26
  • craesh
    sztem meg ridley scott szar alak ehez a filmhez.... rohattul nem állja meg a helyét egy olyan rendezö aki a 80as években véletlen rámákolt a filmre. valszeg inkább a producerek segitették ott is. Ő maradjon csak a gladiátor, mennyei királyság meg az ilyen történelmi eposzainál (nincs velük semmi bajom) na de egy ilyesn Alien 2 szintü filmet soha az életbe nem fog ez a történelem tanár csinálni...

új arc kell mindenképpen rendezönek. a terminator 4 rendezöje tökéletes lenne, a lényeg hogy az öregek csak _segitsek_ öket, szal producer vagy vmi hasonló legyen, mint a spielberg mostanában, de azé ne ugasson sokat. lejárt lemzek már... lásd indy 4 stb.
  • Tikal #25
    lehet hogy én nem... de remélem a terminator 4 után már rá sem biznak semmit, bár nekem a két charlie angyalai után már gyanus lett volna a rendező, hogy csak nem kéne neki odaadni egy kult film folytatását...
  • Tikal #24
    ? t3-nál talán jobb volt, de sem mint önálló film sem mint a terminator és a judgement day mellett nem áll meg, és szégyent hoz rájuk....
  • bmw
    Csak csinaljak maaaar.... :)
  • sandor8206
    ja csak az a pöcs olyan "méltó" folytatást csinált, hogy valószínű nem lesz 5. rész, vagy ha lesz nem 200 millióból és nézheted 2 órán keresztül ahogy Connor egy Terminátorral beszélget, mert sok akció, CG nem lesz benne!
  • Inquisitor
    "... és valószínű az Avatár direktora nem vállalná el újból ezt a feladatot."
    Hát most be van táblázva vagy 5 évre J.C. Készül az Avatar, a Battle Angel, meg van 1-2 projekt függőben ... Avatar trilógiává fejlesztéséről nem is beszélve.
  • nkmedve
    S pluszz a harmadik, ezek mind elismertek voltak úgy kritikailag, mint közönségileg.
    A mostani rendezők a fél karjukat odaadnák, hogy ilyen portfóliójuk legyen viszonylag kezdőként.
  • nkmedve
    velem=vele

Velem nem volt akkor még semmi helyzet:P
  • nkmedve
    Azelőtt lógatta a lábát vagy reklámokat rendezett vagy valami :D
    Az Élien nem volt akkor olyan nagy projekt, senki se gondolta hogy klasszikus lesz belőle. Pont az a helyzet volt velem (előzmény és utóhang is) mint a Terminator első részével.
  • Kerub
    Jaaaaaa, mert te a Hullajó meg a Törjön ki a frász féle vicces filmek után nyugodt szívvel rábíztad volna a LotR trilogiát... LOL :D
  • Kerub
    És én milyen jól jártam mert ez a pöcs olyan jó filmet készített ami a T3-mal ellentétben végre tényleg folytatás.
  • Tikal #15
    igaza van a Foxnak...ezt kellett volna tenni a Terminatorral is, vagy Cameron vagy senki... de nem voltak ilyen határozottak és rábizták egy pöcsre...
  • sandor8206
    de az Alien előtt mit csinált R. Scott?
  • nkmedve
    Rendezhetnek filmet, de nehogy már a legelső projektjük egy klasszikus folytatása legyen, csináljanak egy teljesen különálló, kissebb költségvetésű filmet s abban bizonyitsanak.
    Ridley Scott a Szárnyas Fejvadász előtt csinálta az Alien-t úgyhogy bőven bizonyitot, Peter Jackson pedig nem egy elismert alkotást tett le az asztalra LOTR előtt (Braindead, Heavenly Creatures, The Frighteners)
  • Kerub
    Manapsàg a rendezõket reklámfilmeknél és klippeknél próbálják ki és onnét kerülnek át a film iparba. Lásd David Fincher. De pl a Constantinet is egy olyan faszi rendezte aki elötte csak klippeket. Szóval nekem nincsenek ilyen fentartásaim... Mi lett volna ha a studio annó nem ad lehetõséget Ridleynek a Szárnyas fejvadászra mondván h egy senki aki nem bizonyítot. Ez a rendező többet felmutatott már mint az aki a District 9-t rendezte, akit Peter Jackson egy rövidfilm után felkarolt. Ha már PJ ... te neki adtad volna a LotR könyveket az elötte lévő filmjei alapján?
    Szóval nekem nincs bajom az új arcokkal, főleg amíg nem studiók, hanem olyan rendezök fedezik fel öket mint Ridley Scoot akinek a választásában maximálisan megbízom.
  • Mister
    Reklámfilmek és klippek?
    Hát akkor tényleg alkalmas egy ilyen volumenű film levezénylésére... :D
  • djstefi
    szerintem is vagy Scott papa vagy Cameron bacsi kene a "director" szekecskebe keruljon. amugy az a bizonyos 4. resz nekem tetszett... ojan 2. reszes hangulata volt. eloszor loj , utana meg kerdez. :D
  • Broafka
    én szerintem nem kéne ezt erőltetni.
    Már a 4. résznek sem lett volna szabad elkészülnie.
    Amúgy most néztem meg nem rég az aliens-t (2. rész) és messze az a legjobb, és leghangulatosabb rész. Amúgy meg hihetetlen hogy a 80-as években készült, és még mindig megállja a helyét. Látvány ügyileg kiváló. Néhol még el is gondolkozom hogy hogy csinálták abban az időben
  • Kerub
    Azért nézz utánna a tagnak mielött ebből a fél információból ilyen következtetéseket vonsz le. Én megnéztem anno az eddigi munkáit (reklámfilmek, klippek) és maximálisan megnyugodtam az 5. filmmel kapcsolatban (persze úgy h Ridley az egyik producer :) )
  • tyuklepes
    Banyeg megnéztem ki ez a tag (Carl Erik Rinch), hát ... 3 filmhez volt eddig köze összesen, íróként, producerként vagy rendezőként, egyik sem egy ismert produktum, utoljára '96-ban, szóval kb. totál noname alak ... és erre bíznának egy legendát? Necces ...
  • Tetsuo
    ilyen a vilag..
  • Mister
    De értitek, ha RScott lányával járnék, akár rendezhetnék is 100 millás költségvetésű filmeket...
  • Darth Sith
    Vagy Cameron és Scott közös rendezésében készülne :) (najo álmodozást abbahagyom :))
  • Gilgamesh
    Szintén.
    Bár Ridley papára nem nagyon számítanék, már csak azért sem, mert az túl szép volna, hogy igaz legyen..
  • emp
    én meg egy pattanásig feszült, idegőrlő psichoterror verzióra szavaznék a'la 8.utas
  • csimmasz
    Ez most vagy nagyon jó(nem hagyják összegányolni,vagy nagyon rossz(el sem készítik).
    Én leginkább valami kaotikus hentelős filmet látnék szívesen amiben komoly fegyverek,katonák,és sok alien van!