Csúzli

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rayden02
Mi kiskorunkban a bratyival ezt használtuk fel!

Lõttük a tehervagonokat ezerrel!<#hehe>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

tommygear
lolllllll
vizes
Hm... Melléfogtam, a topik címérõl (csúzli) ez jutott eszembe:

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

hungary27
nekem van 1 horgész csúzlim és multkor pecáztam és löttem 1 kacsát vagy mit a vizen, nem halt meg mert visszajött a viz alól
tommygear
JEJE
DeerHunter01
képet 😄

\"Erről van szó!\"

tigeroo
nemtom elképzelni
jutubvideot vagy hazucc 😄D

-tRs-Landor

sokkal probb csuzlit tok könnyebben

kell hozzá 1 plusszos doboz a zárt végét le kell vágni v 1 olyan alaku csõ

akkor kell 1 gumikesztyu v 1 ovszer gumikesztyü jobb

levagod az 1ik ujját felhuzod kicsit a csõre és beföttes gumival ráfogatod v vmivel na ezzel geci erosen lehet csapagy golyot lõni ill mindenféle golyot 😄
tommygear
szivesen
DeerHunter01
Jólvan,kérdeztem ennyi kész.
Köszönöm a válaszokat.

\"Erről van szó!\"

Csabesz6
de az halászat

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

jackcsabi
Nekem már sikerült 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Hegi90
bõvebben: ez kb olyan, mintha olyan bolti zacskós levesbõl csinálnád a bogrács gulyást. Remélem ezzel mindent elmondtam 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
már bocs de hogy lehetsz ilyen hülye, hogy ilyenekért pénzt adsz? 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tigeroo
hát kb
hálóval mióta lehet horgászni? -.-"
kas123
hálóval halászni szokás <#idiota>

Ritka bonyolult gép.
Kell hozzá egy gumi, egy Y alakú merev valami, és kész is...

Ne vedd b...ogatásnak, de nyissak egy "készítsünk faéket" topicot?

jackcsabi
Horgászni általában pecabottal szoktak vagy hálóval <#idiota>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Nekem anno nem tellett ilyen drága csuklótámaszosra, így megvettem az olcsóbbat és a kosár helyett egy bõrdarabot tettem. Mi csapágygolyóval, meg 10-es anyával lövöldöztünk, ami nem kicsit életveszélyes.

Tyler1
én is faterral csináltattam mindig, de a legjobb egy fémbõl készült csúzli volt kb mint a képen, csak abba U alakú szeg kellett asszem de az szakította át még a bútorlapot is xDD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DeerHunter01
köszi a válaszokat majd hétvégén megcsinálom ha összejön.
az a lényeg hogy jó erõs legyen 😄

\"Erről van szó!\"

faterommal is, sõt még nagyfaterommal is csináltam gyerekkoromban, csak tejgumi, biciklibelsõ, vagy bõrfoci belsõ kellett hozzá, meg egy jó erõs ágas
REPS0L
asszem kerestem egy keményebb Y alakú ágat, arra befõttes gumit, egy csavar, oszt csóközön.
ezzel a módszerrel már halat ölsz, nem etetsz.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

DeerHunter01
Hello.
Volt egy ilyen csúzlim pár hónapja amin elszakadt a gumi. Eladtam ismerõsömnek mert már nem is érdekelt annyira.

Ugyanez volt.

Már nem szertnék érte pénz kiadni,ezért arra gondoltam hogy saját magam késziteném el.
Ti csináltatok már ilyet ?
Ha igen akkor irjátok már le hogy hogyan pls.
Horgászatra is jólenne mivel jön a nyár, meg hülyülni is vele 😄

\"Erről van szó!\"