13
-
carlos66 #13 Vajon mennyit tejelnek ezeknek a vadaknak egy ilyen akcióért? -
amitakartok #12 Mélyen egyetértek! Azért az az EA=ELECTRONIC ANTICHRIST cucc kicsit durva... -
#11 LOL! -
zidder #10 Én meg neked üzenem hogy feltételezéskre nem alapozunk:) -
#9 Az első három hozzászólónak üzenem, hogy minél hamarabb kezdje el megtanulni értelmezni az elolvasott szöveget. Ez a tüntetés KAMU. Az EA bérelte fel őket! ééááááá -
#8 én nekem csak 1. a westwoodot soha nem fogom megbocsájtani nekik ennyi :D:D:D -
cateran #7 Hmm, mondjuk maguknak? Eddig se döltem el a Dante's Inferno-tól,de igy mégúgyse érdekel....ha ott lettem volna? jót nevetek az emberi hülyeségen... -
tomcsa4 #6 Kinek ártottak evvel a kis cécóval? Persze neked nem ütött akkorát (nekem sem), mivel így utólag elmondva nem nagy szám. De ha ott lettél volna, biza másként vélekednél szerintem. Szerinted :) -
cateran #5 Hajrá EA...remélem kiadják majd azt a könyvet,ahonnan ilyen 5leteket szednek,mondjuk "Hogyan égessük magunkat profin?" vagy valami ilyesmi cimmel.....
Megcsinálnak 1 kamu tüntetést és utána még be is vallják....vajh süllyedhetnek-e még lejjebb? -
Indigo #4 Végigolvastad a cikket?
Amúgy én is szánalmasnak tartom az EA-t. -
zidder #3 Painkiller ellen miért nem tüntetnek?:) ottis a pokol minden bugyrát végig kell járni miközben Éva mellei majd kiverik az ember szemét a videókban:D -
zidder #2 Valahol azért meglehet érteni a hívő embereket, de azért ez tényleg túlzás. Akinek nem teccik ne jáccon vele. -
AbyssLord #1 Szánalmas...