7
 • Baliquez
  #7
  Csináljanak előfizetéses játékokat két heti ingyenes kipróbálhatósággal. Ja, hogy ahhoz folyamatos termékfejlesztés kell, időszakos upgrade-ek, szakértői háttér, bónusz kontent satöbbi? Filmből meg készítsenek olyat ami versenyképes áron újszerű és csak moziban átélhető élményt ad. Fektessenek be, fejlesszenek technológiát. Zenéből meg csináljanak minőséget feleannyiért. Nagyon ideje van már hogy átrendeződjön a piac, leginkább a kereskedők és a naplopó semmirekellők sírnak a letöltésért (az ő munkahelyük szűnik meg), amelyik cég innovatív az meg él és virul a válság dacára (és veszik fel az embereket). Ríjjanak hát, nem kár értük, részemről fordítok egy lapát fődet a sírjukra. Nőjjön rajta új világ.
 • Throme
  #6
  Ezek a jogvédők nem a médiában dolgozók állását féltik, hanem a sajátjukat!!! Gondolom nagy eredményeket nem tudnak felmutatni és a média elgondolkodik azon, hogy a saját jogvédelmükre kifizetett rengeteg zseton nem jön vissza, csak a jogvédő cégek élnek mint hal a vízben!

  Azzal én is egyetértek, hogy ha nem lehetne letölteni semmit a netről, akkor sem ugrana meg a műsoros CD - DVD vásárlás (kb +10% talán).
 • Adenoma
  #5
  munkahelyeket szüntetnek meg, és újakat nyitnak.

  vagy mégis, mire fogy annyi dvd? mire kéne otthon írható dvd? és a cd éra? kik, ha nem a warezosok viszik majd le a blú réj árát? dvd-dl+-t miért csak a xbox360 tulajok veszik? vajon azokat a gyártósorokat majmok őrzik?
 • kadar1
  #4
  Ki a kutyát érdekli ? Engem nem..Nem kell egy új filmet 6eft ért adni ..
 • bigjoe
  #3
  Idióta demagóg barmok!!!! A kedves internetező ugye letölt mindent amit lehet, DE ha nem tölthetne attól még nem venné meg!!!!!!!!!
 • TeDDyRuSh
  #2
  A gyártásban és értékesítésben biztosan szűnt meg, de a világválság ezt a dolgot jobban felnagyította és most ezt is meglovagolják a jogvédők a hatásos kampány érdekében.

  Mondjuk a taktika nem rossz:)
 • pixx
  #1
  2 éve láttam a Média Marktban, hogy a szoftverkalózkodás miatt 2 óránként megszűnik egy melóhely az szoftveriparban. Most akkor nem szűnt meg az a kb.7000 állás két év alatt? Kamu az egész...ahogy mindig is az volt.