32
Belép életünkbe az individuális mobiltartalom szolgáltatás, mint új médiaforma
  • netsound
    #32
    "Teremteni a semmiből lehet minden más csak utánzás." Híresség szeretnél lenni? Zenész, előadó babérokra vágysz? Kiadatnád irodalmi alkotásaidat?
  • netsound
    #31
    Szia! Azon gondolkodtam, vajon aki először látja a tájékoztató oldalt valóban azt hiheti, hogy ez a szolgáltatás maga. Valószínűleg aki a területet fejleszti és csinálja a dolgokat másképpen látja, hiszen benne van. Lenne egy ötletem! Szerintem érdemes lenne beszélnünk - minden fontos részletet megosztanék és kitárgyalhatnánk a dolog lényegét. Nem tervezünk levágni egyetlen alkotót sem, inkább ennek a fordítottja igaz. A cél pénz eljuttatása a tehetséges tartalom gyártók számára. Ha úgy gondolod jelezz nekem a: [email protected] -ra, vagy ide. (Inkább mail.) Várom válaszod - Üdv: Csaba



  • karajjj
    #30
    el kell, hosz szomorítsalak egy kocka bocicsokiért senki nem fog neked dolgozni...
  • netsound
    #29
    Igazad van . menj igyál egy sört . tényleg nem te vagy az akinek bármi is szól itt . ezer köszi a véleményedért...
  • karajjj
    #28
    állj már le, ez a tipikus semmitmondó reklámduma... fogadjunk ezt neked valami oktatáson tanították, ott nyomják az ilyeneket, se füle se farka, se értelme...

    azt meg hogy te itt osztod az észt, azt feltételezi, hogy mindenki a mobilból él és nem ismeri senki az internetet, de azt sem tudja, hogy hogy tölthetne bármit is a mobiljára, társat kereseni meg nem mobilon szokás, se barátkozni, kevés az olyan hülye, aki emeltdíjas sms-ben fog neked haverkodni, abból a pénzből inkább elmennek és megisznak 2-3 sört
  • netsound
    #27
    Ha elkészítesz egy neked tetsző tartalmat, az tényleg jó, azt jól feltöltöd és végül másoknak is teszik, akkor valóban pénzt kapsz. A postacímedre - igen. Nem túl bonyolult! Az ingyen youtube jobb! Ott virtuális dollármilliókra számíthatsz. Tényleg sokkal jobb a virtuális dollár mint pl. 1000 euro.
  • netsound
    #26
    Egy magyarországi, vidéken élő gimnáziumba járó lány vagy fiú, irodalmi sikerekben bízik. Tehetséges és illusztrált novellákat ír. A kérdés: ha egy tizes skálán bejelölhető lenne mikor válik ez a hobby jövedelmező tevékenységgé, szerinted hány pontot adnál az esélyeire? A válasz: a netsound.hu előtt, vagy után... A szabad alkotásokat, a nem kereskedelmi indíttatású, pusztán szerelemből létrehozott műveket, ma nem sokra értékeli a piac. Amikor mobiltartalomról gondolkodsz, nem a jamba féle eltompult ostobenkó érzésvilág kéne, hogy elragadjon. Van más is a nap alatt.
  • netsound
    #25
    A műsornak is és Neked is igazad van. Nem neked való ez. Hagyd is a csudába. A te telefonodon ne legyen tartalom, ne olvass, ne ismerkedj és főleg ne videózz rajta. Ne tárolj kedvenc file-okat és zenékből se tarts rajta csak gyári hangokat. Ha lenne ötleted - legyen az bármennyire kreatív - tartsd meg magadnak és semmiképpen ne add azt el a netsound.hu -n. Ne keress rajta pajtikat, vagy kapcsolatokat. Fejlesztőként, emberként, mindíg maradj öntörvényű, zárkózott és korlátolt. Ne ismerd fel az előtted megnyíló lehetőséget, mert saját súlyos gondjaidért most másokat büntethetsz. Használd az eszed!
  • karajjj
    #24
    1.: igénytelen szar fos húgy a weboldal akkoris (mondom ezt fejlesztőként)

    2.: ne gyere ezzel a marketing dumával, pont valamelyik nap néztem a tv-ben egy műsort, ami az angol ilyesfajta "tartalomszolgáltatókról" szólt, eddig ment a biznisz, de mostmár nagyon lankad az érdeklődés, mert kezdenek rájönni az emberek, hogy ez átverés...
  • netsound
    #23
    nem is örül most a jamba...
  • netsound
    #22
    Az önkifejezés és önmarketing már megvalósítható és médiaképes minőségűvé vált.

    A személy-központú tartalom szolgáltatás előtt nagy jövő áll.
    A felhasználók egy része saját magát próbálja megvalósítani, más részük erre vevő.
  • netsound
    #21
    A netsound.hu az egyedi mobiltartalmak előállításának és média szintű értékesítésének áttörő-úttörő munkáját végzi itt, európában . ez van . a peszgésnek oka van . üdv . :-D
  • netsound
    #20
    egyetértünk sokan...
  • netsound
    #19
    ez nem a honlap - ez egy tájékoztató oldal . design Neked!
  • netsound
    #18
    olvasni is tudsz
  • netsound
    #17
    nemnekedvaló
  • netsound
    #16
    :-(( A pénzfolyam mentén nem a legtehetségesebb emberek pecáznak.
    Akikben valóban ott rejlik a tisztánlátás - változtatás képessége, sajnos messzebb ülnek a parttól.
    Õk legtöbbször öntörvényûek vagy nehezen oldódók .
    :-I Amit ma senki sem kap meg a pénz arcú társadalomtól, az kreatív érték elismerése.
    :-) A válasz, az a közösség amelyben saját mércéd szerint oldódhatsz,
    :-)) szívesen fogadja egód megosztott részét, ha másokat is megtisztelsz figyelmeddel.
    :-D Az alkotáshoz vezetõ leggyorsabb út a békén keresztül vezet...
  • Beygír Gücü
    #15
    "individuális mobiltartalom szolgáltatás, mint új médiaforma"

    nemkell :|
  • Slayerboy
    #14
    klóz
  • karajjj
    #13
    megnéztem, tényleg igénytelen fos...
  • 5c0rp330n
    #12
    igen, az appstore, ovi store, android market, stb eléggé fasza dolog önmagában.
    viszont amiről itt van, az valami egészen más. csak nézz rá a honlapjukra. ilyen amatőr fost nem nagyon rakna senki értelmes ember a világ elé. és sajnos sokkal inkább hasonlít ez egy huszadrangú ocsmányfos jamba-ra, mint valami értelmes mobiltartalom boltra, mint a fent felsoroltak. halálraítélt, életképtelen próbálkozás, igazi magyar módra.
  • GregSB
    #11
    Akkor naív voltam :)
  • Garfield
    #10
    Nem, a kedves topiknyitó nem arra gondolt, hanem ha jól sejtem, akkor hirdetné a saját kis szutykát, azaz ez egy szimpla reklámtopik: a nyitószöveg egy se füle, se farka, összefüggéstelen marketing bullshit, ha rákerestek a neten a kopipaszta szövegre, akkor megtaláljátok, miről is van szó.
  • autoszimulator
    #9
    sajnos nagyon sokan adnak, ezért is bírnak fennmaradni ezek a gusztustalan cégek...persze, most egy géphez nem közel álló ember, aki csak egy menő számot vagy játékot szeretne a telefonjára, honnan tudná azt, hogy ezt bizony pár száz forintért letöltheti mp3 formátumban, majd könnyedén átrakhatja a telefonra, vagy akár még ingyen is...
  • ngcsnet
    #8
    egyetértek.
    az egészben az a nevetséges, hogy pár száz forintért közvetlenül a művésztől meg tudok vásárolni egy-egy track-et, és nem kell ecsetelnem a különbséget azt hiszem...
  • GregSB
    #7
    A topicnyitó szerintem nem a klasszikus "küld el az SMS-t a csengőhangért" hülyeségekre gondol, hanem a nagy cégek online boltjaira.

    Pl. a nemrég indult Nokia Ovi Store, amiben programok (játék, irodai, minden más), zenék, filmelőzetesek, háttérképek vannak, sok közülük ingyenes.

    Vagy ott van az Apple iTunes storeja és AppStoreja, amiben ugyan ezek vannak + még filmeket is lehet kölcsönözni a telefonról (aztán egy kábellel kirakhatod a TV-re és HiFire és tökéletes minőségben meg tudod nézni)

    A Microsoft is hamarosan beindítja a saját mobil-boltját... szóval elég nagy a pezsgés most a téma körül, és úgy tűnik nagy jövője lesz neki.
  • tpeterr
    #6
    Csatlakozom az előttem szólókhoz.
  • davidka003
    #5
    Értelmes ember nem gazdagítja az ilyen Jambához hasonló szemét cégeket.
    Rendelsz egy csengőhangot az kerül mondjuk 1 emelt díjas SMS-be. -500 Ft
    Ekkora ők küldenek egy linket amivel letudod tölteni a telefonodra. Adatforgalmi díj: minimum 500 Ft.
    Egy csengőhang belekerül több mint egy ezresbe.
    Meg a szánalmas klubjaik, hogy ha feliratkozol a szolgáltatásra akkor küldenek hetente 2 csengőhangot 2 ezerért. Addig vonja le a pénzt minden héten amíg le nem mondod. Nagy faszság az egész.

    A netről meg ingyen letöltöd. Utána rá a telefonra adatkábellel vagy bluetooth-on.
  • Cat 02 #4
    Főleg most, h kb minden mobilt lehet gépre csatlakoztatni... :)
  • Dark Angel 666
    #3
    te adnál 340 forintot egy ócska csengőhangért ?
  • karajjj
    #2
    ezzel csak az a baj, hogy már minden szart rá akarnak sózni az emberre, közben hozzá lehet jutni mindenhez ingyen is...

    ennek pár évvel ezelőtt volt nagy piaca
  • netsound
    #1
    Magyarország. A helyzet olyan amilyen. A gazdaság és a politika megteszi a maga köreit. Bármilyen volt azonban helyzetünk európában vagy bárhol a történelem során bármikor is, a magyar nemzet végül mégis úgy híresült el a nagyvilágban mint egy tehetséges, szürke állományban gazdag régió. Az ötletes megoldások, a "jég hátán" is megélni képes nép, nem csak egy legenda, főleg most amikor a lista élére kerül az egzisztencia.

    Az internet és a mobilinternet, új lehetőségeket kínál az audiovizuális művészetek számára. Európa egyik legnagyobb piaca a lábaink előtt hever. A nyugat-európai trendeknek megfelelően Magyarországon is jelentősen fellendült az interneten értékesített mobiltelefonos tartalmak piaca. Aki kreatív, alkotó és nincs ellenére a közösen végzett munka, annak a lehetőség most kitárulhat. Aki otthonról, interneten keresztül szeretne dolgozni, +jövedelemhez jutni, azoknak behatároltak a lehetőségei.