Tüntetés az Electronic Arts ellen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vajon mennyit tejelnek ezeknek a vadaknak egy ilyen akcióért?
Mélyen egyetértek! Azért az az EA=ELECTRONIC ANTICHRIST cucc kicsit durva...
ffxi
LOL!

Fákjúal!

Én meg neked üzenem hogy feltételezéskre nem alapozunk😊
Falcon87
Az elsõ három hozzászólónak üzenem, hogy minél hamarabb kezdje el megtanulni értelmezni az elolvasott szöveget. Ez a tüntetés KAMU. Az EA bérelte fel õket! ééááááá

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

gabber a hun
én nekem csak 1. a westwoodot soha nem fogom megbocsájtani nekik ennyi 😄😄😄

Hmm, mondjuk maguknak? Eddig se döltem el a Dante's Inferno-tól,de igy mégúgyse érdekel....ha ott lettem volna? jót nevetek az emberi hülyeségen...
Kinek ártottak evvel a kis cécóval? Persze neked nem ütött akkorát (nekem sem), mivel így utólag elmondva nem nagy szám. De ha ott lettél volna, biza másként vélekednél szerintem. Szerinted 😊

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Hajrá EA...remélem kiadják majd azt a könyvet,ahonnan ilyen 5leteket szednek,mondjuk "Hogyan égessük magunkat profin?" vagy valami ilyesmi cimmel.....
Megcsinálnak 1 kamu tüntetést és utána még be is vallják....vajh süllyedhetnek-e még lejjebb?
Végigolvastad a cikket?

Amúgy én is szánalmasnak tartom az EA-t.

Painkiller ellen miért nem tüntetnek?😊 ottis a pokol minden bugyrát végig kell járni miközben Éva mellei majd kiverik az ember szemét a videókban😄
Valahol azért meglehet érteni a hívõ embereket, de azért ez tényleg túlzás. Akinek nem teccik ne jáccon vele.
Szánalmas...