Arcképek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D

\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
abbahagytam 😄
bocsi 😊
Másrészt meg elég nagy baj ezeknek a szerencsétleneknek hogy így néznek ki nem kéne még pluszba röhej tárgyává tenni vagy kinevetni õket.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"