13
  • Matula Lukaski
    #13
    Rasszizmusról szó sincs.Csak a zsidókat utáljuk, mint a büdösszart.
  • bvalek2
    #12
    Inkább otthon tegyenek rendet: Romanians flee homes after attack

    Mi magyarok még Olaszliszkán sem álltunk bosszút, mert civilizáltak vagyunk, és nem állatok. Belfast lakói viszont úgy tűnik még nem egyenesedtek fel (de tüzet már tudnak használni). Úgyhogy ne nekünk prédikáljanak
  • bbandika
    #11
    Szánalmas....
  • Sanyix
    #10
    Szerintem az összes fellépőnek jár egy golyó, mivel hülyék és egy nemlétező dolog ellen fröcsögnek. Magyarországon nem elterjedt a rasszizmus... magyarországon az ingyenélő, bűnöző ellenesség az elterjedt. Arról nem mi tehetünk hogy ez főleg egy sötétebb bőrű kisebbségre jellemző.
  • AranyKéz
    #9
    " amely a problémákért a kisebbségeket, a bevándorlókat okolja. A rasszizmus ellen együtt kell fellépni "

    rasszizmus != bevándorlásellenesség

    Szerintem ők se örülnének egy közel-keleti diktatúrisztánban nevelkedett, habzó szájú, zsidó- és kereszténygyűlölő idióta szomszédnak. Malmö, Amszterdam, Stockholm, Brüsszel, London, Párizs és egyéb városok lakói se örülnek neki.
  • Tetsuo
    #8
    lol :DD
  • Vorpal
    #7
    Legalább annyira reprezentálja a brit nép ezt a kezdeményezést mint amennyire a magyar politika Magyarországot.
  • fourgee
    #6
    Hm, pont a Brit Nagykövetség támogatja?
    Volt szerencsém az Egyesült Királyságban élni, született angolok között. A beszélgetésekből az jött le nekem, hogy a dolgozó bevándorlókkal nincsen bajuk, csak a segélyen élő bevándorlókkal. Valamint, egyszer szóba hoztam az olaszliszkai esetet. Erre a skót kollégám azt mondta, hogy "Fuckin' gipsies. They can make only trouble". Az angol főnököm meg azt mondta, hogy az ott élő "kisebbségiek" nagyobb terepjárókkal járnak mint az angolok (akik dolgoznak), és vastag arany nyaklánc lóg a nyakukban.

    Azért az eseményt támogató britektől megkérdezném, hogy mi a véleményük az angliai cigányokról...

    Ennyi erővel a Jobbik is támogathatna angliai rasszizmus elleni koncertet.
    :)
  • GG
    #5
    Fővédnökök: a Kárpátia és Jobbik :P
  • Adenoma
    #4
    mutasson már nekem valaki egy rasszistát.
  • bigjoe
    #3
    Rasszizmus volt van és lesz amíg rasszok lesznek.
    Érdekes, hogy például tapasztalatom szerint a kínaiak a legrasszistábbak..
    De ha elmész Afrikába vagy Jamaicába akkor is a bőrszíned miatt fognak megítélni.. Nincs megoldás sajnos.. Amíg beltenyésztésnek...
  • Vorpal
    #2
    Gondolom ezzel nem lesz gond a Szigeten - mivel lassan csak a külföldiek tudják megvenni rá a jegyeket.Eddig is 2/3 külföldi volt (bitte ein bier) - na de alibi bulinak ez is megteszi.

    Finoman megjegyzem társadalmilag sokkal fontosabb dolgokra kéne tanítani azt a korosztályt aki amúgy a legképlékenyebb - pl. ki a jobbik és mi a retorikája - mi a szociológia - mi a közgazdaságtan. Mi elmentünk volna kinn van a minisztérium és jó-mókás szakemberek.
  • Hunreal
    #1
    Jaj de dívat mostanság ez a rasszizmus... Látom, azért még abban a bizonyos 2%-ban van még idióta...
    De ha már itt tartunk, akkor kik ellen lépnek fel? Kiknek szól ez? Feketéket, sárgákat inzultálnak itthon? Esetleg a drágalátos nem dolgozunk, segííílyes áldozatok azok? Vajon Olaszliszka - Szögi Lajos, Kiskunlacháza - H. Nóri és mondjuk Cozma is rasszistázott..?