24
Jön Jackie nővér és a főszereplő nem más, mint Edie Falco(OZ, The Sopranos)
-
eddaniel #24 A hetedik évadhoz csak az első négy részhez van magyar felirat, kérünk a többihez is, kösz. -
#23 A Showtime csatorna már be is rendelte a 3.évadot!!
-
#22 2.évad premier ma! -
#21 -
#20 jön a Viasatra februárban a Jackie nővér (Nurse Jackie)
-
#19 vége az első évadnak!! 2.évad is lesz, ez már az els őrész után eldőlt:D
a feliratok az utolsó részekhez még nincsenek... -
#18 kúrvajó, egyre bonyolódik a szitu Jackie körül... -
#17 6.rész is nagyon jó volt, durván elintézik abban a kórházban a dolgokat:D
és az a Tourette szindrómás dokixD érdekes betegsége van... -
#16 kúrvajó rész volt! sokkal több poén volt mint az eddigi részekben:D
kíváncsi vagyok mi lesz akkor ha vki rájön hSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jackie már házas és h gyerekei is vannak... mert kúrvára úgy tudja mindenki h egyedülállóXD -
#15 jee^^ nemtom miért állt le a fordítás...
végre vki aki nézi rajtam kívülXD -
#14 Végre van felirat az 5. részhez -
#13 ITT olvashattok egy cikket, miszerint a Nurse Jackie és a Hung egy új műfajt teremtett meg, ami egyben sikernek is néz ki a nézettség miatt. Ez nem más, mint a félórás dráma...
Szerintetek? -
#12 4.rész jó volt nagyon,drámai, kezd bonyolódni kicsit a szitu Jackie körül, nagyon jó sorozat^^ -
Monoton #11 Tervezem elkezdeni, de most az NCIS maraton közbeszólt :D -
#10 3.résznek kicsit olyan töltelékepizód szaga volt, de számomra még mindig élvezetes^^
felirat is van...
nézi vki rajtam kívül ezt amúgy? -
Phat Smoker #9 nálam még hátra van ez a bizonyos két rész.
amúgy biztos nem lehet rossz, ha már ennyi jót írnak róla, de vhogy nekem fejre nem tetszetős ez a nőrsz dzseki. ;) -
#8 első 2 rész letudva, részemről alap a folytatás, kegyetlenül bejön ez a sorozat:) nagyon el lett találva, tudtam én h jó lesz^^ bejön ez a fekete komédia;)
Sorozatjunkie pilot kritika -
Monoton #7 Holnap megnézem az első részt. Alapból nem is akartam elkezdeni, nem hiszem hogy az én világom de meggyőztek a pozitív kritikák. -
#6 magyar felirat is kész az első részhez, lehet nézni(rem lesz vki rajtam kívül isXD) -
#5 Minden idők legnézettebb premierjét hozta a Nurse Jackie a Showtime-on (1M néző), a csatorna pedig az 1. rész után be is rendelte a 2. évadot!!
-
#4 ez igaz, lehetne:) de sztem jó lesz ez;) -
#3 ez a fájadlomcsillapító-függőség olyan eredeti hogy mindjárt üvöltök...a ház dokiban is ellőtték...weeds az vicces...ezt nem tudom milyen lehet, asszem a pilotot benyomom... -
#2 kicsit lehetne eyecandybb -
#1 Nurse jackie
A sorozat alapfelállása annyi, hogy van ez a Jackie nővér, aki még törődik a betegekkel, míg a doktorok csak lazáznak. Nem kell aggódni, Jackie-nek is megvan a maga keresztje, tudniillik fájdalomcsillapító függő, mivel pokolian fáj a háta, de a munkát nem akarja otthagyni, még.
Akik nézik a Weeds(Nancy ül a fűben) című sorozatot, azoknak szerintem kötelező bepróbálni:)
Nálam a nyár egyik legjobban várt sorozata, remélem nem fog csalódást okozni, premier ma lesz amcsiban!
Promó videó: