11
 • evetke007
  #11
  No meg brucevilice se tud manapság csak úgy C4-eshez detonátort fabrikánli mivel a TFT nem pukkanik
 • galocza
  #10
  az nagyon is fontos volt, megtudhattuk, hogy az lcd elterjedésével harmincikszről huszonikszre csökkent a monitorok okozta balesetek aránya.
  ez lényeges, az ilyen információért élek ! 8)
 • [HUN]FaTaL
  #9
  Ejha mekkora meglepetés. Évről évre a processzorok is jobbak lettek. Ehhez a csodálathoz elemzés kellett? Mai nap ez már a második ilyen faszság, az IT cafen is volt egy tanulmány (szintén amerika) miszerint veszélyes a PC a gyerekekre mert felbukhat a kábelekben meg ugrál a tetején meg ilyesmi.
 • Lame
  #8
  Erdekes, en pont az ellenkezojet figyeltem meg. Inkabb egyre szarabbak lesznek a gepek. Ahogy novelik a felbontast ugy lesz egyre gyengebb (mosott, eletlen, rajzszeu) a kepminoseg. Kompaktbol kb a 6 megapixel koruliek voltak a legjobbak. A Canon EOS 300-as ota is csak egyre szarabb a sorozat. Amikor elokerulnek a eos 300-al keszitett kepek meg mindig megdobbento milyen jo minoseguek, ez a 450 a proso nyomaba sem er.
 • Banano
  #7
  Ezen viszont ugyancsak nevetnem kell.
  Az amerikaiak biztos hülyék ehhez....
  Ez olyan mintha azt mondtad volna hogy ,,Japánnak fogalma sincs a digitális világról " DDD
  Szóval attól még hogy pár idióta amerikai elkészítette ezt a csodálatos elemzést , attól még ilyen téren biztos h nem hülyék, lehet hogy nem tudják hol van Európa de ehhez azért értenek.
 • Banano
  #6
  "Egy amerikai elemzés szerint az utóbbi években jobbak és olcsóbban lettek a fényképezőgépek"

  AZTAMINDENIT MEKKORA ELEMZÉS EZ !!!
  Ugy évekeken keresztül éjjel nappal dolgoztak ezen?!
 • roliika
  #5
  Az amerikaiaknak kell, mert e-nélkül nemtudják..ésmost képzeld el, teljes sötétségben élték volna le életüket (na nem mintha így nem azt tennék). Lehet ezt azért jelentették ki, mert sok amcsi a már nem gyártott gépeket keresi.
 • KillerBee
  #4
  Ha nem olvasom ezt az elemzést, hülyén halok meg.
 • Tinman #3
  "Egy amerikai elemzés szerint az utóbbi években jobbak és olcsóbban lettek a fényképezőgépek."

  NEBRASZKA!!!
 • mikloss
  #2
  Ha nem írják le a címben akkor magamtól sosem jöttem volna rá!
  Ez kb. olyan megállapítás mint: Ami távolról kicsi az közelről nagy.
 • galocza
  #1
  tééhéényleg? egyre jobbat kapunk pénzünkért évről-évre? fene se gondolta volna...
  persze ez sem annyira egyértelmű: fórumokat olvasgatva azért sokan visszasírják a régebbi típusokat - van ki canon s5-öt pártol sx10-zel szemben, fuji ultrazoomnál is olvasgattam hasonlót (típusra nem emlékszem, tán 6500 a favorit). tudom, nem kompakt felsőkategóriáról volt szó a cikkben, de tudok lejjebb is hasonlót: visszasírom a canon 710is-t, amit odaadtam anyukámnak, tőle meg ellopták. az utód - nincs meglepetés, 590is.
  szenzorméret nem változik, megapixelháború dúl - elektronika, funkciók, kezelhetőség javul - szóval azért a magamfajta idétlen kattintgatónak igazak a fentiek...