9
Rajzfilmes stílusú mmorpg
  • SG fan
    #9
    Hmm érdekes, azt hittem többen beszélnek majd itt! Na mindegy akkor frissítsük fel ezt a topicot! WIZARD101! Magyar Facebook oldal!

    Magyar Wizard101 Facebook oldal
  • spawn12
    #8
    Wizard101-en elakadtam a 10es szinten mert, hogy a többi küldetést megcsináljam ahhoz más világba kell mennem de azok a világok fizetősek szóval segítség?!
  • Kry
    #7
    Vki jáccik még vele? :D én most szedtem le illetve próbáltam ki, csakhát ahogy nézem jó néhány dologért fizetni kéne benne :P
  • KicsiMonkey
    #6
    Letöltöttem...Egész jól elvoltam vele :)
  • Solid Snake
    #5
    Jóféle
  • Gubberx
    #4
    Fura egy játék de jópofa:)
  • jackcsabi
    #3
    Én is (ték)
  • Viktor99
    #2
    Érdekes...
    (Én Wizardynak olvastam :D)
  • Probatbicol
    #1
    Aranyos és szórakoztató nyugati stílusú mmorpg, Wizard City életéről. Itt mindenki varázsló, hét iskola - tűz, jég, élet, halál stb.- közül lehet választani, hogy melyik spelljeit akarja a kis varázslótanoncunk leginkább használni.

    A garafika meseszerű, persze nem kell hipermodern megoldást elképzelni, a maga stílusában pont jó, nekem - valószínűleg a téma miatt- sokszor a néhai Discworld ugrik be. A megjelenítés erőssége a spellekben van. A csata ugyanis kártyázással történik, a megidézett szörnyek a kártyalapokról megelevenednek és roppant látványos animációban támadják meg az ellenfelet.
    A gyakorlatban a harc úgy néz ki, hogy ha megtámadsz egy mobot akkor a karaktered és a mob is a közelben található csatamezőre fut és kezdődik a kártyaparti. A csatamezőn egyszerre 4 játékos és 4 szörny lehet jelen, egy csatához bármikor csatlakozhat egy új játékos amíg van szabad hely, ilyenkor általában egy újabb mob is belép a harcba.

    A harchoz mana-ra van szükség, ha ez elfogy akkor újra kell tölteni, ezt érdekes módon oldották meg, a fővárosban van egy vidámpark ahol különböző minijátékokat lehet játszani, ezek egyszerű kis platform, vagy logikai játékok, ha ebben elég ügyes az ember akkor a mana feltöltődik, ill lehet gyűjtögetni a világban mindenütt fellelhető kis fényeket ezek is töltenek mana-t vagy hp-t.

    Van housing a játékban és az igényességre jellemző, hogy MINDEN quest élő hangon is elő van adva.

    A játék már megy egy ideje, én csak most bukkantam rá, de számomra meglepő volt, hogy rengetegen játszanak vele, szinte sosem kell egyedül küzdeni.

    A pvp párbaj arénában zajlik, valószínűleg a játék legszórakoztatóbb része, lehet 1 vs 1, 2 vs 2, 3 vs 3, vagy 4 vs 4 és az én tapasztalatom szerint azonnal lehet csatlakozni, várakozni nem nagyon kell.

    Előnye még, hogy először csak kis adatmennyiséget kell letölteni a játékhoz, a többi területet menet közben tölti le, ha jó a netkapcsolat akkor gyakorlatilag semmit nem kell várni, mert a tutorial alatt letölti a kezdő területeket.


    Honlap

    Gameplay 1 - csata

    Gameplay 2 - barangolás a világban