vicces tetkók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nan76
humorosból..de ide is jó
(én ilyet ha fizetnének SE varratnék fel magamra!!!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

DanielT
Úgy, hogy nem ugyanaz az ember...
Ez egy állat

Tyler1
azt nem értem h lehet h mindig más ábra van az arcán....na de mind1 látom te ezen a szakon végezted a tanulmányaidat szóval nem vitatkozok mester!!!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DanielT
Te egy nagyon okos és tájékozott ember vagy. Szakértõ. De magabiztos az mindenképp.

Ez a kamutetovált kéményseprõ még az interjúra sem fürdött meg.

Sõt! Még a Guiness rekordok könyvébe is bepúderezte magát!

"A világ legtöbb tetoválásával rendelkezõ embere

A tetoválás öltöztet - állítólag. Bár egy-egy apró pillangó vagy nonfiguratív motívum inkább csak egyfajta személyiségjegynek tekinthetõ, Lucky Diamond Rich méltán nevezheti öltözéknek tetoválásait.
Az ausztráliai születésû Lucky tartja ugyanis a világcsúcsot a legtöbb tetoválás tekintetében. Elsõként õ is a hagyományos módon kezdte: egy-két színes tetkóval indított, majd egyszer gyûjteni kezdte a különbözõ tetoválásokat világszerte - a saját testén. Amikor aztán minden porcikáját festés borította, elhatározta, eltünteti az egészet: ekkor boríttatta be a teljes testét fekete tintával - még az olyan helyeken is, mint a szemhéja, az ujjai köze és a fülei belseje."
Tyler1
ez a hegtetoválás, abból is a legszarabb 😄
de igy arcot nem lehet tetoválni, fõleg mivel még a szeme körül is fekete! most fogd meg a szemhéjad vagy a szemüreged és gondolj bele h lehetne ott tetoválni! meg az orrnál semmi bõr nincs ahova a tinta menne, húsba meg nem tetoválhatnak!

nan76
jéé..és friss s**a selyemsonkát húznak le a fejérõl....na ez már beteg!!!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

DanielT
Persze, hogy nem tetoválták. Kéményseprõ és kormos a feje. Nézd meg ezt a sorozatot ahol málnalekvárral kenegetik be a fejét!

Dehogy gondoltam én komolyan bármit is... <#wilting>
Tyler1
te se gondolod komolyan h ezt tetoválták????

nan76
Úramég..omg..omg..jesszusom..<#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#wow3><#boxer><#vomit>

DanielT
jackcsabi
Aki képes így tetováltatni magát az beteg...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

nan76
Õ is igen szép😊

Davidus
biztos érdekli

V9ykn8_TZL0

DanielT
Ezt gondold át újra sasszem 😄

Hayni
Hayni
Hayni
Tyler1
látszik h festék! a tetoválás nem fénylik! szemüreget nem tetovál még az isten se, fõleg feketére az egészet!

Atti12
símaszkos bankrablónak még jó lehet 😊

DanielT
Dehogy igazi, Turbórágós matrica.
w77d
ha ez igazi tetkó, akkor a csávó egy életre elintézte, hogy nem kap se munkát se családot.. gratula <#zavart2>

jackcsabi
Nos ezt énis látom, azthittem van valami komolyabb poén is mögötte mivel mindenhol ilyen reagálásokat láttam rá: "SAD? SAD?:S:A?D:A?:SA" -.-

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Mit nem értesz? 😄 A csávó a karjára akarta tetováltatni a nõje képét, a tetováló pedig istenesen elbaszta 😄 Mivel a tetkón egy torz vigyor, mintsem egy szép mosoly van 😄

jackcsabi
Na mostmár elég!<#duma>
Már vagy 1 éve mindenfelé linkelgetik ezt a képet, de még mindig nem értem!? Valaki elmagyarázza?😮

Davidus
😄D

V9ykn8_TZL0

nan76
uhh..na ez sokkoló..mondjuk este jönne velem szembe egy ilyen és besz*rnék azonnyomban..

NeverwinterKING
sztem ez jól néz ki. mi ebben a vicces?

\"You are fucking crazy people!\"

Matthew Prosac
úristen tényleg vannak ilyen hülyék?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
hát nem szép? xD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac

mila69en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kemszi2
láttam de mondom hátha valaki megcsinálja😄
photoshop

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

kemszi2
mila69en
<#zavart1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Klasszikus 😄

ScarY MAN
azért vicces is xD

én szakadok rajta xD

...

Tyler1

Tyler1
pl ilyen:

ez nem h nem vicces hanem szar!!!!! 😄

Tyler1
lehetett volna vicces és béna tetkók, mert bénából több van mint viccesbõl!

nan76
de ez nem googli hanem ....

nan76
ilyesmikre gondoltam: