helyett suspend nem jó, mert a laptop úgyis fogyasztja az áramot, valamelyik kevésbé, de némelyik nagyon. Akinek persze folyamatosan hálózatra van kötve, annak nem számít.
A bootolás gyorsítása jó dolog, már a mostani rendszer is sokkal gyorsabb mint a régebbiek. 10mp szép lenne. Az a screenshot a szörnyû barlangrajzzal a háttérben szerintem az elõzõ verzióból való.
Ez jó vicc volt.
http://goo.gl/gd6Zi5
A fejlesztok meg azzal foglalkoznak amivel akarnak, mivel senki nem fizet nekik erte.
Az a baj az Ubuntuval hogy be hozza a r=1 usereket. Pistkek megjottek es azt hiszik hogy ez is egy "Hulye" barat Oprendszer. De az r=1-ek nem tesznek semmit, nem fejleszenek, nem kuldenek bug repor-ot, nem adakoznak es a leg fontosabb hogy nem is akarnak mast csak egyszeri felhasznalok lenni. Nem is baj az hogy valaki hasznalja hisz ingyen van azert van, de most ha valamit az ember ingyen meg kap mire fel szidja? Ott a lehetoseg hogy tegyen valamit ellene. De egyszerubb altalanoistani azt hinni hogy a Ubuntu == Linux es hulyesegeket beszelni.
Mi a gond vele?
Leültem.
Kinézetet meg úgy alakítod ahogy akarod csinálhatsz belõle akár win7et is.
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Egyébként a bootidõ csökkentése szerintem nem hülyeség. Az ember nem feltétlenül órákra ül le a gép elé, hanem gyakran csak megnézni pl a menetrendet. És nem mindenki szereti a suspendet.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
Mellesleg én az ablakok/menük/az egész interfész kinézetét megreformálnám (persze azért ne Compiz-féle szemfájdító katyvasz legyen) és lopkodnék a jól bevált megoldásokból Windows és Mac OS oldalról..
Én az ubuntusok helyében meglépném, hogy mondjuk egy 800x600-as felbontásban lehessen 1900x600-as desktop felbontást is használni (szerintem nem túl bonyolult implementálni). Úgy lehetne nagyítani rajta, mint pl a google mapsben. És el kéne tüntetni a több asztalos elképzelést.
Valami extrával fel kéne hívni magukra a figyelmet, mert ez így tényleg gyér.
Mellesleg ezt a funkciót a windows-ban is szívesen látnám.. Csak ott nem valószínû, hogy lesz, mert sokkal kötöttebb a felfogásuk.
https://twitter.com/foodlfg
Úgyhogy 1 mega alatt kihoztam, ez indul nekem 4 mp alatt (persze a floppy-ról töltést nem számítva).
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Sokkal fontosabb, hogy mondjuk sleepbõl gyorsan és stabilan jöjjön vissza.
https://twitter.com/foodlfg
\"The voices are back... Excellent.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!