15
  • winnie
    "Amúgy a cikk írójának: A Fel! nem mese! Az a mese, amit anyukád lefekvés előtt felolvas neked a könyvből, hogy el tudjál aludni. A Fel! animációs film... na jól van ez már csak kötekedés:) (de akkor is)"

pláne, hogy eléggé "durva" lett a végeredmény, gyerekkel tuti nem fogom megnézni.
  • Barakukk
    Amúgy régen tök jó volt, amikor a Titanic volt a moziban, az valami 10-12 hétig volt a magyar listán és a Copland volt a "legyőzője". De még egy ilyen átlag blockbuster, mint az Armageddon is 4 hétig volt a lista élén. Egy hét után nem dicsőség bárminek is a legyőzése. Az meg természetes, hogy hétköznap jobban teljesít a Másnaposak, hiszen a Fel! családi film révén, hétvégén sokkal népszerűbb az egész család számára, míg a Másnaposak célközönsége hétköznap is elmegy moziba. Hétvégén még fordulhat a kocka.
  • Barakukk
    Szerintem a Terminator Megváltás nem azért lett bukta, mert rossz, az első hétvégén akkor is megnézték volna nagyon sokan, a rajongókat mit érdeklik a kritikák, legalább is csak egy kis réteget taszíthat el az a 33%-os arány. Viszont, hogy McG két héttel a premier előtt nyilatkozta, hogy a DvD változat 30-40 perccel hosszabb, tehát ha megfordítjuk az egészet, akkor kiderül, hogy ennyi jelenetet vágtak ki belőle. Valljuk be őszintén, akik láttuk a filmet, hogy nagyon jól látszik a kész terméken a hiányosság. Nyilván a film minőségére, karakterek motivációira és a logikátlanságokra is pozitív (esetleg negatív) hatással lehet, ha a DvD/BD változat teljes R korhatár besorolású változatát nézzük meg. Ez lehet a válasz, hogy az átlagember talán nem is akarta kifizetni a csonka filmért a jegyárat, hanem majd a vágatlan DvD változatot szeretné megnézni. A logikátlanság pedig, nos gondoljuk már végig a Terminator első részét! Amúgy tényleg üresebb, meg nem olyan hangulatos, de hát erre már akkor számítottam, amikor McG neve jelent meg az imdb-n a rendezői státuszban.

Amúgy a cikk írójának: A Fel! nem mese! Az a mese, amit anyukád lefekvés előtt felolvas neked a könyvből, hogy el tudjál aludni. A Fel! animációs film... na jól van ez már csak kötekedés:) (de akkor is)
  • tyuklepes
    Mármint a 2. részt láttam moziban, és a 4.-et is, és tetszett. Mindegy, a lényeg, hogy hanyagoljuk már a #10-hez hasonló stílust. Tolerálni kéne egymás véleményét ... (én sem tettem tudom. Mea culpa, mea maxima culpa)
  • tyuklepes
    Igazából Te ki a Repedt Here vagy, hogy így leszólsz bárkit, mert le merte írni a véleményét? Reagálni lehet, de ÍGY? (Igen, én ismerem a sorozatot, a 2. részt moziban<<!>> láttam, és tetszett, ha nem is hagyott bennem maradandó nyomot ... most akkor kezdjem én is tépni a szám, hogy 'gravicom egy idióta, meg ki kéne tiltani a hozzászólók közül, mert hülyeségeket írkál?' Na ugye ...) Mindenkinek joga van a véleményhez, másnak meg az ellenvéleményhez, de moderáld már magad ...
  • gravicam
    Kedves Narumon! Te és a hozzád hasonlók AZONNAL felejtsék el azt hangoztatni, hogy a Terminator 4 jó. Lehet még fiatal vagy és nem láttad a korábbi részeket (ezesetben talán elnézhető neked) vagy egy olyan suttyó vagy, mint azok, akik mellett volt szerencsém ülni a moziban és azt hangoztatták hogy de k**va jó volt ez! A Terminátor 4 EGY RAKÁS SZAR. ISZONYATOSAN ÜRES ÉS GYENGE FILM. Én szemet szoktam hunyni és elsiklok logikátlanságok felett, de amilyen szinten ez ebben a filmben jelen van, egyenesen felháborító, hogy merészeltek ilyen forgatókönyvet összerakni. Hibák tömkelege, motiváció nélküli cselekmény. Egyszerűen íztelenül nyúlt hozzá a rendező a filmhez, MCG-nek fogalma sincs a terminator-feelingről. Ilyen szinten elrontani egy legendát ritkán látni. McG-t egyszerűen agyon kéne lőni és kitiltani a szakmából végérvényesen. Nagyon remélem, hogy minél kevesebb bevétele lesz, bukjon csak meg, hogy véletlenül se legyen kedvük folytatni.

winnie: te is gondolkodj már, aki szerint rossz, az ezt mondja tovább nem egy embernek...és további nézőket veszít. Persze benne van, hogy terminátorról van szó és vannak emberek (mint pl én is), hogy bármit hall a filmről, mindenképp megnézi.
  • TeDDyRuSh
    Nekem keddi frissítésem van, amiben nem kicsit veri meg a másnaposok az UP-ot. 1,5 millát vert rá amcsiban napi szinten:) Star Trek stabil 5., Terminátor 6. és szerencsénkre átlépte már a 100millát amcsiban(107,4), így talán van esélye a rajongóknak, hogy a jó világbevételek után legyen 5. rész. A végén kiderül, hogy nullszaldósra ki lehet hozni.

Lehet 7végén megnézem moziban, erősítek neki egy kicsit:)
    Friss lista (USA 09.06.09.):

1. Másnaposok - 6,6m össz.: 59,2m
    2. UP! - 4,9m össz.: 146,8m
    3. Land of the Lost - 1,8m össz.: 22,5m
    4. Éjszaka a M.2 - 1,6m össsz.: 130,4m
    5. Star Trek - 0,92m össz.:224,5m
    6. Terminator - 0,9m össz.: 107,4m
    7. Angyalok és Démonok - 0,78m össz.: 117,6m
    .
    10.X-men W. - 0,22m össz.: 174,7m

A Terminátort csak a világnézettség tudja megmenteni, mint az X-men W-t.
  • winnie
    anyám, gondolkodj már...

hogy szerepelne rosszul azért, mert rossz? aki szerint rossz, az is megnézte. ergó?
  • cateran
    Minekutána a látvány meg 0 mégis mi tetszett benne? Triviális hibáktól hemzseg a film: sok duma,kevés robot,kevés harc,nyálas vég...a 2 másik befejezés klasszisokkal jobb szvsz...
  • Yany
    Ma néztem, nekem is tetszett. Kicsit hiányoltam belőle a történetet, a tartalmat, de ettől függetlenül teljesen korrekt élményekkel gazdagodva távoztam a moziból.
  • Dynamic
    húbazzeg...tényleg?
  • winnie
    azért szerepel ilyen rosszul, mert mások szerint meg nagyon rossz.
  • salieri
    még jó, hogy a pontosított adatok alapján a Másnaposok (Hangover) leverte a Pixar filmet, még ha nagyon kevéssel is...
  • kukacS3K
    doghouse jólehet, azért benne van még a kidult-adulthoodból a főszereplő meg a this is englandből a főszereplő csak hát ez mind angol film
  • narumon
    Terminator 4 nem tudom miért szerepel ilyen rosszul, szerintem nagyon jó.
    Will Ferellnek meg a Stranger than Fiction lehetett volna az űber filmje, ha a vége nem lenne elbaszva úgy ahogy. Egyébként a film 95%-a szerintem tökéletes.