45
vicces tetkók
-
#45 humorosból..de ide is jó
(én ilyet ha fizetnének SE varratnék fel magamra!!!
-
#44 Úgy, hogy nem ugyanaz az ember... -
ba32107 #43 Ez egy állat -
#42 azt nem értem h lehet h mindig más ábra van az arcán....na de mind1 látom te ezen a szakon végezted a tanulmányaidat szóval nem vitatkozok mester!!! -
#41 Te egy nagyon okos és tájékozott ember vagy. Szakértő. De magabiztos az mindenképp.
Ez a kamutetovált kéményseprő még az interjúra sem fürdött meg.
Sőt! Még a Guiness rekordok könyvébe is bepúderezte magát!
"A világ legtöbb tetoválásával rendelkező embere
A tetoválás öltöztet - állítólag. Bár egy-egy apró pillangó vagy nonfiguratív motívum inkább csak egyfajta személyiségjegynek tekinthető, Lucky Diamond Rich méltán nevezheti öltözéknek tetoválásait.
Az ausztráliai születésű Lucky tartja ugyanis a világcsúcsot a legtöbb tetoválás tekintetében. Elsőként ő is a hagyományos módon kezdte: egy-két színes tetkóval indított, majd egyszer gyűjteni kezdte a különböző tetoválásokat világszerte - a saját testén. Amikor aztán minden porcikáját festés borította, elhatározta, eltünteti az egészet: ekkor boríttatta be a teljes testét fekete tintával - még az olyan helyeken is, mint a szemhéja, az ujjai köze és a fülei belseje."
-
#40 ez a hegtetoválás, abból is a legszarabb :D
de igy arcot nem lehet tetoválni, főleg mivel még a szeme körül is fekete! most fogd meg a szemhéjad vagy a szemüreged és gondolj bele h lehetne ott tetoválni! meg az orrnál semmi bőr nincs ahova a tinta menne, húsba meg nem tetoválhatnak! -
#39 jéé..és friss s**a selyemsonkát húznak le a fejéről....na ez már beteg!!! -
#38 Persze, hogy nem tetoválták. Kéményseprő és kormos a feje. Nézd meg ezt a sorozatot ahol málnalekvárral kenegetik be a fejét!
Dehogy gondoltam én komolyan bármit is... -
#37 te se gondolod komolyan h ezt tetoválták???? -
#36 Úramég..omg..omg..jesszusom.. -
#35 Akkor ezekre mit mondasz? :D
Lapozgass! :D -
#34 Aki képes így tetováltatni magát az beteg... -
#33 Ő is igen szép:)
-
#32 biztos érdekli -
#31 Ezt gondold át újra sasszem :D
-
#30 -
#29 -
#28 -
#27 látszik h festék! a tetoválás nem fénylik! szemüreget nem tetovál még az isten se, főleg feketére az egészet! -
#26 símaszkos bankrablónak még jó lehet :) -
#25 Dehogy igazi, Turbórágós matrica. -
#24 ha ez igazi tetkó, akkor a csávó egy életre elintézte, hogy nem kap se munkát se családot.. gratula -
#23 Nos ezt énis látom, azthittem van valami komolyabb poén is mögötte mivel mindenhol ilyen reagálásokat láttam rá: "SAD? SAD?:S:A?D:A?:SA" -.- -
ba32107 #22 Mit nem értesz? :D A csávó a karjára akarta tetováltatni a nője képét, a tetováló pedig istenesen elbaszta :D Mivel a tetkón egy torz vigyor, mintsem egy szép mosoly van :D -
#21 Na mostmár elég!
Már vagy 1 éve mindenfelé linkelgetik ezt a képet, de még mindig nem értem!? Valaki elmagyarázza?:O -
#20 :DD -
#19 uhh..na ez sokkoló..mondjuk este jönne velem szembe egy ilyen és besz*rnék azonnyomban.. -
#18 sztem ez jól néz ki. mi ebben a vicces? -
#17 úristen tényleg vannak ilyen hülyék?
-
#16 hát nem szép? xD
-
#15 -
#14 -
#13 láttam de mondom hátha valaki megcsinálja:D -
JackMeadow #12 photoshop -
#11 aztakuuva XXXDDD -
karajjj #10 http://joszartetkodvan.blogspot.com/ -
#9 -
ba32107 #8 Klasszikus :D
-